Klimatizácia
Klimatizácia
Poradím pri výbere a kúpe klimatizačného zariadenia. Píšte a pýtajte sa.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
okej tak moja otazka je cisto teoreticka, kebyze zijem u rodicov a zarabam na seba zatial a chcel by som si vybavit izbu klimatizaciou aka klima sa najviac oplati ? taka do vnutra alebo ta externa ako na roznych obchodoch s vrtulou mimo baraku ? kolko taketo klimatizacie zeru elektriny v porovnani s inymi spotrebicmy ? dakujem za zakladne odpovedemr2ky napísal:ak ti mám povedať pravdu je to dosť šitná klíma. To je jedna z najhorších znčiek na trhu. Neber si to osobne chcem len pomôcť že to má každá klíma-tie nastavenia (aspon z tých kvalitnejších).![]()
Klimatizačný split as volá klimatizácia s jednou vnútronou a vonkajšou jednotkov. Cena lepšej klími je od 11000 sk. Ale namáš to žiadný tovar z hypermarketu - shit.Máš tam filtráciu a to rôzne - ionizeri a filtre s čiastočkami striebra,antialergeni atd.Zabezpečený je náhradní diel.Nízka hlučnosť oproti mobilným jednotkám.sú výkonnejšie ako v hipermarketochj. Aj ked píšu že má napr. 3kW v skutočnosti má len 2kW...Príkon takej 3,5kW jednotki je asi 800W. To je klíma do asi 35 m2.Ked chces presnejšie môžem ti visvetliť čo je inverter a neinverter. A poradiť ti ktorá je v tej cenovej relácii najlepšia.

//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2008, 14:38 )
Ja nehovorím že nechladí dobre. Len tam ti ide o hlučnosť. výkon. filtre. príkon. kompresor.dizaijn. atd....
//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2008, 14:38 )
.ST1 napísal:tak ceny su od 7 tis mam pocit tie co mas vo vnutri a nefim preco je ETA sit ide mi dost f poho a super chladi za 5 min mam z izby mrazak
Ja nehovorím že nechladí dobre. Len tam ti ide o hlučnosť. výkon. filtre. príkon. kompresor.dizaijn. atd....