K-fun

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

super hojko.. vrelá dík
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Takze vsetci kto mate zaujem :)
Hlavne dievcata co mi vypisovali na ICQ...
Nasiel som to CD, a najdete to na lamkach :)
enjoy it :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja som pocuval Kfun este na Slovensku, to bolo ppi*i....kamarat ma doteraz tu Kfan pesnicku v telefone... 8)
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

kefan bol trapkovina, nehovorim ze sa na tom nedalo zabavit ale telefonovali tam casto nadrzanci ktori si pribehy vymyslali a asi sa odbavovali tym ze to mozu hovorit do eteru... a ti moderatori to asi tiez nemali v hlave v poriadku :D
Mouse17
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mouse17 »

cavte
ten link na stiahnutie mi akosi nefunguje alebo daco podobne...pls mohli by ste to este reuploadnut??
dakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: K-fun

Príspevok od používateľa hojko »

BTW K-Fun opat vysiela, avsak pod nazvom KEFUN, tentokrat live v pondelok a stredu o 20:00 dvojhodinovka cez internetove radio na adrese www.radio.sk :) Na Facebooku je aj skupina s blizsimi info. Relacia nesie ale nazov KEFUN. Ci sa to da ale stahovat, tak to netusim, ale som sa na to nepozeral.
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Jeeeej huraaaa :lol:
Chalani z K-funu su z5....
S nimi som vyrastal..
K-fun party boli nezabudnutelne :mrgreen:
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa r3mus »

pinco napísal:najepšia časť a zvlášť najlepší úsek je téma pomôcky a približne v 60. minúte, keď zavolá chalan a hovorí o tom ako tr*kal tekvice. Na tomto som sa asi nasmial najviac.
to je chalan od nas z gympla :? my sa mu smejeme doteraz, hlavne ked to zacali znova davat :lol: GYMBY sa nezaprie!
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re:

Príspevok od používateľa Gothar »

Mouse17 napísal:cavte
ten link na stiahnutie mi akosi nefunguje alebo daco podobne...pls mohli by ste to este reuploadnut??
dakujem
Tu je to: http://www.hojko.com/post360007.html#p360007 alebo http://www14.zippyshare.com/v/68249353/file.html :)
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

hojko napísal:BTW K-Fun opat vysiela, avsak pod nazvom KEFUN, tentokrat live v pondelok a stredu o 20:00 dvojhodinovka cez internetove radio na adrese http://www.radio.sk :) Na Facebooku je aj skupina s blizsimi info. Relacia nesie ale nazov KEFUN. Ci sa to da ale stahovat, tak to netusim, ale som sa na to nepozeral.
Ja to vysvetlim:
original prva relacia sa volala Kefun (kedze to bolo na FUNradiu), potom mali stranky K-Fun a potom ked to chodilo na radio SiTy tak sa to volalo K-Fun, no a teraz sa to vola Kefan na tomto radiu...

K downloadu hovorili co som niekde nejaky uryvok z relacie zapocul ze budu na stiahnutie cele casti ale este riesia nieco okolo toho kam to daju na download.

Btw tekvicak je nezabudnutelny :P

Inak vsimnite si relaciu na tom radiu Ruzove Soire... ciste peklo, moderuju to dvaja TOTALNI HOMOSI a Sava Popovic a niekedy tam volaju hosti, nepopisatelne slovami co tam robia.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

tu je link na tu stranku na facebooku : http://www.facebook.com/?ref=home#/page ... 0188047711
vola sa to KEFAN a nie KEFUN ;)
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

pocuval som posledny kefun /tusim utorok s futbalistom/ a ma to ine grady ked nemusia davat bacha na iste vyrazy a vulgarizmy :)
mireccko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mireccko »

kedy dali niekde aj tie nove relacie na download pri bola parada lebo nemam na ne cas :(
BTw nemate niekto tie stare casti a konkretne tieto
Riso z VV 1, Ivan Vojtek-Tuli, Tony z VV 1, Sex na neobvyklom mieste, Soprista a stripter Diego-uchadzaci do VV, Skupina Metropolis, Drobec-uchadzacka do VV 2 , Marek z VV 2, Frenci z VV 2, Boris a Michal z Big Brother, Palo a Zaneta Drapakovci,

pls keby ste to niekto mali tak SS
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ked tak nad tym rozmyslam, este furt som nepocul cast kde bol kamos - Dusan, steward, 8ho marca.
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

No musim bohuzial povedat ze tieto nove Kefan-y ma uz nebavia... ako samozrejme ze Hormon obcas povie nejaku dobru hlasku ale celkovo uz to nema podla mna taky vibe jak to malo.

A k tej relacii co som komentoval vyssie - Ruzove Soire, po prvom vypocuti som bol z toho v prdeli ale pocuvam to uz nejaku dobu pravidelne a musim povedat ze oni to nemyslia vazne jak som si myslel po prvom vypocuti ale robia si totalnu prdel, hlavne Savo Popovic, a Viktor a Marcel sice su homosi, ale tie ich prejavy tam iba "hrajú" :) je to haluz pocuvat
Napísať odpoveď