Grand Theft Auto: San Andreas

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

sa asi vecer zahram na spasitela a hodim to napr na yousendit.com :)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

t0m4s3 napísal:sa asi vecer zahram na spasitela a hodim to napr na yousendit.com :)
Ooooow! To by bolo viac nez fajn!
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

To je co večer??? Potřaboval bych to vědět, protože je mi 13 (14) a nemůžu být do 22:00 vzhůru, mám přísné rodiče...pochopte to PLEASE!!!!
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

no a budete to zas stahovat ... zajtra to mam ako na koni.dnes uzsa mi preto ist nechce 8)
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

t0m4s3 napísal:sa asi vecer zahram na spasitela a hodim to napr na yousendit.com :)
Tak to by si bol naozaj spasitel bo mi spadlo tolko roztahaných vecí (GTA-cok) ze tolko prstov nemam ... :o)
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

stahujem to cez torrentbytes,a na fore my tam hovoria ze nemam nejake connectable....neviem este tak dobre anglicky a nerozumiem toto co je o tom napisane v FAQ...nemoze my to niekto vysvetlit???

Limit your upload speed

The upload speed affects the download speed in essentially two ways:

Bittorrent peers tend to favour those other peers that upload to them. This means that if A and B are leeching the same torrent and A is sending data to B at high speed then B will try to reciprocate. So due to this effect high upload speeds lead to high download speeds.
Due to the way TCP works, when A is downloading something from B it has to keep telling B that it received the data sent to him. (These are called acknowledgements - ACKs -, a sort of "got it!" messages). If A fails to do this then B will stop sending data and wait. If A is uploading at full speed there may be no bandwidth left for the ACKs and they will be delayed. So due to this effect excessively high upload speeds lead to low download speeds.
The full effect is a combination of the two. The upload should be kept as high as possible while allowing the ACKs to get through without delay. A good thumb rule is keeping the upload at about 80% of the theoretical upload speed. You will have to fine tune yours to find out what works best for you. (Remember that keeping the upload high has the additional benefit of helping with your ratio.)

If you are running more than one instance of a client it is the overall upload speed that you must take into account. Some clients (e.g. Azureus) limit global upload speed, others (e.g. Shad0w's) do it on a per torrent basis. Know your client. The same applies if you are using your connection for anything else (e.g. browsing or ftp), always think of the overall upload speed.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

vecer = ked mi skonci praca a pridem domov (cca 21.00) ale spocitajte si to sami ze ak mi to pojde 500kB/s tak kolko bude trvat jeden 1GB diel :/
kapu
Medium Star
Medium Star

Kolik tam bude omezených uživatelů??? Já to totiž zapnu asi až zítra odpoledne a obávám se, že už bude plno :cry: :cry: :cry:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

obmedzenie tam nebude ziadne a rychlost ti teda nepoviem ale viacko 500kB/s necakaj
kapu
Medium Star
Medium Star

500 kb/s??? Vždyť já bdu rád, když vytáhnu 50 kb/s s mojí 1mbitovou linkou!!! :lol: :lol:
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

please kto ma s torrentbytom skusenosti help :cry:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

co konkretne chces vediet? uz sa to tu riesilo vela krat v inych threadoch tak najprv pohladaj tam!
kapu
Medium Star
Medium Star

Takže chtěl bych tě t0m4s3 poprosit, jestli by si ten link na to tvoje rychlé FTP nehodil pak sem do tohoto postu a neee nikam jinam, protože tento post pošlu kámošovi a ten to tady bude sledovat a pak po případě i tahat....díky za pochopení a vyhovění :D :D
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

[quote="t0m4s3"]co konkretne chces vediet? uz sa to tu riesilo vela krat v inych threadoch tak najprv pohladaj tam![/q

no tak,stahujem na torrentbytes,som v torrentoch a PP big lama na tych forach som sa spital preco im to ide 250KB/ sec down a mne len 20KB/sec...povedali my ze nemam urobeny connectble a ze nech si o tom precitam vo FAQ,ale ja anglicky moc dobre neviem a tomu som nechapal :lol: :lol: :D :cry: tak neviem co mam robit aby my to islo rychlo :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

pishta, niesom si isty ale mozno myslia to, ze si za NAT, pasive.. :roll:

kapu myslim, ze nepisal, ze to ide dat na ftp, kde to vidis??
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

sorry mozno to sem nepatri...ale nachapem torrentu...
sathujem tak v priemere 20...a v tom priecinku mi pise ze uz mam 650 MB a stale tam toho dost pribuda...sa mi nezda za taky kratky cas...lebo mi pise ze do konca 64 hod? :cry:
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

Saq.utd napísal:sorry mozno to sem nepatri...ale nachapem torrentu...
sathujem tak v priemere 20...a v tom priecinku mi pise ze uz mam 650 MB a stale tam toho dost pribuda...sa mi nezda za taky kratky cas...lebo mi pise ze do konca 64 hod? :cry:
aj ked stiahnes 10 KB tak ono si to v podstate rezervuje miesto na disku :wink:
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

kobalt napísal:aj ked stiahnes 10 KB tak ono si to v podstate rezervuje miesto na disku :wink:
hned som si myslel shit bolo mi to divne...diki
som sa tesil jako kaaar
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

Saq.utd napísal:sorry mozno to sem nepatri...ale nachapem torrentu...
To mas tak, soft si uz dopredu pripravy miesto na stahovany subor ale kebi si ho chcel pouzit tak zbitocne lebo ete neje...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Uz rozdelujem to 4GB ISO na 1GB subory, nahadzem ich postupne na yousendit.com musite ich spojit pomocou funkcie COMBINE v TotalCMD (v Salamandri neviem ci nieco take je)...
Napísať odpoveď