Pukanie v slúchadlách, reprákoch

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Pukanie v slúchadlách, reprákoch

Príspevok od používateľa rados915 »

Mám takýto problém. Včera keď som pozeral film tak je v reprákoch počuť také pukanie. Keď som vyskúšal slúchadlá, to isté. A robí to aj pri mp3kách a pod. Ale napr. v nejakej hre som žiadne pukanie nepočul. Kde je problém?
Treba nejaký kodek alebo niečo podobné? Dík za rady
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Viem ze pukanie pri mp3 vznikalo tak ked si graboval pesnicky z napaleneho CD a to bolo napalene nejako prilis velkou rychlostou (40x a vyssie). Neveril som, vyskusal som, uveril som. To by bolo aj vysvetlenie preco ti to nerobi v hrach...ale tym filmom nerozumiem....mozno zle ripnuty zvuk...
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

No ono to do včera nerobilo. Nič som neinštaloval tak nechápem prečo to robí. Možno to prestane tak ako to začalo :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

raz za dva casy mi aj X-Fi zblbne tak, ze pri vyssej hlasitosti a tichsich scenach sa do zvuku primiesa tichy suchot so slabym pukanim (v hlasnejsich to nevnimam). Od novej verzie ovladacov som nic take nepostrehol, ale predtym pomohol len restart. V tvojom pripade, ak nezaberie restart, pripadne zmena ovladacov (resp ich preinstalovanie), tak by som uvazoval nat inou ako integrovanou zvukovkou.
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Nemas niekde skrat? Vacsinou to susti ked sa ti nejaky kabel k repraku skratuje.
Napísať odpoveď