Grand Theft Auto: San Andreas
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Miley Cyrus
Light Star
Grand Thef Auto: San Andreas
caute kedy uz konecne vyjde Grand Thef Auto: San Andreas chcel by som si to zahrat 
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Re: Grand Thef Auto: San Andreas
Grand Theft Auto: San Andreas - Dátum vydania: 7. Jún 2005Gigabyt napísal:caute kedy uz konecne vyjde Grand Thef Auto: San Andreas chcel by som si to zahrat
No nejak si sa zabudol
-
Miley Cyrus
Light Star
jasne ze nie ja viem je to dva roky stara hra no trochu som zasrandovalLyson2580q napísal:Grand Theft Auto: San Andreas - Dátum vydania: 7. Jún 2005
No nejak si sa zabudol![]()
![]()
zdroj:abcgames.sk
-
Lyson2580q
Zablokovaný
No uz v juni to boli 3rokyGigabyt napísal:jasne ze nie ja viem je to dva roky stara hra no trochu som zasrandoval![]()
prepacte
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
je tu niekto kto si daval aj nove skiny do hry ? hlavne vozidiel(aut, kamionov, motoriek, clnov, lietadiel, vrtulnikov) ??
lebo je toho na internete tolko, ze sa to hadam az oškiera o pluto, a niektore su kvalitne ine nie... nevedeli by ste doporucit nejake kvalitne prevedene(nie ze kolesa budu v texture cesty a pod.) ??
netreba link, staci sa ozvat ze o niecom viete napisem SS
a ak to bude stat za to, poslem K+ samozrejme
// este to upresnim, nepotrebujem najst stranku kde sa to da stiahnut, to si viem najst, ale prehrabavat sa mi to nechce a hladat kvalitku(prplacku, niekto kto sa s tym pohral pekne), preto pisem ze ak o niecom konkretnom viete...
lebo je toho na internete tolko, ze sa to hadam az oškiera o pluto, a niektore su kvalitne ine nie... nevedeli by ste doporucit nejake kvalitne prevedene(nie ze kolesa budu v texture cesty a pod.) ??
netreba link, staci sa ozvat ze o niecom viete napisem SS
// este to upresnim, nepotrebujem najst stranku kde sa to da stiahnut, to si viem najst, ale prehrabavat sa mi to nechce a hladat kvalitku(prplacku, niekto kto sa s tym pohral pekne), preto pisem ze ak o niecom konkretnom viete...
-
redliner
King
JaAXO napísal:je tu niekto kto si daval aj nove skiny do hry ? hlavne vozidiel(aut, kamionov, motoriek, clnov, lietadiel, vrtulnikov) ??
netreba link, staci sa ozvat ze o niecom viete napisem SSa ak to bude stat za to, poslem K+ samozrejme
-
Mateq
Medium Professional
Stávalo sa mi to tiež, ale stačilo pauznuť do menu a dať zase resume a bolo všetko OK.jurdzi napísal:zdravim po dlhom case som oprasil dvdcko s touto hrou, nainstaloval som to, vsetko v pohode, ale jedna vec tam neni v poriadku. Niekedy sa mi stane ze mi jednoducho nejde mys v hre, v menu ide...nemate s tym nejake skusenosti? vopred diky za rady
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
GTA San Andreas, problem...
Takze , mam novy notas hp pavilion s windows vista , a kdyz zapnu san andreas tak mi normalne najede i ve hre vsechno v poradku , ale jak chci ze hry do menu najet tak se to sekne , a nekdy to do pul minuty najede a nekdy cekam aj 5minut , a pak aj z menu se nemuzu dostat , to same mi to dela u nfs nevite co s tim ?
//GothaR: temy spojene
//GothaR: temy spojene