Eshop kde predavaju JOJO?
Eshop kde predavaju JOJO?
Zúfalo zháňam nejaký obchod s jojom (ale niečo kvalitnejšie). Kedysi som mal jednu stránku no zabudol som odresu. Nevie niekto o niečom? Ani google nepomáha.
-
ledenaster
Medium Professional
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
na taketo veci vcelku pohoda obchod http://addams.zonglovanie.com/ ja tam obcas tez nakupujem dake blbosti
pre bratislavcanov obchod je nagroslingovej oproti sidlu Slovenskeho Cerveneho Kriza (biela buda a vlajky s cervenym krizom nad vchodom
)
-
Runes
Addict
lol Fast 201 som si kupil pred dvoma rokmi v dracikovi za 90sk vo vypredajiOpak napísal:neviete kde zoženiem jojo FAST 201? nejaky cz/sk eshop aby som nedal vela za dopravu...alebo by mohol byť kamenny obchod v Nitre..dik
Re: Eshop kde predavaju JOJO?
Zdravim chcel by som si kupit yoyo take vhodne pre zaciatocnikov chcel by som sa naucit nejake triky poradi niekto?
-
RATZINGER666
Darca
chezter: ale no, hento ani yoyo nie je 
Blazon: kedysi davno som sa tym zaoberal, tieto veci sa u nas zohnat v podstate nedali, aspon nie tie "nehrackarske", neviem, ako teraz... napis, aky mas rozpocet a ake triky chces s tym robit, ci stringove alebo loopove (pozri videa) a na aku udrzbu si trufas, snad si na cosi spomeniem este... ale z bezudrzbovych stringovych zaciatocnickych tak okolo 500sk som bol najviac spokojny s yoyojam kickside, to mi sedelo najviac...
Blazon: kedysi davno som sa tym zaoberal, tieto veci sa u nas zohnat v podstate nedali, aspon nie tie "nehrackarske", neviem, ako teraz... napis, aky mas rozpocet a ake triky chces s tym robit, ci stringove alebo loopove (pozri videa) a na aku udrzbu si trufas, snad si na cosi spomeniem este... ale z bezudrzbovych stringovych zaciatocnickych tak okolo 500sk som bol najviac spokojny s yoyojam kickside, to mi sedelo najviac...
ale pointa toho je rovnaka nie? ak sa to chce ucit...
a pointa mojho prispevku tiez ostava
http://shop.yo-yo.sk/
a pointa mojho prispevku tiez ostava
-
RATZINGER666
Darca
ano, tak som to ani nemyslel, skor som ho chcel odradit od tych lacnych, s ktorymi maju problemy najviac zaciatocnici, pretoze vediet s tym lacnym robit slusne triky chce uz fakt nejake zaklady aspon 
// pozeram, ze ten obchod vyzera velmi slusne, maju tam aj to moje oblubene, k yoyu budes este potrebovat vybrat stringy, pripadne gripy, ale to uz zalezi na Tebe, pre ake triky sa rozhodnes a na akej urovni budes...
// pozeram, ze ten obchod vyzera velmi slusne, maju tam aj to moje oblubene, k yoyu budes este potrebovat vybrat stringy, pripadne gripy, ale to uz zalezi na Tebe, pre ake triky sa rozhodnes a na akej urovni budes...