No to je tiez dost mozne, ale podla mna to pojde skor za nizsie ceny ako WoW. Ved napokon, chcu WoWku konkurovat tak preco davat take iste ceny ako maju oni?
Dnes mi dosiel mail, ze 18teho septembra, ale to bude asi pre Ameriku. Skor ma zaujala ta cena, ktora nie je prehnana. Je to $14.99 na mesiac, $41.97 na 3 mesiace a $77.94 na polroka. Samozrejme, ze budu aj game-time karty, ale tie poslu az v augustovom newslettery.
jeden kamos ma prehovoril zeby sme to skusili...pozrel som par ingame videi z bety, precital preview a celkom sa na to tesim dokonca ma az wow koli tomu prestal bavit
SchYzo napísal:jeden kamos ma prehovoril zeby sme to skusili...pozrel som par ingame videi z bety, precital preview a celkom sa na to tesim dokonca ma az wow koli tomu prestal bavit
ak niekto z vas to ide este skusit pisnite mi potom na icq, my si to ideme predobjednat. obaja ideme hrat za shadow warrior -> elfovia. takze by sme sa potom dohodli na realme na akom budeme hrat apod
Ja by som to skusil len problem je ze absolutne netusim ci mi to zvladne masina. Cital som na ich oficialnej stranke minimalne hardware poziadavky no aj tak to neviem odhadnut.
Toto su oficialne poziadavky:
* 2.5 GHz P4 (single core) processor or equivalent
* 1 Gigabyte RAM
* A 128 MB Video Card, with support for Pixel Shader 2.0
* At least 15 GB of hard drive space
A ja mam :
AMD Athlon 64 Processor 3200+ (2.00 GHz)
1 GB ram
ATI Radeon X 1950 Pro
Viem ze ten procak je slabsi ale zase graficka je o dost lepsia. A zase len tak vyhodit za to peniaze sa mi nechce. Rad by som pocul Vas nazor.