Altec Lansing ???

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Altec Lansing ???

Príspevok od používateľa ST1 »

Ahoj. Tak buem kupovat nove repro pravdepodobne a nemozem si nechat moju sustavu Technics co ma hneva...a kukal som nejake repro na nete teda iba cez agem.sk berem inde nie. Je tam tato znacka len sa v tom nejako nevyznam polovica testov vravi ze su dobre a dalsia ze na 60-70%...Ja som strasne velky audiofil takze ked cem aby to malo basi poriadne tak musi mat ale to iba obcas...vacsinou take plne krasne basi stredy aj vysky nech zahra...keby som mal vela penazi tak berem Magnaty a ktomu zosik nejaky....
Mam na vyber:
Altec lansing FX4021 alebo FX5051 a este Altec Lansing MX5021 black THX
Vsetko od tejto znacky sa mi pozdava, ale na anglickych strankach pisu ze lepsie su logitechy a creative s tej silnejsej rady dalej:
Reproduktory LOGITECH G51 - mozno ale tie su uz dost drahe
Alebo ist do LOGITECH X540 5+1 - mam pocit X530 su starsie a tieto aj vypadaju lepsie....ale najviac sa mi paci kvalitka 2 poriadne repro myslim tym Technics/Magnat/Jamo/Q - acoustic a k nim zosik a tj hudbicka....repro urcene na vsetko - hudba, obcas hry, a filmy tak viac menej....dakujem za pomoc
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Strasne velky audiofil :D.To moj otec je snad vacsi :D.Audiofil urcite nepocuva hudbu na X530/X540 ;-).Aspon som sa mal znova na com zasmiat

Pre ka minuskara : ty si poradil vacsie hovno :).
Ja len konstatujem ;-)
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Z toho Magnatu sa musím smiať. Je to jeden veľký OEM O*EB. Proste hnoj.

A ten ch*j co mi dal K- nech sa strci niekam. Hlavne ze sa nevie podpisat, smejd jeden. Za svojim nazorom si stojim, je to totiz rpavda. Krute, ale je to tak. dovi.
drim
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Audiofil?

Príspevok od používateľa drim »

Ak si naozaj audiofil, tak prišetri nejaký peniaz, a postav odladený projekt, trebars z repro Seas, Visaton, Monacor...

Reprá k PC ktoré sa predávajú sú neskutočný šmejd.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Ked mas nejaky hudobny sluch a citlivost na kvalitu a detaily (od audiofila mas isto este daleko) tak mam na predaj taketo repra, http://www.onetwosold.sk/default1.asp?C ... r=42010097 . Su estelen teraz dokoncene, potrebuju este rozohrat.
Tie strcia vsetky tie Altec Lansing a logitech do vrecka kedykolvek v kazdom smere. No v kazdom mozno nie, napr. v duneni basov a reve satelitov...

Netreba k nim sub, basovy potencial je napriek velkosti dostacujuci. Polozitelne na stol alebo stojany.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

tak diki za pomoc chlapci ide o to ze nemam na rozhadzovanie a to co som pocul na zivo je magnat a doma mam technics a som mrte snimi spokojny lenze preto sa pytam ze co ?? kupim si 2 magnaty za 2 litre k nim zosik ked uz tak daky kvalitny a ten bue stat mrte...tak ake repro ?
este k makovnikovi za 4500 si to mozes nechat to radsej kupim fakt x540...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ked si myslis, ze X540 zahraju lepsie, tak si hluchy a nie audiofil.
Magnatov, Techniscov, Pioneerov, Sony, Philips a kdeco dalsie som pocul habadej a preto mozem tvrdit, co tvrdim.
Tie moje prehraju ktorekolvek repra k PC lavou zadnou, ale naco to dakomu vysvetlovat, kto za svaty gral povazuje dake 5+1 plastove hracky pre deti...
Kvalitny zosik za 2tisic?? srandujes? Jedine od lacnej ruky.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Makovnik napísal:Ked si myslis, ze X540 zahraju lepsie, tak si hluchy a nie audiofil.
Magnatov, Techniscov, Pioneerov, Sony, Philips a kdeco dalsie som pocul habadej a preto mozem tvrdit, co tvrdim.
Tie moje prehraju ktorekolvek repra k PC lavou zadnou, ale naco to dakomu vysvetlovat, kto za svaty gral povazuje dake 5+1 plastove hracky pre deti...
Kvalitny zosik za 2tisic?? srandujes? Jedine od lacnej ruky.
ja som nepowedal zosik ale repro...dalej ja nemam rad 5+1 zostavy a hlavne ne k pC ale nemam na vyber takze potrebujem radu co kupit ? neviem ci by so mkupil dake studiove repro aktivne....este sa uvidi mozno zoberem fakt tieto svoje technicsi co mam a buem na nich dalej zit...len to neni iste...preto zistujem co by bolo dobre...no musime sa niekedy uskromnit
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Magnat za 2tisic si myslel ktore, toto? http://www.audioexpert.sk/policove-repr ... onitor-110 Ked toto, tak sa mozem zasmiat :))
Technicsy mas ake, nieco starsie?
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

no hej su starsie ale nevyzeraju...teda ako keby boli uplne nove hraju superne treba vidiet skusim najst ten typ na nete...toto som na rychlo nasiel na inzercii
http://audio-video-foto.hyperinzercia.s ... 80-ponuka/
tak toto su oni http://www.allegro.pl/item401840814__te ... html#photo
jeden repro teda tie 3 pasmaky kazdy je napajany cez 4pin...teda vo vezi sa rozdeluju basi a vysky...nefim ci tj dobre alebo ne...ale zatial som nemal ziadny problem nadherne hraju
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Aj tie Technics moje repra pravdepodobne kvalitou prehraju.. ale o to nejde.
Neviem, co vlastne chces, kedze niesi schopny zainvestovat a pritom chces kvalitu. Mas protichodne poziadavky, lebo kvalita sa v PC reprakoch hladat neda.
Ked chces slusne hrajuce a netreba ti dobludu basov, dobre zahraju napr Creative HD 50. Sice ich priamo som nepocul, ale basaciky (v skutocnosti sirokopasmaky), ktore su v nich mam doma 4, hraju na mna a su velmi dobre, co sa tyka kvality. Niesu ot ziadne Creative High Definition Drivers ako je ta <>ina v popise, su to Aurasound repra.

Ak chces aj vela basov, tak hladaj inde ako v PC repro sekcii.
Dalsia moznost je siahnut po studiovych odposluchoch.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

no dik....myslel som si ze dostanem zhruba taketo odpowede...no uvidi sa co este bude :/
Napísať odpoveď