nemozem sa dostat do HDD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
k1
Expert
Expert

nemozem sa dostat do HDD

Príspevok od používateľa k1 »

Caute,

Napojil som svoj stary hdd a ak sa chcem dostat na moj ucet (Marek) na tom HDD tak mi vypise toto (vid screen). Nevie niekto ako sa tam dostanem ??? :?
Prílohy
asd
asd
caesar1987
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

sposob ako sa tam dostat viem len jeden... propojis ho na pc kde je win, kde je uzivatel marek ktoremu ten priecinok patri

ten priecinok ma prava len na pristup uzivtelovy, ktory ho vytvoril a preto ti nejde na inom pc otvorit... moznoze existuju nejake programy na to, skus pohladat na google.
k1
Expert
Expert

Príspevok od používateľa k1 »

no ved to je moj old hdd... mal som ho v tom pc na ktorom ho spustam aj teraz, on pred cca 2 rokmi odisiel a teraz som ho nejak rozchodil ani neviem ako :lol: no ale nemozem sa dostat na ten moj ucet... na ostatne ktore tam su sa v pohode mozem dostat :?
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Stiahni si nejaku live distibuciu linuxu, nabootuj z linuxu a prekopiruj si subory z toho disku na novy.
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

noo moze to byt na tom istom pc ale mas tam uz iny windows a teda aj uzivatela s inym uid (ci co to ma windows). ten priecinok ma pa nastavene prava len tomu jednemu uzivatelovi. je este mozne ze sa tam dostane uzivtel admin, tak mozes skusit...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Cez Partition Magic preved disk na FAT32 a tym padom odstranis NTFS prava na disku, pripadne mozes pouzit Linux alebo tretia moznost je cez auditovanie systemu a prav zmenit prava adresara. Navod sa mi nechce pisat, uz som ho tu niekolkokrat napisal, tak si to pohladaj.
Napísať odpoveď