imghosting.eu
-
17
Light Professional
imghosting.eu
Zdravim. Nevie mi niekto pomoct? Rad by som vedel, preco uz treti (ci kolky) den nejde imghosting.eu. Maju iba dlhodoby vypadok, alebo je nejaka vaznejsia technicka chyba? Nevie niekto?
A dufam, ze to nebudete brat ako reklamu.
A dufam, ze to nebudete brat ako reklamu.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Preco si myslis, ze ti ktokolvek tu bude dat vediet presnu odpoved? Ja by som len tak od brucha skusil napisat na [email protected]
-
17
Light Professional
No vies.. Ja neocakavam, ze ktokolvek mi bude vediet pomoct... Mne staci iba niekto, kto to bude vediet. Inac diky, skusim im napisatt0m4s3 napísal:Preco si myslis, ze ti ktokolvek tu bude dat vediet presnu odpoved? Ja by som len tak od brucha skusil napisat na [email protected]
-
Pantagruel
Star
Doporucil by som moj www.picsuploader.com, umiestneny na kvalitnom serveri v USA 
-
Pantagruel
Star
Najvacsi dement si tu ty. Skus si spravit neziskovy image hosting ty a uvidis ze nieje sranda kazdy den zalohovat niekolko GB obrazkov.Gadelat napísal:slovenske a ceske obrazkove hostingy stoja za milu... nevies nikdy kedy to padne ale raz to padne... Ako ukazto a obrazok.eu ked sa robil novy web tak zmazali vsetky stare obrazky... proste demencia. Zahranicne sice nepadaju ale napr. taky imageshack (a to nie je sam) ja straasne pomaly
obrazok.eu Je moj "projekt" a nemal vypadok uz nieco cez mesiac.
-
Šu-Do
Redeemer
odporucam www.imagevenue.com
najlepsi image hosting... v podstate to iste ako imageshack.eu.. akurat niekolkokrat rychlesi
najlepsi image hosting... v podstate to iste ako imageshack.eu.. akurat niekolkokrat rychlesi
Ja obrazok.eu hojne vyuzivam...je to pre mna najlepsi image hostingpe3x napísal:Najvacsi dement si tu ty. Skus si spravit neziskovy image hosting ty a uvidis ze nieje sranda kazdy den zalohovat niekolko GB obrazkov.
Takze : Dakujem pe3x
-
Gadelat
Light Professional
Vysvetli mi, naco sa zmazali vsetky obrazky ked sa robil novy web a tiez ziadne upozornenie alebo co, proste 404 error, proste nice. Aku mam zaruku ze sa mi to nestane znova? Takisto ten limit ze 5MB, osierate ludi, neda to viac ako 2MB. A este si v rohu nechajte betu nech to mozte hocikedy zrusit ako vtedy. Ze nie je sranda zalohovat niekolko GB obrazkov? No tak ked na to nemate, tak to nerobte. Ked mi nezalezi na dlzke trvania obrazkov, zvyknem to dat na obrazok.eu ale ak mi na to zalezi, tak sa obzeram po niecom inom.pe3x napísal:Najvacsi dement si tu ty. Skus si spravit neziskovy image hosting ty a uvidis ze nieje sranda kazdy den zalohovat niekolko GB obrazkov.
Caute, som admin imghosting.eu
Stala sa nam bohuzial taka vec, ze admin serveru zrazu zbalil kufre a hotovo... Ziadny kontakt nic. Nemam bohuzial ani moc aktualne zalohy na kompe, takze sme sa rozhodli projekt spustit odznovu.
New dizajn, vylepseny script a kvalitny vlastny server. Ocakavajte spustenie koncom oktobra, kedze som dost vytazeny.
btw, hosting bol u smarthosting.sk a je to prevdepodobne sesterska stranka localhosting.sk
Ospravedlnujem sa za vsetky obtiaze.
Stala sa nam bohuzial taka vec, ze admin serveru zrazu zbalil kufre a hotovo... Ziadny kontakt nic. Nemam bohuzial ani moc aktualne zalohy na kompe, takze sme sa rozhodli projekt spustit odznovu.
New dizajn, vylepseny script a kvalitny vlastny server. Ocakavajte spustenie koncom oktobra, kedze som dost vytazeny.
btw, hosting bol u smarthosting.sk a je to prevdepodobne sesterska stranka localhosting.sk
Ospravedlnujem sa za vsetky obtiaze.