STR 8 Energy - eshop

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Iceman888
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

STR 8 Energy - eshop

Príspevok od používateľa Iceman888 »

ludia, dufam ze mi niekto pomozete hladam nejaky eshop alebo aj obchod proste nieco kde maju sprej (deodorant) STR 8 Energy - cerveny, pretoze som ho pouzival a teraz ho nikde nemozem dostat, pls :?
Prílohy
890_kucuk.jpg
890_kucuk.jpg (2.06 KiB) 368 zobrazení
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

obehal si uz markety? minuly vikend som to kupoval v tescu, akurat ze modre, ale tusim som tam videl aj tieto cervene
Iceman888
Star
Star

Tomika napísal:obehal si uz markety? minuly vikend som to kupoval v tescu, akurat ze modre, ale tusim som tam videl aj tieto cervene
obehal som markety, a aj predajne vonaviek a nic tak skus to pozriet ci si to videl naozaj cervene ak hej tak napis SS
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

cervene som na nete nasiel aj ja, ale nevolaju sa energy, ale intense a boli v cechach :) ale nasiel som set s vodou po holeni energy v cechach. vyzera to, ze skoncili s vyrobou a uz iba dopredavaju
Iceman888
Star
Star

Kibo napísal:cervene som na nete nasiel aj ja, ale nevolaju sa energy, ale intense a boli v cechach :) ale nasiel som set s vodou po holeni energy v cechach. vyzera to, ze skoncili s vyrobou a uz iba dopredavaju
no mam doma cervenu vonu a vola sa Energy, ale asi naozaj ich len dopredavaju co je skoda :?
Napísať odpoveď