Caute prosim poradte mi mam problem s PC. teraz pisem z notebooku. Takze zapnem pocitac a 10 sek. mi ide a potom stale mi naskoci plocha ale bez ikon a potom naskocia ikony a potom zase zniznu a potom naskocia a tak sa to stale opakuje. Poradte co mam robit. Dakujem
skusit ist cez safe mode.. ak to nepojde tak skus v safe mode obnovit system... ak nepomoze tak cez safe mode prebehni PC nejakymi antivirakmi a antispywarmi.. ak nepomoze tak reinstall windowsu
zabudol som asi poznamenat... pri bootovani stlacaj F8 ak sa chces dostat do safe modu.. pred tym ako ti uz ukaze logo windowsu ako sa ti loaduje windows.. tak predtym stlacaj F8.. pretoze ked uz ti ide ten znak tak to uz mas nabootovany WINDOWS...
nikdy som nepocul nic o ALT zase mudra hlava Lyson2580q
Lyson2580q nikdy som nič nepočul o alt nato si kde prišiel ? Fakt vždy som počul iba o F8, aj keď alt nevylučujem pretože pomocou F8 som sa nemohol dostať do SM na notase.
Ale počkajme kým sa vyjadrí brm čo on povie na alt
GIGABYTE napísal:Lyson2580q nikdy som nič nepočul o alt nato si kde prišiel ? Fakt vždy som počul iba o F8, aj keď alt nevylučujem pretože pomocou F8 som sa nemohol dostať do SM na notase.
Ale počkajme kým sa vyjadrí brm čo on povie na alt
No prisiel som nato tak ze som sa chcel dostat do safe modu a som stlacil alt a fungovalo to vyskocila mi ta ponuka co je hore v prispevku.A preco prave mame cakat na uzi. brm???
Lyson2580q napísal:No prisiel som nato tak ze som sa chcel dostat do safe modu a som stlacil alt a fungovalo to vyskocila mi ta ponuka co je hore v prispevku.A preco prave mame cakat na uzi. brm???
Ten sa týmto veciam dosť rozumie Ale ako vravím, ešte som o tom nepočul.
F8 musis davat o nieco neskor... ono je to takto... ide obrazovka cierna s bielymi pismenami.. potom dalsia a dalsia.. neviem kolko ich mas ty.. proste ked skonci ta posledna a potom uz nabieha windows tak medzi tym je ten boot z HDD... a musis F8 teda stlacat hned po vypnuti tej poslednej ciernej obrazovky s bielymi pismenami...
ked ho davas moc skoro tak to mas first boot device menu.. ktore sa netyka windowsu ale biosu takto vyzera to menu ked stlacas F8 vtedy ked mas
ty vyberes to prve.. SAFE MODE
ok konecne som tam. a co teraz dal som safe mod ja to mam v cestine takze stav nouze a potom cierna obrazovka a iba biela _ a potom sa mi to po chvili zrusi a da ma to do tiez ciernej obrazovky a vlavo a v pravo hore je nouzovy rezim a to iste lavo a pravo dole a co teraz?