Ale toto je ine poznam ten typ dievcat ktore sa pretvaruju a robia blobsti.
Ona tak vonkoncom nevyzera
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 9:16 )
tomPD napísal:Dlhe doba to urcite nebola, sak to ste sa poriadne ani spoznat nemohli stihnut. Nevesaj hlavu a bojuj ked ju tak velmi chces. Ukaz jej, ze o nu stojis.
Ako sa o to mam pokusit ked ce riesit s tym druhym buchacom?
[quote="triple"]s ním ked chce riešiť tak nech riešia čo len chcu..
ty popracuj na tom aby s tebou neriešila hlúposti ale v prvom rade aby si ju dostal..
Bojuj, zavolaj ju von, chodte sami dvaja, dones jej ruzu alebo nieco sladke, zavolaj ju na nejake pekne miesto. Proste jej ukaz, ze ju chces, aspon to skus ak odmietne ist s tebou von, tak proste hod za hlavu a chod dalej. Good luck.
No tak to nie je bohvieco, ale tak ved si hovoril, ze Marek ma na nu ICQ, tak ked je kamarat tak ti ho urcite da. Btw. Skus rozmyslat trosku pozitivne a nehladat ako sa veci nedaju, ale ako najst riesenie aby sa to vyriesit dalo
tak zapoj sakra závity.. a zožen kontakt na nu..
si zober mne ted v práci chýba nejaký materiál (som na nákupe) a od rána iné nerobím len telefonujem a zhánam a zhanam a za dve hodky som zohnla..
trocha si daj na tom záležať volaj všetkým čo by číslo mohli mať.. marek napr..
a volaj ju vonku sami dvaja a pak to je už len na tebe
No prist o panictvo v 15, (pripadne skor) nie je az take normalne a je mozne (ak je nejaka zasadova, alebo nieco podobne), ze by jej to mohlo vadit, ale v dnesnej dobe 15ky .... no sak vsetci vieme ake su.
pockaj nie nechcel som ta dat dole len ti to ozrejmit debilne 15stky by boli happy ze niesi panic ze budes mat aspon na ne triky a take tie lepsie to nemusia brat ako klad skor ako minus ..je to skoda ze to vie marekovi by som asi dal na budku ...toto sa nerobi
SRneC napísal:pockaj nie nechcel som ta dat dole len ti to ozrejmit debilne 15stky by boli happy ze niesi panic ze budes mat aspon na ne triky a take tie lepsie to nemusia brat ako klad skor ako minus ..je to skoda ze to vie marekovi by som asi dal na budku ...toto sa nerobi
stou prvou castou suhlasim, ale podla, mna ak nieje "obycajna" 15-ka tak jej to nevadi, len narozdiel od tych...nieje z toho tka happy ako si napisal. Nelam si z tym hlavu proste ju zavolaj a potom uvidis, teraz to budes riesit zbytocne