zdravim...mozte mi niekto poradit ako si mam nastavit win mail co je vo viste? maily mi stahuje,ale nejde mi odosielat. uz som ztoho mimo,skusam vsetko mozne...chcel by som to nastavit na mail z orangemail a centrum.sk,net mam od t-com...za kazdu radu a pripomienku dakujem
gabberman napísal:zdravim...mozte mi niekto poradit ako si mam nastavit win mail co je vo viste? maily mi stahuje,ale nejde mi odosielat. uz som ztoho mimo,skusam vsetko mozne...chcel by som to nastavit na mail z orangemail a centrum.sk,net mam od t-com...za kazdu radu a pripomienku dakujem
musis nasptavit smpt server ktory sluzi na odosielanie posty, ake to ma presne nastavenia by si mal zistit na stranke poskytovate sluzby...
vsetko mam ponastavovane tak ako ste pisali,skusal som rozne kombinacie a stale nic.skusal som to aj podla mobilu,tam mam nastaveny orangemail a nic...no neviem
Inak server odoslanej pošty mail.t-com.sk vyžaduje overenie.. na prvom obrázku to nemáš povolené. Kukni tu: http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=1112
Myslím, že tam potom budeš musieť dať v nastavení Tvoje údaje, ktoré Ti dal t-com..
Ty tam zadávaš meno/heslo, ktorým sa pripájaš na internet? Predpokladám, že máš DSL. Potrebuješ ešte iné meno/heslo na poštu. Pozri zmluvu, či tam niečo nemáš.. alebo kontaktuj tcom, nech Ti ho pošlú. Sa mi zdá, že ako ich zákazník máš právo na minimálne jednu emailovú schránku.
ahaa,bude to asi tak ako pises.ano,davam dam meno/heslo,s ktorym sa pripajam na net(dsl). na zmluve mam co sa mailu tyka iba prihlasovacie meno a ako heslo mam tam ze "Heslo". tak im tam skusim zavolat.
ked to uz budem mat,tak si uz mozem robit rozne ucty a do servera prichadzajucej posty si mozem davat adresy z roznych mailov(orangemail,centrum...)?