hmm tak porozmyslam, vyzera zaujimavo, ale este by som chcel vediet co vravis na tohto ZALMAN-abrm napísal:Áno, jedna 120ka je súčasťou balenia, je celkom tichý..
- som uz dlhsie nad nim rozmyslal, ale neviem no..
hmm tak porozmyslam, vyzera zaujimavo, ale este by som chcel vediet co vravis na tohto ZALMAN-abrm napísal:Áno, jedna 120ka je súčasťou balenia, je celkom tichý..
hmm je problem to narvat na dosku, to znamena ze to nezavysi od velkosti skrinky..., neni ina cesta ako vyskusat ci mi tam sadne ako ho chytit a vrazit ho tam ??brm napísal:Aj ten Zalman môže byť zaujímavý, na jednom fóre som našiel tento obrázok, kde je v porovnaní s Ninjou.
Inak majitelia sa na neho nesťažovali, akurát je problém ho narvať na dosku, keďže je dosť mohutný. Ale to je asi problém s každým podobným chladičom. Ja tiež si riadne zanadával, kým som narval Ninju na svoju Maximusku so socketom 775....
hmm no s tankerom by si sa tam tda neotocilbrm napísal:Teraz naposledy jak som prehadzoval komp do novej skrinky, tak ako prvé som založil CPU a chladič na dosku.. a až potom som dosku zasadil do skrinky. Inak sa to nedalo...
V prvom rade si umiestni PC tak aby naň nepražilo slnkoClean_Up napísal:Potreboval by som nejako vyhanat zo skrine horuci vzduch. Nakolko su teraz take horucavy a doobeda mi na ciernu skrinu prazi slnko tak sa mi zvysuju teploty HW. Poradte nieco efektivne. Dik