PROBLEM S GRAFIKOU PROSIM POMOZTE MI
-
tomino000007
Novice
PROBLEM S GRAFIKOU PROSIM POMOZTE MI
Zdravym vsetkych. Mam mensi problem s grafikou na mojom notebooku. Mam notebook s Win XP Professional, graficku kartu mam radeon HD 2400 XT 512 MB. Uz som skusal aj preinstalovat windows ale nic... ako to mam opravit prosim vas? CPU mam intel core 2 duo 1,833 GHz. Dakujem velmi pekne
-
tomino000007
Novice
odpoved...
ovladace mam najnovies iba akurat nemam najnovsi directx ... mam 9c ale da sa tam dat 10 a inak nwm cim to je
. urcite sa neprehrieva
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: odpoved...
ako sa prejavuje ten tvoj problem napis nejake symptomitomino000007 napísal:ovladace mam najnovies iba akurat nemam najnovsi directx ... mam 9c ale da sa tam dat 10 a inak nwm cim to je. urcite sa neprehrieva
-
tomino000007
Novice
prejavy
prejavy sa mi to ani neviem ako
... iba pustim windows a za chvilku to tak blbne... niekedy 5 min niekedy hodina a potom chvilku nic a zase ... a uz mam aj direct 10 ale to nema aj tak vplyv
-
TUCERO_SVK
Star
Re: prejavy
ha mne robilo to iste teraz je t a grafika mimo kompu a musim kupit novu pohreb bude zajtratomino000007 napísal:prejavy sa mi to ani neviem ako... iba pustim windows a za chvilku to tak blbne... niekedy 5 min niekedy hodina a potom chvilku nic a zase ... a uz mam aj direct 10 ale to nema aj tak vplyv
-
tomino000007
Novice
-
TUCERO_SVK
Star
ee novy windows nepomoze skusal som jedine som neskusal linuxtomino000007 napísal:a nepomohlo by keby som si dal iny vindows napr vista??? lebo povodne tu bol linux. pri najhorsom dam book reklamovat ale tak slape iba grafika blbne. skusal som preinstalovat drivery a aj tak to iste... stale to ide blbo...
-
TUCERO_SVK
Star
mne to robilo aj pri starte a dokonca niekedy som nestihol ani login a pritom zase inokedy ked sa mi podarilo pustit uz aj crysis a nemala aj po pol hodine viac ako 60° takze to ani v tom pripade nemusi byt prehrievanim.PAuLi3 napísal:ked sa ti to prejavuje az po chvili po spusteni win-u tak je to urcite prehrivanie grafiky
-
tomino000007
Novice
-
XtremeQTXX
Expert
skus si podtaktovat pamat na GPU ........ ked som si minule pretaktoval pamat na GPU robilo mi to iste ............
// NIE CPU ALE GPU (VGA) ........... grafiku nie procak
stiahni si program EVGA Precision a tam si ZNIZ !! takat pamate na grafickej karte ....... ale newiem ci to pomoze
// pri pretasktovani GPU stracas zaruku taskze ked ju mas este v zaruke tak ju radsej reklamuj
// NIE CPU ALE GPU (VGA) ........... grafiku nie procak
stiahni si program EVGA Precision a tam si ZNIZ !! takat pamate na grafickej karte ....... ale newiem ci to pomoze
// pri pretasktovani GPU stracas zaruku taskze ked ju mas este v zaruke tak ju radsej reklamuj
-
tomino000007
Novice