Mam len taky dotaz hlavne pre baby z petrzalky.....posledny rok som asi 12 krat stretla v autobuse 95 muza ktory sa ma pyta ci sa nevolam lucia.....pyta sa to skoro vsetkych zien v autobuse a vzdy nastupi aj vystupi na tej istej zastavke a v podobnu hodinu.....nestretli ste ho niekedy?.....a nevie sakra niekdo o co mu ide?......vyzera dost podivuhodne, taky nejake jak zo sekty......
Peťush napísal:Mam len taky dotaz hlavne pre baby z petrzalky.....posledny rok som asi 12 krat stretla v autobuse 95 muza ktory sa ma pyta ci sa nevolam lucia.....pyta sa to skoro vsetkych zien v autobuse a vzdy nastupi aj vystupi na tej istej zastavke a v podobnu hodinu.....nestretli ste ho niekedy?.....a nevie sakra niekdo o co mu ide?......vyzera dost podivuhodne, taky nejake jak zo sekty......
skus mu raz odpovedat ze si a hned zistis o co mu ide
tento tpack byva blizko mna.. a je to naruseny clovek.. mota sa okolo malych deti a pyta sa diavcat ci sa volaju lucia.. a ked odpovie ano tak ma dalsie otazky typu ake znamenie a podobne.. ale uz sa skludnil a moc nechodi von po tom co ho kamarat skludnill.. bo otravoval jeho mladsiu sestru
presne tak...baby z ďaleka ho obchádzajte ak nechcete aby sa vám volačo stalo...aj tu sú takí prípadi čo obťažovali moje dievča(nastastie nič také)..tiež trebalo skludniť...len škoda že to bolo uprostred mesta
akoze fakt, aj keby som sa volala lucia tak by som mu to nepovedala......ale som rada ze som zistila ze ked mu povie niekdo ze je lucia ma len dalsie otazky......som si predstavovala ze ma vytiahne z autobusu alebo uboda alebo neviem co......
Peťush napísal:akoze fakt, aj keby som sa volala lucia tak by som mu to nepovedala......ale som rada ze som zistila ze ked mu povie niekdo ze je lucia ma len dalsie otazky......som si predstavovala ze ma vytiahne z autobusu alebo uboda alebo neviem co......
neodpovies mu napriklad to co chce pocut a moze dostat amok a vtedy nikdy nevies co spravi,od takych odstup a ruky prec
Neviem, možno pokecať. Ale vyzeral tak, že hľadá nejakú Luciu (konkretnu), proste že to nie je len tak otázka len aby bola. No očividne je to cvok.
Možno má dceru Luciu, ktorú videl naposledy veľmi dávno, nevie ako vyzerá a snaží sa ju nájsť alebo niečo podobne. Môže to byť ale aj uchyták s vyhradeným vkusom. Chce 18 ročnu luciu v znameni váh s modrými očami, brunetku... Baby bacha!
fetak to nieje,... je mentalne naruseny... je to taky "blbecek" a je mu jedno kolko ma zena rokov... on sa len stale pyta... zije s rodicmi a deti nema.. a nemyslim ze by mohol ublizit.. staci povedat ze niesi lucia a da pokoj...