Notebook problem

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Hellrogue
Amateur
Amateur

Notebook problem

Príspevok od používateľa Hellrogue »

Poradte co robit, mam notebook Asus m51 sn, je tam grafika gf 9500m GS a ked hram nejaku hru tak sa teplota vysplha az na 95 stupnov.
Dovtedy ide vetrak na nizke otacky, potom sa vsak roztoci na plne pecky a vychladi to na 92 kde sa zas utisi a teplota stupne na 95 a takto dokola. V asuse povedali, ze maximalna teplota by mala byt 80 a ze mam skusit aktualizovat bios(mal som najnovsiu verziu) ak nie ze ho mam dat reklamovat.
Tak som ho dal na reklamaciu kde vymenili na grafike Thermal modul ale nic sa nezmenilo stale rovnake teploty.
Takze mam ho znovu poslat do asusu a tyzden cakat, ci mi poslu notebook znova s tou istou chybou alebo je nejake ine riesenie? :hmm:
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Notebook problem

Príspevok od používateľa pato83 »

Hellrogue napísal:Poradte co robit, mam notebook Asus m51 sn, je tam grafika gf 9500m GS a ked hram nejaku hru tak sa teplota vysplha az na 95 stupnov.
Dovtedy ide vetrak na nizke otacky, potom sa vsak roztoci na plne pecky a vychladi to na 92 kde sa zas utisi a teplota stupne na 95 a takto dokola. V asuse povedali, ze maximalna teplota by mala byt 80 a ze mam skusit aktualizovat bios(mal som najnovsiu verziu) ak nie ze ho mam dat reklamovat.
Tak som ho dal na reklamaciu kde vymenili na grafike Thermal modul ale nic sa nezmenilo stale rovnake teploty.
Takze mam ho znovu poslat do asusu a tyzden cakat, ci mi poslu notebook znova s tou istou chybou alebo je nejake ine riesenie? :hmm:
Tak pokial ti povedali, ze treba poslat na reklamaciu, tak posli opat. Podmienky splnas aj podla nich. Alebo je tu moznost vyskusat chladenie pod notebook, napr. od zalmanu, ale ci je to to spravne riesenie, neviem.
Napísať odpoveď