Čakať alebo zabudnúť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
profik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Čakať alebo zabudnúť?

Príspevok od používateľa profik »

Mám 15rokov(v oktobri 16). Moj najlepší kamarát ma asi pred pol rokom zoznámil so svojou frajerkou a odvtedy sme si každý deň písali a aj skoro kazdý víkend sme spolu chodili vonku, ale bolo nás tam viac. Ale skoro celý čas sme sa rozprávali a perfektne sme si rozumeli(aj rozumieme). A stali sa z nás najlepší kamaráti, ale obaja sme cítili, že z toho bude niečo iné ako kamarátstvo. A navyše sa k nej frajer srpával ako posledný ch*j a raz, keď sme boli vonku, šiel som ju odprevadiť domov a ostali sme samí. Zvyšok si už domyslite... Potom sme boli ešte pár krát spolu vonku(ale už sami) a bolo nám spolu veľmi dobre, a povedala mi, že ma má radšej ako jeho, a že ho nechá... Ale z nejakého dvôvodu ho nenechala a nejak sme sa odcudzili(ale nikdy sme sa neprestali mať radi). Asi pred mesiacom mi znova napisala, že prepač... a opeť sme si písali skoro celý deň a vonku ma zavolala ona. Asi týždeň sme spolu chodili vonku(cca pred dvoma týždňami), povedala mi, že ma ľúbi, ALE idem do školy do KE(cca 100km od Sniny) a domov by som dochádzal asi každý víkend(niekedy každý druhý) a že by sme si veľmi chýbali. Ale hovorila, že chce byť veľmi so mnou, takže by ten týždeň nejak vydržala, ale že chce dať frajerovi ešte jednu šancu(to hovorila už asi 100x). Neviem čo robiť-mám počkať alebo na ňu zabudnúť(ale to nedokážem). Veľmi ju ľubim a také dievča ako ona nepoznám. Čo by ste mi poradili?

podobné príspevky, že si decko atď... ani nepíšte o taký názor nestojím, diky
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Vyser sa na to, nema to ziadnu buducnost.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

asi tak - nema to vyznam ak sa mate vidiet raz za tyzden.... vztahy na dialku su na dve veci...a mi netvrd ze v kosiciach nieje dievcat a dievcat.... daku spoznas a bude dobre ;)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ber to tak že máte po 15-16..ideš het na školu a vieš koľko žien tam stretneš? ja by som tomu nedával nádej a neviem si potom predstaviť ako by si sa ukázal na oči svojmu frendovi.. či by si s nou šiel von a prišli by ste obaja za ním, že jéé čaf kámo.. do príbuznej kapusty nelez..
nechaj to tak chod do školy a užívaj si life .. toto je zbytočné
Maki napísal:.... vztahy na dialku su na dve veci...
no neviem podla mna je to ok ale iba od určitého veku..ked ludia vedia čo chcu a tak sa aj chovajú ni?
Maki
Darca
Darca

triple napísal: no neviem podla mna je to ok ale iba od určitého veku..ked ludia vedia čo chcu a tak sa aj chovajú ni?
na toto mozme diskutovat v teme vztah na dialku, no poviem ti iba tolko ze to sa obaja musia neskutocne lubit aby im to klapalo na dialku a fakt musia vediet co chcu a velmi si doverovat.... pri malych vzdialenostiach je to este ok - predsalen da sa prekvapit ze zrazu dobehnem a potesim svoju polovicku, ale tych 100km uz je dost proste, pokial nemam auto, co v tomto pripade nemam....
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:ber to tak že máte po 15-16..ideš het na školu a vieš koľko žien tam stretneš? ja by som tomu nedával nádej a neviem si potom predstaviť ako by si sa ukázal na oči svojmu frendovi.. či by si s nou šiel von a prišli by ste obaja za ním, že jéé čaf kámo.. do príbuznej kapusty nelez..
nechaj to tak chod do školy a užívaj si life ..
viem, ze mam este len 15, jasne stretnem ich tam vela, ale co z toho, ked ziadna nebude taka...mam pomaly cely zivot pred sebou. Mal som uz niekolko dievcat, ale ziadna sa jej ani z daleka nepriblizuje. A stym kamaratom to bolo vlastne tak, ze on otom vedel :? pozname sa od furt a teraz sme sa asi 3mesiace ani nerozpravali-je to zlozite nechce sa mi to tu vysvetlovat ako to bolo, oto ani nejde. ale mate pravdu vsetci :( zhruba to co ste pisali som uz vedel, ale tak ostaneme aspon kamarati.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Ja neviem nevyskusas , neuvidis a potom si budes hlavu buchat ....
Spravaj sa normalne , chodievaj do spolocnosti nenechavaj sa nejak obmedzovat , a ked najdes provnatelny objekt za lepsich podmienok , potom riesit ...
Ak k nej nieco citis , myslim , ze by to taky problem nemal byt , hlavne musis ty vediet na akych zakladoch stoji ten vas "vztah" ...
Maki
Darca
Darca

