Skolacik napísal:eset tych 80°C doplnim. To je udaj namerany vo wine bez akehokolvek vacsieho zatazenia. Cize kludova teplota
Mno tak to je dost ... moja grafika s referencnym chladicom mala piest viac kedze je to starsie jadro.. mno tvoja myslim ze je to vela ale nieje to tragicke oni su tak robene ze zvladnu velku teplotu
lebo co som hladal na neet, tak su nazory tak 50 na 50. jedny vravie ze je to vela a treba to zchladit lepsie, dalsi vravia ze je to dobre lebo je maly vykiv teplot medzi 2D a 3D a ze to je v pohode
Skolacik napísal:lebo co som hladal na neet, tak su nazory tak 50 na 50. jedny vravie ze je to vela a treba to zchladit lepsie, dalsi vravia ze je to dobre lebo je maly vykiv teplot medzi 2D a 3D a ze to je v pohode
ja sa priklanam tomu v pohode ako som spomenul uz hore
Skolacik napísal:lebo co som hladal na neet, tak su nazory tak 50 na 50. jedny vravie ze je to vela a treba to zchladit lepsie, dalsi vravia ze je to dobre lebo je maly vykiv teplot medzi 2D a 3D a ze to je v pohode
Tak zmeraj to este v zatazi, ci tam je rozdiel naozaj maly, lebo v tom pripade by to bolo lepsie.
Inak aka je okolita teplota?
nemá moj procák nejakú vysokú teplotu?mám [email protected] a bez záťaže má tých 50C a v záťaži 60C...grafiku mám ATI 4850 od MSI a té nemá vysoké teploty ..dajú sa zmerať teploty aj inak?vyskúšal by som iný program na porovnanie...
//chladič na CPU je ARCTIC Freezer 7PRO
mal som vistu a telota procesora bola okolo 40 a pri max. zatazi okolo 50-55 stupnov.
teraz mam xp a telotu neviem dostat pod 50 stupnov aj ked vetrak bezi vkuse naplno proste stale je 50 stupnov
Tak tie teploty su o nieco vyssie, najma na zakladnej doske. A aj ta grafika je horuca. Mozno len vyriesit prietok vzduchu v bedni. NF4 su zname ze hraju viac, ako je potrebne. Mozno by si sa mohol viac rozpisat, ako mas riesenu skrinku, vetraky a podobne. Mozno by stacilo vsade pomenit pastu, vyriesit prietok a razom budu teploty uplne niekde inde.