pc sa raz zapne raz nie prosim o pomoc
pc sa raz zapne raz nie prosim o pomoc
mam problem s pc raz sa zapne potom nie. Musim viackrat zapinat aby siel, som z toho paf. Napadlo ma, ze to je nieco s biosom mozno by pomohlo vymenit baterku, lebo pc ide akurat ked sa vypne z elektiky na dlhsie potom mam problem ho spustit, diky za pomoc kazdy napad sa ceni lebo mne uz dochazaju 
-
Sparko
Vždy keď som zapol PC tak mi blikalo červené svetielko a PC nešiel tak som ho vypínal viac krát a keď to nabehlo tak svietilo zelené svetielko ... mne stačilo vybrať ramku ale neviem ako tebehavko-mt napísal:ja mam iba jednu ramku a druhu nemam na vyskusanie ci je to tym, tebe sa rozvietila zelena kotrolka vzdy pri starte? mne raz svieti raz nie, velmi to nasvecuje na tu ramku, tebe sa to presne tak prejavovalo ako mne? ze trebalo vela krat zapinat pc aby vobec siel
mne to nepomohlo vymenil som druhu ramku a stale to iste, prejavuje sa to podobne ako tebe, len s tym rozdielom ze mne svieti zelene aj cervene naraz, inokedy za len zelene, potom ziadne, po viacerych tvrdych restartoch a znovuzapinani pc sa spusti a ide normalne pokym sa nevytiahne zo zasuvky alebo sa nerestartne cez start tvrdy restart tomu neroby nic iba cez start problemi znovu nastanu, nepo,ohlo ani preistalovanie widowsu ani te ramky, zatial si mylsim ze to bude zdroj po porade z viacerimi znamimi, ja som s toho uz paf, ale moze to byt aj poskodena doska, lebo nechce brat ani druhu mechaniku ked je napojena obvyklim sposobom v tedy sa pocitac ani nezapne, ked je napojeny hdd na ID 1 a dve mechaniky na ID 2, master a slave, musel som to napojit , hdd master mechanika slave na IDE kabli 1, na ID 2 je len mechanika druha. takto ide ako tak, aj ked nie upne normalne lebo sa niekedy stale nezapne, tak to nasvecuje skvor tej doske, mozno to robia aj ATA zbernice, alebo ja uz neviem, proste dilema, ma este niekto nejaky napad ?

//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2008, 20:10 )
ziadne napady? dost by som to potreboval bo som bezradny s toho pc uz kazda rada sa sa zide diky
//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2008, 20:10 )
ziadne napady? dost by som to potreboval bo som bezradny s toho pc uz kazda rada sa sa zide diky
k tomu sa priklanam aj ja ale , te kable co som spominal ma trosku priklanaju k tej doske , lebo by to malo byt napojene IDE 1 hdd IDE 2 cd rom 1 a 2 , nie tak ako to je teraz, na dalsich 4 compoch mi to ide ok len tento blbne , myslim ze to bude ta doska , ale ale skusim prehodit zdroj mozno pomoze
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Filipito zase prišiel z Veľkého MederaFilipito napísal:MATICNA DOSKA![]()
// A čítam príspevok z času 20:20, ten som prehliadol, čiže ten zdroj máš. No skús a uvidíš