Zlomene srdce

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

ateista napísal:moja hrdost asi odisla stym ako som ju nazval takze ted sa snazim oto aby som ju ziskal spat o nic ine my nejde mam pocit ze moj zivot stratil zmysle i ked sme sa parx uz rozisly nikdy nie na dlhsie ako 3-5 dni kvoliva hluposti toto je vsak nieco ine
ajajajajaj... Tak ja už vidím defekt, vidím problém a vidím aj riešenie... ale nemôžem ho podať, pretože by sa ateista asi mohol uraziť a podobne.. Jednoducho ak sa do toho nepustíš sám ateista (do riešenia Tvojho Mature Masculine Power problému(prebraté z Deep Inner Game od Davida DeAngela)), tak to za Teba vyrieši čas, ale nebude to také efektívne a vôbec nie s tak dobrým výsledkom. Mal by si zapracovať veľmi intenzívne a myslím to vážne na sebaláske, sebauznaní, hrdosti, česti, mužskosti a váženia si svojho ja. Kým toto nenadobudneš šťastie vonku nehľadaj...
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

imho ju s5 nedostanes, ja by som sa pokusil tuto nevyhodu otocit na tvoju vyhodu, alkohol by som nezahadzoval akurat by som sa viac miernil, teraz si volny robis si co chces, nadherny pocit slobody, je pravda ,ze niektore veci sa lepsie robia v dvojici a obcas to chyba, ale vsetko "zle" je podstate na nieco dobre

ja som momentalne solo uz od februara a nevidim to ako niaku nevyhodu, prve dni boli hard, ale vdaka kamosom to bolo v pohode...jednoducho sa na nu uz vykasli, ak by ti chcela dat druhu sancu tak ti ju da teraz a nebude ta takto natahovat...chlape hlavu hore sadni si na pivo s kamosmi a pokecajte si, neskor mozes skusit vyhladavat aj zensku spolocnost, nam si tu vylievas srdce ako nemozes dalej, ale mozes len si to musis sam uvedomit, je to tazke, bol si schopny dat aj ruku do ohna za nu...muzis si ziskat s5 hrdost, hlavu hore, na tvojom mieste by som sa ospravedlnil za tieto vylevy atd a za pokusy dostat ju s5, zdvihol hlavu a ako ten chlap, ten ktory tu ma byt dominantny by som arogantne odisiel a je po tom...obcas skocil na kafe a pokecal to je vsetko...predsa je to len zenska...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mas pravdu on to vsak asi nema cim kompenzovat
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

WTF? Mame tu dielmu :) este pockat? Vykaslat sa na to? Ked tak citam o tom, ako sa ma na vsetko vykaslat a s dakou arogantnou hrdostou odist prec.....radsej nic. Ateista najlepsie sam vie co a ako ma teraz spravit. Nechajme to nanho.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

midnight_man napísal:WTF? Mame tu dielmu :) este pockat? Vykaslat sa na to? Ked tak citam o tom, ako sa ma na vsetko vykaslat a s dakou arogantnou hrdostou odist prec.....radsej nic. Ateista najlepsie sam vie co a ako ma teraz spravit. Nechajme to nanho.
ak by to vedel tak sem nepise
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

midnight_man napísal:WTF? Mame tu dielmu :) este pockat? Vykaslat sa na to? Ked tak citam o tom, ako sa ma na vsetko vykaslat a s dakou arogantnou hrdostou odist prec.....radsej nic. Ateista najlepsie sam vie co a ako ma teraz spravit. Nechajme to nanho.
Vsetko ma svoje hranice .... aj ospravedlnovat sa treba s rozumom , chodili spolu predsa 2 roky nie ? kde su potom tie stastne chvilky to spolocne , nezomrelo to uz davno ?
midnight_man
Guru
Guru

RomanB napísal:Vsetko ma svoje hranice .... aj ospravedlnovat sa treba s rozumom , chodili spolu predsa 2 roky nie ? kde su potom tie stastne chvilky to spolocne , nezomrelo to uz davno ?
Ano samozrejme, ze to ma svoje hranice. Ale tie nech si urci Autor temy ;)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pozrite aj tak si chlapec spraví po svojom ako uzná za vhodné.. ja osobne by som sa už takto neponižoval.. ako midnájt povedal všetko má svoje hranice a ja ju vidím tu.. síce každý ju má niekde inde a hlavne si to musí uvedomiť že Ateista... pochop vyzerá to tak že si ju stratil.. ale vravím iba vyzerá bo neviem úplne všetko a mirku som v živote nevidel a nebavil sa s nou takže nemôžem hovoriť za nu..
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

