Taky maly problem :P

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
n00b
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa n00b »

Kurna to je fest zlozite :D na jednej strane sa mam s nou lepsie zoznamit a zblyzit na strane druhej nemozem cakat dlho lebo sa zblyzime ako priatelia a bude po vsetkom... sakra :)

EDIT: a mozno :) je tu aj taka moznost ze si vsetko zle vykladam a ta baba o mna nema vobec zaujem :? preto sa pytam co mam povazovat za sygnal a co za kamartske gesto :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

1: Pokiaľ Marek nie je jej duchovný guru, tak nemyslím, že by na ňu mal až taký vplyv. Sama povedala, že jej s Tebou bolo fajn - tj. pozitívum.
2: Že nie si panic? Whatever, každý máme minulosť.
3: Ako to, aby si to nenechal zájsť do kamarátstva? Choďte von sami dvaja, samozrejme ju pozvi, aby boli Tvoje úmysly jasné aj jej. Potom to už je len na nej. Len jej preboha nedávaj rôzne náznaky a signály - tie by mohla blbo interpretovať.
4: Čo máš považovať za kamarátske gesto a čo už nie? To nie je nikdy easy, zvlášť v tomto veku nie. Žiaľ ďalšie negatívum je, že sa jedná o situačnú záležitosť, preto je prakticky nemožné, aby sme Ti poradili. Riaď sa intuíciou, vnímaj jej chovanie keď ste spolu ako skupinka a potom ho porovnávaj s chovaním, keď ju zoberieš von - určite tam budú rozdiely.
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Tak ako som vravel tu historiu som necital dlho (cas ma tlacil) ale bolo tam nieco v tom zmysle ze som zabavny (dievky sa rady smeju abo nie?) a take neco. Poznam sa s nou asi 2 dni zatial som s nou nemal moznost ist niekde sam. Vzdy sme chodili ako partia do miestneho "lokalu" pre alternatvinu mladez :D A vsimal som si jej spravanie uz pri prvom kontakte s nou to bolo asi pred tyzdnom (upozornenie ano pozname sa dva dni to bolo tak to ahoj ja som jozka ahoj ja som ferko :D ale pred tyzdnom som ju prvy krat videl) hrali sme stolny futbal a ona sa zacala na mna furt tak divne kukat :) A tak ked sme sa uz ten pondelok spoznali tak ako partia sme sli do toho lokalu a zdalo sa mi ako by zamerne vyhladavala moju pritomnost (mozno si fakt len namyslam :( ) a proste zistil som ze je super baba a ze si spolu rozumieme a tak ma to dako chytilo a neviem co si mam o tom celom mysliet ci by stalo o nu bojovat alebo si fakt len namyslam a to ze sme spolu kecali a bavili sa bolo len take kamaratske :(
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ak mareka pozná čo predpokladám že hej kedže ju pozval na to "akciu" tak vie čo od neho môže čakať.. teda mala by vedieť a tak isto by mala vedieť že názo o človeku si má spraviť sama a nie na základe nejakých žvástov..
normálne si vypýtaj číslo stretávaj sa s nou tak často ako to ide a uvidíte či to má zmysel alebo nie
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Ok tak ja to nejako skusim teda. Dneska pojdeme znovu vonku tak jej povim nak po mne hodi jej cislo a uz hadam sa do bude dako vyvijat :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

držím palec :aasmile23:
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Ok prave som si dopisal s "Marekom" vysvetlil som si s nim to ze co to znamenalo ze viem byt ako svina. On mi povedal par prikladov kedy som sa tak choval a zistil som ze nemusel byt az tak daleko od pravdy :(
Ale ide o to ze s Marekom sme si to vsetko pekne vyhovorili a dohodli sme sa co bolo bolo a uz to nebudeme riesit. dalej ale pisal ze on o tu babu nema zaujem a ani ona o neho takze moznost opdpratania nehrozi :)
Dalej pisal ze ma taky pocit ze ta baba chce z niekym s partie riesit (sme traja nezadani vcetne mna :)) Takze su tu este 2 potencialny napadnici ale dovolim si tvrdit ze z tych troch sa zatial najvac bavila se mnou :)
Tak to som teda fakt zvedavi :D
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