profik napísal:jasne stretnem ich tam vela, ale co z toho, ked ziadna nebude taka...
a ty si jasnovidec alebo co?... len preto ze momentalne ju nehorazne chces tak jasne ze ziadna ina pre teba nieje taka.... par tyzdnov v kosiciach - vytriezves z nej a hned bude tvoj nazor trosku iny... neboj
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:a ty si jasnovidec alebo co?... len preto ze momentalne ju nehorazne chces tak jasne ze ziadna ina pre teba nieje taka.... par tyzdnov v kosiciach - vytriezves z nej a hned bude tvoj nazor trosku iny... neboj
dufam, ze mas pravdu :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

najvacsi problem bude podla mna ten ze je velmi pekna sakze :) a myslis si ze taka riadna zenska ta uz nebude inokedy chciet ...ale podla mna Kosicanky ta z toho preberu
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:najvacsi problem bude podla mna ten ze je velmi pekna sakze :) a myslis si ze taka riadna zenska ta uz nebude inokedy chciet ...ale podla mna Kosicanky ta z toho preberu
je pekna, ale nejde hlavne oto, ja ju lubim preto jaka je, ved pisem ze take dievca som este nestretol, a 95% kosicanok, je podla mna neuveritelne namyslenych :D
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

myslim ze vam to este velmi dlho vydrzi aj ked sa budete stretavat len tak obcas...lebo ked budes doma vsetko sa vrati do starych kolaji..a pokial nestretnes inu(nikto nevie kedy sa to stane) budes stale naviazany na tu jednu s kt ti bolo najlepsie v zivote, nezalezi na tom ze je pekna..ale asi je to jeho prvy vztah kt je zalozeny na obojstrannej naklonnosti (ak nie tak sa neuraz.:P) takze teraz vraviet ze to nema zmysel je zbytocne...poznam vela vztahov kt takto vydrzali min rok (potom prisiel niekto iny...) :P
takze preco nebyt stastny aspon trochu?
PS: to ze ta holka m frajera a je to tvoj najlepsi kamarat som nebrala do uvahy, to si uz musite vyriesit medzi sebou. :wink:
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Eritrea napísal:myslim ze vam to este velmi dlho vydrzi aj ked sa budete stretavat len tak obcas...lebo ked budes doma vsetko sa vrati do starych kolaji..a pokial nestretnes inu(nikto nevie kedy sa to stane) budes stale naviazany na tu jednu s kt ti bolo najlepsie v zivote, nezalezi na tom ze je pekna..ale asi je to jeho prvy vztah kt je zalozeny na obojstrannej naklonnosti (ak nie tak sa neuraz.:P) takze teraz vraviet ze to nema zmysel je zbytocne...poznam vela vztahov kt takto vydrzali min rok (potom prisiel niekto iny...) :P
takze preco nebyt stastny aspon trochu?
PS: to ze ta holka m frajera a je to tvoj najlepsi kamarat som nebrala do uvahy, to si uz musite vyriesit medzi sebou. :wink:
konecne aj daco pozitivne :D :D :D jj, je to obojstranne, ale on si zato sam moze, nechapem preco je stale snim, bol ku nej jak som pisal jak posledny ch*j, jak z handrou snou zaobchadzal, ale aj tak je stale snim takze ja neviem :( som sa zle vyjadril mi sme boli dakedy najlepsi kamarati, ale dost sa to zmenilo aj ked som snim cez prazdniny stravil vela casu, uz to neje take jak to bolo a ani nikdy nebude, ale nelutujem to :P
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pockaj daky tyzden a potom sa zober a vylej jej toto vsetko do ksichtu ..mozno sa spamata a nebude ako vravis s chu*om a bude s tebou (vravis ze je to obojstranne) a ak nie tak táhni dievca ... sak takto z teba vycicia energiu celu budes vkuse mat pocit nespokojnosti
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Čakať alebo zabudnúť?