No dobre to tu preberate vam poviem :). Ateisu poznam osobne, aj Mirku... Tak sa teda vyjadrim.
1, Patrik to riadne dokaslal, rupli mu nervy ked bol nad*bany, ale predpokladam, ze ani Mirka v tom nebola uplne nevinne. Pochybujem, ze by po nej zacal vyvreskovat len tak z dlhej chvile. :wink:
2, Podla mna je chyba, ze to zacal prepierat tu na fore, nevidim na to dovod...ale ak to niecomu pomohlo...
3, Je jedno, co mu tu popiseme, aj tak to Mirkine rozhodnutie neovplyvni. Ale je to svojim sposobom zaujimave citanie. Inak to co tu bolo popisane by sa dalo zahrnut do hlasovania o cca 5 moznostiach (to iba taka kacirska mylienka, sry Ateista...ved ma poznas, srandicky :) )

P.S. Vela stastia, som zvedavy ako to dopadne ;).
midnight_man
Guru
Guru

Chcel by som vediet, co bolo pricinou ze sa toto stalo...nechcem ho obhajovat, ale po 2 rocnom vztahu sa veru bezdovodne nenadava, ani ked je clovek naj*bany.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

hmm co ja viem ..ako mam brigadu zistujem ze ludia su rozni :?

(a niektori este roznejsi)
midnight_man
Guru
Guru

SRneC napísal:hmm co ja viem ..ako mam brigadu zistujem ze ludia su rozni :?

(a niektori este roznejsi)
Ano srnec, cim viac sa clovek pohybuje pomedzi ludi zistuje, ze ludia su vseliaki... Preto stale vravim, ze na ludi si proste treba davat pozor!
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

midnight_man napísal:Ano srnec, cim viac sa clovek pohybuje pomedzi ludi zistuje, ze ludia su vseliaki... Preto stale vravim, ze na ludi si proste treba davat pozor!
a ja som vždy tvrdil, pán boh zaplať, že je to také pestré! Keby boli všetci dobrí a milí a inteligentní, bola by to nuda a to je 100%... Niekto proste musí byť divný, niekto bars inteligentný a niekto si musí myslieť že je hyperboss a všetci okolo sú dementi, lebo nemajú ku všetkému taký istý prístup...
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tommyno »

ateista napísal:ze je sedlacka pretoze je so Senca ale to nebolo najhorsie povedal som ze je p..a a to si do smrti neodpustim v zivote preklinam den ked som zacal pit
tivole a kebi si videl ako si moji rodicia nadavaju taketo slova hovori moj otec mame kazdy den :roll: :( :cry:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tommyno: To, ze mas rodicov buranov nikoho nezaujima, pretoze to nijak neriesi problem, ktory sa rozoberal v tejto teme.
IkemeR
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa IkemeR »

nesquik_7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nesquik_7 »

IkemeR napísal:Pošli jej tento link:

http://www.hojko.com/zlomene-srdce-t98943.html

:wink:
ona uz o tom vie ze zalozil taku temu. Sam pisal ze jej to radsej povedal on ako by sa to dozvedela od niekoho ineho
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

som zvedavý ako to celé nakoniec dopadlo..
result?
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

spominal ze az koncom augusta, cize este vyse tyzdna...ale mna tiez zaujima ako to dopadlo
Nik_kuSh :)
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nik_kuSh :) »

hmm, poviem ti takto, aj jeden moj kamarat sa strasne opil.. porozpraval somariny priatelke a ona sa s nim rozisla...vies, alkohol robi svoje..a proste ani ona mu neodpustila, a myslim si že to by ziadna baba neodpustila keby jej chalan vynadal do pi... a tak podobne..proste je to tvoja priatelka, a tej by si nemal povedat slovo pi... ani keby si totalne opity..ved nemas dovod, lubis ju..tak nechapem preco si to urobil..ale jedno viem..musis na nu nejako zabudnut..neboj to ta prejde.. len uz prosim nepi.. alkohol vacsinou pokazi vela vztahov.. aaa nikdy nic nevyriesi... :roll:
Napísať odpoveď