Taky maly problem :P
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
pockat..
o com tu teraz tocite? ...to ci je alebo nieje panic uz nezmenime, myslim ze ziadnej babe to vadit nebude lebo radsej nech je chalan skuseny a dievca pocestne, ako naopak
navyse ked sa poznate len tak kratko ona nemoze mat o tebe nejaky uceleny nazor, to sa vyvija dlho a jeden nepodareny rozhovor na tom vela nemoze pokazit..proste ju niekam pozvi, bud sam sebou a ona zisti co si za cislo.
spominal ze ste si padli do oka, tak where is the problem?:)
-
jin
VIP
Prvá stranatriple napísal:asi som slepý ale nikde som k tomu nenašiel nič napísané.. dakde vravel že je NEpanic?
Mne sa to zasa nepozdáva s tým ICQ, ale viem, čo iné sa dá robiť. Skús na tom ICQ minimalizovať konverzáciu, nakoľko internet je kanál, kde ľudia nadobudnú pocit, že môžu všetko povedať jednoduchšie, ako face-to-face a mohlo by sa stať, že taký prvok by sa vo vašej konverzácii objavil. Také veci sa nechávajú na rozhovor, tak to nepokaz.
A viem, že si o nej nemyslíš, že je 15ka model "klasik", ale podľa toho, ako šla za tým svalnatejším chlapíkom sa tak správa
//fck ludia vy ste rýchli jak katastrofa...človek sa zobudí a tu dve nové strany príspevkov
-
triple
Guru wannabe
jj našiel som to ten príspevok som prehliadol..
vieš jin niekto je v práci od rána a občas nemá čo robiť heh..
z toho príspevku kde je písane o tom NEpanictve len a len usudzujem že je naša "klasika - holubička" (lieta zo strechy na strechu)
jednoznačne kontakt na nu máš - zavolaj u vonku pokecaj s nou potom zas a zas ale nejako extra námahu by som voči nej nevynakladal..
predsa je to holubička
vieš jin niekto je v práci od rána a občas nemá čo robiť heh..
z toho príspevku kde je písane o tom NEpanictve len a len usudzujem že je naša "klasika - holubička" (lieta zo strechy na strechu)
jednoznačne kontakt na nu máš - zavolaj u vonku pokecaj s nou potom zas a zas ale nejako extra námahu by som voči nej nevynakladal..
predsa je to holubička
-
triple
Guru wannabe
z tohto tak usudzujuemAk mam pravdu povedat ten kamarat s nou chcel riesit este skor ako ja Smile ale vtedy mala dakeho ineho buchaca Smile a tak sa na to vykaslal ale teraz sa s nim rozisla a ja som sa s nou spoznal a vyzeralo to ze aj ona mala o mna daky zaujem. A ten "kamos" momentalne riesi s inou babou ale neni vylucena ani ta moznost ze ma che "odpratat" A vlastne ako zistim ci dievca vysiela dake "signaly" a ma o chalana zaujem?
tak teraz sa rozišla ale kamarát ju chcie "riešiť" isto mala signály na neho inak by sa toho nechitil.. a ted dáva signály noobovi a celé to je také ..
15-teen