sak to ti steam samo updatuje pri spusteni hry, ak mas nonsteam hladaj na warez strankachShark_360 napísal:Kde sa daju stiahnut updaty?
Team Fortress 2
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
podla mna prave soldier a engee budu jedny z poslednych. davaju updaty na classy ktore maju problem, su nevyrovnane alebo niesu natom uplne najlepsie. v tom pripade soldier a engee pojdu nakonec.GothaR napísal:/2janci2: este nie, ale podla mna bude nasledovat soldier alebo engineer
medica prave to obdobie hravalo pomenej ludi na publicu. pyro sa zase vobec nevyuzival v CW, heavy bol zavisli na medicovi... dalsi bude asi spy kvoli tomu ze hrat za spy nieje take lahke ako sa moze zdat.
No vlastne mas pravdu, teraz s tymi sendvicmi je to uz pohoda, staci odbehnut, zozrat 2 a ide sa znova do boja 
Ale zatial som nejak neprisiel na chut Nataschi, ten ubytok ucinnosti je dost citit...
Inak spy mi pripada v pohode tak ako je, prave preto, ze za neho nedokaze hrat hocikto a ak by bol popularnejsi, tak by hranie nemuselo byt velmi prijemne - nemam rad backstaby
Ale zatial som nejak neprisiel na chut Nataschi, ten ubytok ucinnosti je dost citit...
Inak spy mi pripada v pohode tak ako je, prave preto, ze za neho nedokaze hrat hocikto a ak by bol popularnejsi, tak by hranie nemuselo byt velmi prijemne - nemam rad backstaby
Sak aj kupim, lenze nemam paypal a nikto zo znamych nema steam. Vas tu nejdem otravovat, cize musim asi vyckat do buduceho mesiaca a takGothaR napísal:Navyse nonsteamakom vraj nejdu achievementy![]()
Shark 360: kup si to, neolutujes
/edit kolko stoji cez steam TF2? 399 stoji hra, ale naklady na transakciu atd?
Je tam este dan, ale to nie je viac ako 5$, pri platbe kreditnou kartou uz neuctuju ziadne dalsie poplatky. Pri paypale je to tusim nejaka minimalna suma nepresahujuca 1$Shark_360 napísal:Sak aj kupim, lenze nemam paypal a nikto zo znamych nema steam. Vas tu nejdem otravovat, cize musim asi vyckat do buduceho mesiaca a tak
/edit kolko stoji cez steam TF2? 399 stoji hra, ale naklady na transakciu atd?
//nasiel som dobry server na 24/7 badwater - ziadne mody, normalny respawn time: 81.19.221.203:23000
Zaujimala by ma este jedna vec: Ako prebieha platba kreditkou ked si to kupim cez steam? Zadam meno, priezvisko, druh karty, cislo karty, kedy vyprsi a to si oni potom strhnu cash sami, alebo mozem aj ja nejak spravit transakciu cez ucty. Som skepticky ohladom tychto stylov platenia. Nemam istotu ze si stiahnu 23 dolarov a nie 230.
Keby stiahli viac, tak by si ich mohol zazalovat
Navyse Steam je doveryhodny, nakupuju tam denne tisicky ludi, takze pohoda.
Ak to chces bezpecnesie, tak si zaloz paypal ucet. Tam mozes peniaze dostat kreditkou alebo ich poslat zo svojho uctu.
Ale je zbytocne to komplikovat, platba kreditkou nie je bezpecna iba u novych a malych firiem z ktorych sa mozu vyklut podvodnicke zoskupenia
Ak to chces bezpecnesie, tak si zaloz paypal ucet. Tam mozes peniaze dostat kreditkou alebo ich poslat zo svojho uctu.
Ale je zbytocne to komplikovat, platba kreditkou nie je bezpecna iba u novych a malych firiem z ktorych sa mozu vyklut podvodnicke zoskupenia
Po vyplneni formulara mozes zacat hned stahovat.Shark_360 napísal:viem, ze je to do 500SK. Premyslam, ze si ju idem uz rovno teraz kupit. Ked im vlastne vyplnim vsetky tie kolonky, oni mi rovno unlocknu na download TF2? Ci musim cakat den, dva kym to spristupnia. Od zajtra inac asi bdue naval na serveroch. Je ten free weekend
V sobotu nastastie nebudem doma, takze ten naval noobov ma az tak nezasiahne
Staci, ked sa pridas do nasej grupy Hojko.com na steame a tam uvidis, kto prave co hra, takze sa staci pripojitShark_360 napísal:Ja si idem asi kupit cez KoCi-ho, steamu moc neverim. Len dufam, ze ma KoCi neokasle. Verim mu. Nezaharame vecer spolu? Okolo 22:00?
Ja si nebudem hrat, musim sa ucit...
http://steamcommunity.com/groups/HojkoCom