adobe flash player-nejde nainstalovat
adobe flash player-nejde nainstalovat
pls nevie niekto preco mi nejde nainstalovat adobe flash player ??? akurat som preinstaloval cely win a na nete mi nezobrazuje niektore animacie a tie blbosti:)a ked stiahnem ten adobe flash player a dam spustit instalaciu mam tam akurat tabulku(nizsie uvedeny aj obrazok)a nemam stym co spravit,try again nejde,akurat tak cancel, pls poradte mi niekto co stym spravit, pls
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
XtremeQTXX
Expert
huraaa
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Re: huraaa
A obmedzuj sa v tych smajlikovDzibo napísal::D:D hh diiiiky
neviem co bych si tu bez tohto fora a vas pocal
:D:D ale skusal som vypnut vsetko ale aj tak mi to blbo vtedy, ale tak teraz ked som vypol aj vsetky stranky v opere co som mal otvorene a vypol ju tak uz to slo
diky fakt
Re: huraaa
to nepojdeLyson2580q napísal:A obmedzuj sa v tych smajlikov
-
XtremeQTXX
Expert
skus si precitat pravidla
tam je aj o smilikoch daco
http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t3006.html
Pravidlo 12:
Zakazuje sa prispievaniu príspevkov bez vecného obsahu (smajlíky...). Tieto príspevky budú vymazané a užívateľ bude potrestaný. Pokúste sa obmedziť počet smajlíkov v príspevkoch.
http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t3006.html
Pravidlo 12:
Zakazuje sa prispievaniu príspevkov bez vecného obsahu (smajlíky...). Tieto príspevky budú vymazané a užívateľ bude potrestaný. Pokúste sa obmedziť počet smajlíkov v príspevkoch.
Re: adobe flash player-nejde nainstalovat
mne tiež nejde nainštalovať, lebo mám 64-bit verziu... ----------/predpokladám, že preto to nejde /
každopádne, už som skúšala používať 32-bit prehliadače,
potom si inštalovať aj Flash Player "Square",
ale nič z toho sa mi nenainštalovalo- respektíve, inštalácia bola "úspešne dokončená", no po samotnom Flash Playeri ani stopy... samozrejme, okrem spúšťača inštalácie...
ak mi vie niekto poradiť, zboskávala by som mu ruky
každopádne, už som skúšala používať 32-bit prehliadače,
potom si inštalovať aj Flash Player "Square",
ale nič z toho sa mi nenainštalovalo- respektíve, inštalácia bola "úspešne dokončená", no po samotnom Flash Playeri ani stopy... samozrejme, okrem spúšťača inštalácie...
ak mi vie niekto poradiť, zboskávala by som mu ruky