n00b napísal:Ok prave som si dopisal s "Marekom" vysvetlil som si s nim to ze co to znamenalo ze viem byt ako svina. On mi povedal par prikladov kedy som sa tak choval a zistil som ze nemusel byt az tak daleko od pravdy :(
Ale ide o to ze s Marekom sme si to vsetko pekne vyhovorili a dohodli sme sa co bolo bolo a uz to nebudeme riesit. dalej ale pisal ze on o tu babu nema zaujem a ani ona o neho takze moznost opdpratania nehrozi :)
Dalej pisal ze ma taky pocit ze ta baba chce z niekym s partie riesit (sme traja nezadani vcetne mna :)) Takze su tu este 2 potencialny napadnici ale dovolim si tvrdit ze z tych troch sa zatial najvac bavila se mnou :)
Tak to som teda fakt zvedavi :D
nezavahaj, lebo ta niekto predbehne a bude v p...
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Taky maly problem :P

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

to co ti napisal je pekne,otazka je ci hovori pravdu alebo len predstiera,to uz uvaz sam ale nezabudaj raz ta uz podrazil :)
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Re: Taky maly problem :P

Vsak toto :) vsak uvidime ako to dopadne dnes vecer budem zasa o nieco mudrejsi :)

//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2008, 15:29 )
Gigabyt napísal:to co ti napisal je pekne,otazka je ci hovori pravdu alebo len predstiera,to uz uvaz sam ale nezabudaj raz ta uz podrazil :)
To je sice tez dost mozne ale ja mu budem verit nakoniec s rozhovorom som zacal je som mu vravel ze som to cital co pisal a tak a on zacal pisat o com sa bavili vcera tak hadam neodrbava
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

vestecka sluzba hojko.com...
ty aku radu tu chces? zapni rozum...
inak stym priatelstvom, tomu nijak nezabranis... zeny su svine ;) [no ofens]
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Skoncilo to uplne na pi*u! :( :(
Asi sa raz a navzdy vykaslem na zeny a zacnem chlastat. :( :(
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

n00b napísal:Skoncilo to uplne na pi*u! :( :(
Asi sa raz a navzdy vykaslem na zeny a zacnem chlastat. :( :(
Keď začneš chlastať len ukazuješ aký si chudák a to len kvoli tomu že ti niečo nevyšlo s babou??Niekedy nieje všetko také ake si človek predstavuje!!

A Žien budeš mať ešte veľa

Edit//-Brácho nerieš všetko alkoholom ten nič nevyrieši možno zabudneš na pár hodín na ňu a je to späť..A ako sa to vlastne pokazilo?

Edit2//-Je mi to ľúto brate no ako napísal kolega život ide ďalej...Vela štastia..
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Co uz tak som chudak :(
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

No co uz stava sa, musis si povedat ze zivot ide dalej a kvoli zenskej si ho hadam kazit nebudes. Hlavu hore casom to prejde.
A preco sa to pokazilo? (mozno by sme nasli este nejake riesenie)
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Viem ze to casom prejde uz sa mi stalo raz to iste :(
A co sa stalo? Dohromady nic lebo: isli sme von a hej pekne som sa s nou zvytal a nez som jej stihol neco povedat odcupitala za nejakym buchacom ktoreho som videl asi druhy krat v zivote a od vtedy sla vsade s nim (dokonca aj na hajzel) takze jednak som nemal sancu sa s nou rozpravat a za druhe som si usudil ze asi nieco riesi s tym buchacom :(
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

možno si dlho otáľal.. kto sa hanbí ma prázdne gamby.. a možno je taká tupá, že verila tomu marekovi a presedlala na iného koňa..
je to trubka ešte,, mladá je nevie ešte čo so svojou pizdičkou má robiť to tak chodí.. môžeš byť rád že si sa s nou nedal do kopy.. potom by tu len vznikali témy.. kde by si nariekal
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Tak poznali sme sa 2 dni na ten treti som bol odhodlany nieco spravit lenze to uz bolo neskoro zeby tri dni bola az taka dlha doba :?: :?:
A pochybujem ze je taka ako si pisal nevyzera na ten typ babay :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no jo .. na tie dva dni som pozabudol.. nič som nepovedal..
a inak ani ja nevyzerám na to že by som fajčil trávu a fajčím ju..
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Dlhe doba to urcite nebola, sak to ste sa poriadne ani spoznat nemohli stihnut. Nevesaj hlavu a bojuj ked ju tak velmi chces. Ukaz jej, ze o nu stojis.
Napísať odpoveď