Mobil z tych "lepsich" ?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
nitrox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nitrox »

Ak sa môžem pridať aj ja z otázkou, tak tu je:
Chcel by som dobrý mobil, resp. poriadnu pecku, ide mi hlavne o dobré ovládanie, dobré tlačítka, aby som mohol napríklad vytočiť číslo, tak, aby som sa ani nemusel pozerať na klávesnicu, možno to znie čudne, ale pri jazde autom a tak podobne, je to praktické :D, ďalej by som od toho mobilu očakával skvelú výdrž baterky a nemal by byť ani slider, ani vyklápačka, jednoducho žiadny pohyb. Ďalšie funkcie sú len plusom, ktorý by som privýtal. A ešte musí soft na mobile šlapať na 110%, nesmú sa stávať také veci, že budem čakať po stlačení tlačítka na volané hovory na zobrazenie na display, ani nič podobné. To ma vie dosť rozhodiť a potom už z toho mobilu veľa neostane.
Skúste niečo poradiť....
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

no su tu 2 strany ako vidim neznasaci iphonov kvoli reklame funkciam a ich chybam ktore su uz po vacsinou odstranene a nie take zavazne ako si vsetci myslia a neznasaci inych phonov a iphony su naj...no vydel som vsetko mozne od a - z mobili hocjake mno ale ked si chytite iphona a mate ho cely den v ruke tak mi verte ze by ste si ho hned chceli kupit/zohnat...viem nokia je kvalitka sama o sebe, ale fota k+ mobil nejde dokopy ja som za kompaktne zrkadlovky vydel som s mobilov so vsetkych fotky ale je to na kkt cele...radsej si kupit normal kvalitny fotak a je to...pre mna je iphone dost sranda ma to vela funkci o ktorych sa mnohym len sniva a nechapu to ci to uz vydeli...ja som sam zvedavy kolko bue stat novy iphone na sk cez pausal a ci sa bue dat kupit aj bez pausalu a co to bude stat...no je to jedno ani nokia neni koniec koncov zla ale na filmy/hudbu urcite iphon a v tom novom aj gps...a ked v amerike stoji 200dolacov a mas tam aj gps ktore samostatne stoji XY od 7 tis a vyssie tak sa to mrte oplati...
nitrox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nitrox »

Nehovorím, že sa mi iPhon nepáči, aj keď som ho ešte nedržal v ruke, ale keď si chcem pozrieť film, tak to urobím na telke, alebo na PC a od telefónu čakám len to, aby baterka držala dlho, dobre sa ovládal, aby som napríklad za jazdy autom nemal problém vytočiť číslo. Ale hlavne musí fungovať rýchlo, nie aby som čakal za každým stlačením klávesy. Dobrý display a všetko ostatné je len plusom naviac, ale predsalen by som niečo naviac privítal, a čo sa týka foťákov, plne z tebou súhlasím, a zrkadlovku už mám. :D :D

P.S. Dúfam, že toto nečíte nejaký policajt a za rohom ma už bude čakať, či telefonujem. :D
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

nitrox napísal:Nehovorím, že sa mi iPhon nepáči, aj keď som ho ešte nedržal v ruke, ale keď si chcem pozrieť film, tak to urobím na telke, alebo na PC a od telefónu čakám len to, aby baterka držala dlho, dobre sa ovládal, aby som napríklad za jazdy autom nemal problém vytočiť číslo. Ale hlavne musí fungovať rýchlo, nie aby som čakal za každým stlačením klávesy. Dobrý display a všetko ostatné je len plusom naviac, ale predsalen by som niečo naviac privítal, a čo sa týka foťákov, plne z tebou súhlasím, a zrkadlovku už mám. :D :D

P.S. Dúfam, že toto nečíte nejaký policajt a za rohom ma už bude čakať, či telefonujem. :D
ak by som si mal vybrat, tak jednoznacne IPhone(presne ako povedal "ST1" kto ho nedrzal v ruke nevie ocom hovori-alebo nejak tak :D )ale zas, ked chces vytacat cislo pocas soferovania, tak by mohol by problem kedze necitis tlacidka, ale len tukas po displeji, ale to je len otazka cviku kym by si si navikol kde mas cisla :wink: a IPhone ma viacero plusov, aspon podla mna, cely mobil mas dotikovy, cely displej=mobil :D , perfektne to prehrava hudbu a podla mna je ovela krajsi ako nejaka Nokia N95 :smt078
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

Ja osobne cakam na SE C905, ale to bude este par mesiacov trvat kym pride na trh...a kto vie kedy sa objavi u operatorov...ak sa v ich ponuke vobec objavi...
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

len tolko hned ako dojde teraz iphone na slovensko tento 3gckovy tak mi verte ze ho bude mat do dvoch rokov polovica ludi aspon...nevravim ze som nejaky extra namotany na ten telefon, vydel som toho mrte ako som uz pisal ale toto mo fakt ze dostalo...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

ST1 ty si dobry, vies ze Iphone ma shitny fotak tak ho tam podrzis, ale zase take pozerani movie by sa dalo, lebo velky displej, ale ved ked chcem pozerat movie, tak idem do kina, mam doma domace kino a uzijem si to x krat viac... to len tak na margo, lebo treba byt objektivny...

Drago, to ked robi take fotky tak puknem, mam nejake fotky v PC co sme fotili s Iphonom a to nie je ani zdaleka rovnake... ok priznavam, nepozeral som do nastaveni, mozno kvalita nebola na najlepsia aka moze byt ale tak cekujte co za fotky... A uz dlho som sa tak nenamahal pri foteni z telefonu, omg to musis zamrznut aby fotka nebola rozmazana, ma chytilo fotenie a jedine co bolo po ruke bol Iphone, tak pekne fotky dal maximalne Stlp...
Prílohy
Sedim, jak nejaky jebik co sa boji ze mucornu pizzu ale tak co uz neurobi pre Iphone :D
Sedim, jak nejaky jebik co sa boji ze mucornu pizzu ale tak co uz neurobi pre Iphone :D
053.JPG
059.JPG
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

lol, ze fotky
fakt, ten fotak je obrovske minus, ziadny blesk, nic..

mozno ten mobil je pekny, no whatever, uvidim, chytim do ruky, tak poviem
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Retne, vies, ked fotis v pritmi, ako hentam, zidany mobilny fotak nefoti pekne. A dufam ze sa tu zacnete ohanat aky ma N95 blesk (neviem ci ho ma), pretoze aj tak to foti na faka ci uz ho pouzijete alebo nie.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

neikto nepochopil podstatu ano chapem pozret si doma abo v kine film, lenze ked dlho cestujes a mas tam serial/film, skor serial tak kukas + hry su tam dost f poho napriklad stary iphon rozfical aj quake 3 a tj uz co powedat a ovladanie naklananim a strielanie kliknutim na obrazofku po wifine mozte hrat...ale tj uz vedlajsie...co sa tyka toho pozerania filmov tak tj asi naj volba
Napísať odpoveď