Príspevok od používateľa jin »

profik napísal:...a povedala mi, že ma má radšej ako jeho, a že ho nechá... Ale z nejakého dvôvodu ho nenechala a nejak sme sa odcudzili(ale nikdy sme sa neprestali mať radi).
A presne tu sa to celé prelomilo. Od tohoto okamihu, ako ho ona nedokázala prvýkrát kvôli Tebe nechať to strácalo perspektívu.
profik napísal:Asi pred mesiacom mi znova napisala, že prepač... a opeť sme si písali skoro celý deň a vonku ma zavolala ona. Asi týždeň sme spolu chodili vonku(cca pred dvoma týždňami), povedala mi, že ma ľúbi, ALE idem do školy do KE(cca 100km od Sniny) a domov by som dochádzal asi každý víkend(niekedy každý druhý) a že by sme si veľmi chýbali.
Toto všetko je perfektné, určite si skvele rozumiete. Nerátam, že by bola výrazne staršia od Teba a preto považujem výraz, ktorý použila na vyjadrenie citov ku Tebe za prisilný. Vekovej stránke som sa chcel vyhnúť, no nedá mi, 16 je na vzťah na diaľku na "dvakrát do týždňa" dosť málo :?
profik napísal: Ale hovorila, že chce byť veľmi so mnou, takže by ten týždeň nejak vydržala, ale že chce dať frajerovi ešte jednu šancu(to hovorila už asi 100x). Neviem čo robiť-mám počkať alebo na ňu zabudnúť(ale to nedokážem). Veľmi ju ľubim a také dievča ako ona nepoznám. Čo by ste mi poradili?
To, že by ten týždeň nejako vydržala si myslí teraz, po nástupe do školských povinností to bude komplet iné. Chce mu dať ešte jednu (stoprvú) šancu - obohraná pesnička, dievča lavíruje. Že sa nedá zabudnúť? Ver mi, že sa dá. Preboha chlape, ideš na strednú, parádna etapa živote pred Tebou!! :wink:
profik napísal:jasne stretnem ich tam vela, ale co z toho, ked ziadna nebude taka...mam pomaly cely zivot pred sebou.
Inak toto je krásna negácia v jednej vete :lol:
Jasné, že žiadna nebude už taká (každý sme jedinečný a preto už iba z biologického hľadiska nemôže byť).
Bude iná :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Obaja sa lubite dobre ze sa nemilujete a pritom ani spolu nechodite pekne :D.Takze rekapitulacia.Ty ju lubis.Ona ta lubi ale chodi s inym.Zaujimave.BTW ser na vztah na dialku nema to cenu.Vraivm z vlastnej skusenosti
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

ja na tvojom mieste by som to skusil... a po case uvidite,ako bude vas vztach vyzerat...netreba to len koli vzdialenosti vzdavat :wink:
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Myslim, ze momentalne je ta vzdialenost az na druhom mieste. Skor by som sa zamyslel nad tym ci ta ma skutocne tak rada ako hovori, ked chce este stale davat sancu tomu druhemu. Zvaz to a nenechaj zo seba robit babiku na hranie.
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

tomPD napísal:Myslim, ze momentalne je ta vzdialenost az na druhom mieste. Skor by som sa zamyslel nad tym ci ta ma skutocne tak rada ako hovori, ked chce este stale davat sancu tomu druhemu. Zvaz to a nenechaj zo seba robit babiku na hranie.
presne nenechaj si skakat po hlave ak ta lubi tak preco nechodi uz teraz s tebou ale chce dat jemu sancu? ved to nedava zmysel nie je k tebe uprimna zamysli sa sam nad sebou ci ti za to stoji. Urcite pridu aj ine dievcata ktore budu vediet co chcu.
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

vladuška napísal:presne nenechaj si skakat po hlave ak ta lubi tak preco nechodi uz teraz s tebou ale chce dat jemu sancu? ved to nedava zmysel nie je k tebe uprimna zamysli sa sam nad sebou ci ti za to stoji. Urcite pridu aj ine dievcata ktore budu vediet co chcu.
vies kolko krat som sa nad tym uz zamyslal a ver tomu, ze keby mi zato nestala uz davno by som ju poslal do p*ci
Napísať odpoveď