cesta do Trencina

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

viamichelin.com, mapy.sk
na viamicheline (najlepsie funguje cez IE) si zadas presne adresy a najde ti cestu, ked chces nieco po slovensky, tak mapy.sk - tam si tiez naplanujes cestu, ael michelin je podrobnejsi, cisla ciest, vsetko. ja pouzivam ten :wink:
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

No pane..... virtuálnu mapu nemám, ale som Trenčan, takže ti aspoň trochu skúsim poradiť...... Keď prídete do TN, tak sa niekoho opýtaj na sídlisko Juh, možno ho aj sám zbadáš, je totiž na kopci....... Spomínaná ulica je na tzv. Starom Juhu (Juh I)..... počítam, že to bude v areáli ZŠ, lebo viem, že tam nejaká VS má svoje priestory......
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Skus www.mapy.cz Zadas zacitatocnu a koncovu ulicu a vykresli ti pekne mapku, dost podrobnu.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

fizz, ak chces, doprovodim ta tam :) som z Trencina

teda lepsie povedane som z Juhu, chodil som tam blizko do skolky :) daj ICQ, poviem ti presne
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Google Maps mi to nasiel Takto Ale nevem ci Laca Novomestskeho a Novomestskeho je to iste.
Pinhead
King
King

Áno je to jedna a tá istá ulica...... Laco Novomeský bol nejaký dôležitý komunistický pošuk tak po ňom pomenovali aj ulicu..........
Shrak NX,
ak to nevadí, vysvetlím trochu tú Tvoju mapu...
Ak si dáte tú mapu satelitne, tak pri vysokom priblížení je vidieť miesto kde je tá spomínaná ulica podľa googlu........ Napravo od miesta uvedeného v mape ako "B" (ulica Novomeského) je komplex budov (sú tam dobre viditeľné ihriská a atletická dráha v tvare nuly)...... Tento komplex bodov je ZŠ, ktorej priestory sú používané aj VS....... Takže tie prijímačky budú na 99% tam.....

Adresa tej ZŠ je Novomeského ulica (aj keď tá v skutočnosti leží kúsok ďalej)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Uz som fizz davno popisal cestu, takze tu sa asi moze lock
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pinhead: Som myslel, ze na zakladnej ci strednej skole sa uci, ze Novomestky bol spisovatel medzivojnoveho a povojnoveho obdobia, ale asi som sa mylil.
Pinhead
King
King

Už sme dosť OT, ale faktom je to, že spolu s Novomeským sedel ako buržoázny nacionalista aj Husák, a ten bol potom prezidentom ČSSR a šéfom komunistickej strany. Takže ten Novomeský bol aj spisovateľ a aj komunistický pošuk, lebo mal nejaké funkcie a zavreli ho až potom. A keď ho pustili, tak potom za Husáka sa stal jedným z členov predsedníctva KSČ a šéfom Matice slovenskej...... Takže komunista ako vyšitý, ktorý dokonca ani vo väzení nedostal rozum.....

A čo sa týka je diel, tak jediné čo sa dá k tomu povedať je, že sú to diela podfarbené jeho komunistickým vnímaním sveta....... Určite sú lepší spisovatelia........ Tom Clancy napríklad..... :D
Napísať odpoveď