Reparat??
NZXT napísal:... Samozrejme sa ucim, ale neviem co najviac...
LuharNZXT napísal:... ale neucil som sa vobec co si priznavam...
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
"A preto to všetci veselo podporujme..."Maki napísal:nie nazory, ale ten fakt...
Ak chcete niečo zmeniť, tak sa treba proti tomu aj postaviť.
Teraz možno zveličujem, ale táto vaša lahostajnosť sa potom prejavuje aj v iných veciach.
A čo sa týka reparátu.
Prejdi si knižku, čo ste brali počas roka a z každej časti si tam porob pár príkladov a mal by si to zvládnuť.
Si trapny martin chalan chce radu a nie pocuvat tvoje dristy.
nzXT tazko ti povedat na co sa mas zamerat.Ja mam z elektra a zo sloviny a mozem s cistym srdcom povedat ze z elektra mi da ucitel s velkou pravdepodobnostou lahke veci ako spoluzikoavy minuly rok dal vypocitat z knihy priklad a bol tam aj vysledok.ALe zo sloviny to bude zaberak lebo mam suku ucitelku
nzXT tazko ti povedat na co sa mas zamerat.Ja mam z elektra a zo sloviny a mozem s cistym srdcom povedat ze z elektra mi da ucitel s velkou pravdepodobnostou lahke veci ako spoluzikoavy minuly rok dal vypocitat z knihy priklad a bol tam aj vysledok.ALe zo sloviny to bude zaberak lebo mam suku ucitelku
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Keby si si prečítal minulú stranu, tak uvidíš, že som už napísal čo má cca. chalan urobiť... To, že sa hneď článok na to spýtal jak debil, že na čo sa ma zamerať tak nebolo inej možnosti ako povedať že na nemčinu.Dieg0 napísal:Si trapny martin chalan chce radu a nie pocuvat tvoje dristy.
A ty si asi obdobný prípad ala Tupelo.
Hlavne ze ty si mu povedal, co sa ma ucit...Dieg0 napísal:Si trapny martin chalan chce radu a nie pocuvat tvoje dristy.
Kteme: nauc sa hlavne gramatiku a zakladne slovicka z toho rocnika resp. polroka co ste brali a budes v klude...