Takisto som vcera cakal na dalsiu novinku a este po polnoci nasho casu tam nebola, takze nas zrejme nechaju cakat cely den...skoda
Team Fortress 2
Tak dnes som si uvedomil, ake mame stastie, ze mozeme hrat TF2. Prisiel som na tak, ze som po dlhom case skusil Counter-strike. Vysledkom bolo to, ze som si naplno uvedomil, ze v CS vobec nepanuje take nadsenie z hrania, ale je to iba o tom, ze kazdy chce mat co najviac fragov a ked nahodou niekto niekoho tak luckersky zabije, tak si niekedy musi vypocut sprsku nadavok...k tomu priratajme zakerne kempenie, ja som odchadzal znechuteny a o to radsej sa vratim zas k TF2 
PS: najviac ma dorazilo toto:
Ti spectatori len cakali, kym sa niekto neprida k CT, aby potom mohli ist k T. Tiez som si vsimol, ze jeden CT sa po uvolneni miesta u T zasamovrazdil a isiel k nim, no podla mna to je chore
PS: najviac ma dorazilo toto:
Ti spectatori len cakali, kym sa niekto neprida k CT, aby potom mohli ist k T. Tiez som si vsimol, ze jeden CT sa po uvolneni miesta u T zasamovrazdil a isiel k nim, no podla mna to je chore
TF2-NoSteam server som ani nevidel pravdu povediac
Myslim ze prevadzkovat NoSteam server v dnesnej dobe je uz uplna zbytocna zalezitost. Tie hry stoja par korun ked si to kupite priamo cez Steam. Samozrejme vyhovorky typu ze nemam CC ci PayPal acc su zbytocne tiez kedze je tu kopec ludi co ma CC ci PayPal acc. Staci len poprosit a dohodnut sa.
Myslim ze prevadzkovat NoSteam server v dnesnej dobe je uz uplna zbytocna zalezitost. Tie hry stoja par korun ked si to kupite priamo cez Steam. Samozrejme vyhovorky typu ze nemam CC ci PayPal acc su zbytocne tiez kedze je tu kopec ludi co ma CC ci PayPal acc. Staci len poprosit a dohodnut sa.
Meet The Sandvich xD
http://steamgames.com/tf2/heavy/sandvich.htm
http://steamgames.com/tf2/heavy/sandvich.htm
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
meet the sandwich 
//kua,minuta??
a tu je aj videjko
uz nech to vyndeeeee
uz vidim ako na kazdej mape bude maximalny pocet heavyho 
hej hej,ale ja osobne s nim budem hravat castejsie,sandvich je sandvich
ale pyra by som hral aj bez updatu,inac mam 36 jeho achievmentov
//kua,minuta??
a tu je aj videjko
uz nech to vyndeeeee
hej hej,ale ja osobne s nim budem hravat castejsie,sandvich je sandvich
lol wtf? 
Valve ma vzdy dokazu prekvapit.
Ja uz chcem nove mapyyyyyy
2janci2: bohuzial ano...ale myslim si, ze to bude trvat kratsie ako v pripade pyra, lebo heavy je trochu specifickejsi a nie kazdemu moze vyhovovat
//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2008, 23:50 )
UPDATE je uz na steame, hura do tahania
(zaujimave je, ze som to este od update nehral a uz mam 2 achievementy za heavyho: Five second plan a Lenin a Hand)
Valve ma vzdy dokazu prekvapit.
Ja uz chcem nove mapyyyyyy
2janci2: bohuzial ano...ale myslim si, ze to bude trvat kratsie ako v pripade pyra, lebo heavy je trochu specifickejsi a nie kazdemu moze vyhovovat
//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2008, 23:50 )
UPDATE je uz na steame, hura do tahania
(zaujimave je, ze som to este od update nehral a uz mam 2 achievementy za heavyho: Five second plan a Lenin a Hand)
hm tak Arena mi nejak nevyhovuje :-/ to je pomaly jak CS.
a tiez mam 2 achievy a za heavyho som este nehral. Konkretne Purge a Konspicious Konsumption .. a nemam pocit zeby som niekedy pozral tolko sandwichov
// teraz ked tak rozmyslam - tak som dost casto zvykol jedavat sendvice v robote na olovrant, mozno je to nejak prepojene. BTW prask - ty mas ake sendvice najradsej? Ja uprednostnujem mexicke kura
a tiez mam 2 achievy a za heavyho som este nehral. Konkretne Purge a Konspicious Konsumption .. a nemam pocit zeby som niekedy pozral tolko sandwichov
// teraz ked tak rozmyslam - tak som dost casto zvykol jedavat sendvice v robote na olovrant, mozno je to nejak prepojene. BTW prask - ty mas ake sendvice najradsej? Ja uprednostnujem mexicke kura
Je to celkom zaujimave...tie sendvice ma aj prask
A celkovo ako pozeram, tak 2 achievemnty za heavyho maju aj ludia, ktorych som za neho este nevidel hrat 
http://forums.steampowered.com/forums/s ... p?t=716112
//uz je to fixnute
http://forums.steampowered.com/forums/s ... p?t=716112
//uz je to fixnute
Nemalo, v novinkach bolo iba ze v serii videi Meet the team pribudne noveprask napísal:hahahaaa tak to video... to je konec. nehovorili ze to ma byt meet the team? ale to je jedno som rad ze poznam uz aj sandwich
edit: kokos ale tie zvukyclovek si len moze predstavit co tam robia. uz vidim jak pocas hry v kritickych situaciach budem zrat sandwich
Inak pl_badwater je moja nova oblubena mapa