redukcia USB na jack?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
saldir
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

redukcia USB na jack?

Príspevok od používateľa saldir »

cffte pocul som nieco o tom ze jesto redukcia ze na jednej strane by bola samica USB a na druhej samec Jac???jesto nieco take?lebo mam radio s aux vstupom a nema USB a chcem pocuvat hudbu s mojho USB...to len tak na objasnenie situacie... :)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

USB a audio sú dve rôzne veci (takže taká redukcia asi neexistuje). Budeš musieť pripojiť na audio výstup nejakého zariadenia (zvukovej karty PC, MP3 prehrávača...).
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

noooo ... ked moze existovat nieco ako adapter USB (samica/samec) na 3.5 jack (samica) .... tak by teoreticky moholo ist aj USB samica na 3.5 jack samec ...

ale nenasiel som to (na rozdiel od prveho spomenuteho pripadu)

tam si ale zase mozes kupit kabel 3.5 na 3.5 (samec - samec) a mas co potrebujes (to iste mozes spravit aj v pripade USB)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

gwixt: nie je to mozne, usb na jack sa da, ale tam je zakomponovana zvukovka(alebo nieco podobne, jednoducho to musi byt niecim riadene a nejde to priamo), pretoze cez 3,5mm jack sa prenasaju analogove signaly a cez usb digitalne, takze medzi ne musis dat prevodnik.
Teraz k teme: ak je to radio s prijmom FM, napriklad v aute, tak potrebujes nieco taketo: http://www.mp3doauta.okshop.eu/fm-digit ... 3-p-3.html
Pozor na ine verzie, tie mozu mat iba vstup a vystup pre audio jack a nie usb, do tohto staci strcit usb disk a mozes si pustit hudbu.
Funguje to tak, ze to mas v blizkosti radia (toto je napajane z 12V zasuvky v aute) a ono to vysiela na frekvenciach pouzivanych na prijem FM radii, to si potom naladis na autoradiu a je to.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

ja som nepovedal ze to bude len kabel .... myslel som nieco taketo
http://www.skypedirect.com/skype/prodVi ... Product=53
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Len to je prave o tom, ze je to spojene s pocitacom a bez neho si neporadi.
Zatial co viem, tak existuju mp3 prehravace so slotom na pamatove karty, ale o takych, co by citali udaje priamo z usb neviem.
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Najjednoduchsie to bude ked tie pesnicky napalis na CD [ ak to radio ma aj mechaniku na CD-cka :lol: ] Alebo si kup MP3-player a AUX uz mas 8)
Napísať odpoveď