Thek_SVK napísal:Ryan Yadsko's Profile. Location: Ellicott City Maryland USA
eeeh nebude to nahodou Les ?
moze bit newem ja nesom ocny expert ale predpokladam ze tich 25 bude sprawne a 25 HZ monitory nevirabaju preto lebo cim menej Hz tim viac sa ti kazia oci
skus pozret toto : aj ked to neni na wiki tak toto sa mi zda uz trosku viac doveryhodene ako tie zvisne : http://joz3d.net/html/fps.html
How many frames per second can the human eye see?
FAQ - ourTVad
When you search on Google for that question, you'll see answers vary a lot. However, on one thing all agree: the minimum value of frames per second a movie should be using in order not to have the flickering perceived. Depending on the viewing conditions and the person, the answer seems to be from 25 to 60 Hz ("frames per second"). Below 25 Hz, a movie would appear to be a series of still shots, not a moving picture.
// no ale musis uznat ze vecsina vysledkou bola pod 100 tak diki za karmu :D:D:D:D:D:D:D
XtremeQTXX napísal:// no ale musis uznat ze vecsina vysledkou bola pod 100 tak diki za karmu :D:D:D:D:D:D:D
ale ty si tvrdil ze ludske oko dokaze zaznamenat maximalne 25fps... totiz 100 a 25 je trochu rozdiel
kazdopadne si myslim ze to bude viac ako 100, a tych vysledkov pod 100 nebolo zas tak vela, bol len jeden....ten posledny
Thek_SVK napísal:ale ty si tvrdil ze ludske oko dokaze zaznamenat maximalne 25fps... totiz 100 a 25 je trochu rozdiel
kazdopadne si myslim ze to bude viac ako 100, a tych vysledkov pod 100 nebolo zas tak vela, bol len jeden....ten posledny
ten 72 je celkom pekny aj ten posledni a na tich forach ti davali len tak z hlavi ale aj tak mala vecsina menej ako 100 toposledne potvrdzuje aj to moje ....... 25 az 60 zalezi od newewm coho
XtremeQTXX napísal:ten 72 je celkom pekny aj ten posledni a na tich forach ti davali len tak z hlavi ale aj tak mala vecsina menej ako 100 toposledne potvrdzuje aj to moje ....... 25 az 60 zalezi od newewm coho
zalezi od zrakovej vady
clovek by sa musel asi dobre nadrogovat aby mal 25 fps
okey pokial jeden z nas nenajde normalni link na ktorom bude odpoved ze kolko cnimok ma oko tak sa mozme hadat nekonecne dlho ja si milim ze to bude menej ako 100 ........ hlavne koli FPS filmou kebi si mal FPS oka 4000 a film bi mal 24 tak bi to bolo trochu blbe ......... a na wiki som cital ze 24 snimokovi film ma vlastne 72 snimok ... to je aj tak jedno
ach jaj... ja hravam CoD2.. fps (max 125).. cize cca 100 fps.. min 40 (pri silnejsich efektoch (velka prestrelka alebo mnoho playerov))... ale tak tych 100-125 je ok... kebyze si locknem FPS na len 60 tak dokonale vidim rozdiel, vidim ako hra trha.. a 25fps.. uz ani nebudem hovorit.. kazdy si domysli... dalej.. fps je dolezite kvoli.. skokom a rychlosti... napriklad.. min. fps na urcite skoky je limitovane na 125fps locked... inak proste nemas sancu tam skocit (na nejaku strechu atd).. dalej su skoky kde je treba min. 333fps locked.. proste ak mas nestabilnych 333fps tak nemas sancu tam skocit... dalej 500fps (si nepocutelny) (aj pri 333fps ale to len pri tazsich zbraniach).. proste neni pocut ked strielas, behas alebo skaces... potom vysoke fps pomaha k ovela rychlejsiemu strielaniu zo zbrani.. hlavne z poloautomatov.. pistole a hlavne M1 Garand.. M1 Garand je poloautomat.. ale akonahle mas napriklad 250 fps alebo viac tak s tym dokazes strielat ako zo samopalu... to su naozaj velke vyhody vysokeho fps... a preto maju servre obmedzene max fps.. najmä na max 333fps.. ako ktore..
taktiez zalezi aj od hry.. nejaky pomale hry ako strategie (C&C, Sim City a pod.) tam ti pohodlne staci aj tych 25fps... ale pri rychlych fps ako Quake, Unreal Tournament.. tam ked mas tak malo fps, tak proste si v brutalnej nevyhode ako hrac s fps cez 100... nj ty si to neuvedomujes pretoze si sa s tym nestretol... proste kecas o niecom o com nemas vobec sajn...
filmy.. to je uz uplne nieco ine ako hra.. to sa neda porovnavat.. film na 25fps (dvd ripy) je totalne pre teba plynuly.. ale oko vnima ovela viac obrazkov za sekundu ako 25... daj si CRT monitor na 60Hz (alebo aj 75Hz) a pozeraj sa na tie pasy... je to vidno proste.. oko to vnima... zistil som, ze oko sice nevnima uz tych 85Hz.. ale fotak alebo kamera ano... ale 100Hz uz nie..
proste XtremeQTXX, mylis sa vo vsetkom, co si zatial napisal.. takze uz nepis dalej...
Šu-Do má pravdu no.. Pán Xtreme, skús si zapnúť CoD4 multiplayer, bež na nejaký server zadaj príkaz /com_maxfps 25 a hraj 10 minút, potom zadaj /com_maxfps 250 a hraj ďalších 10 minút. Potom otvor internetový browser čo používaš, refrešni si túto stránku a vyjadri sa ...
XtremeQTXX napísal:ale tamtie "dokazove videa" na youtube mali aj tak len 24 FPS(video) :)
ako som pisal... video a hra je rozdiel... to co si videl ten CoD2 25fps ci 20 to bolo nwm... tak to je real.. tak to naozaj v tom MP vyzera... kebyze mas viac ako 85fps tak to vyzera ako to STALKER video 90fps.. naozaj je to tak...