Half life

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
TUCERO_SVK
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Half life

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

nevie niekto kedy vyde presne episoda 3?? a este som sa chcel opytat ze v googly je par obrazkov pod nazvom half life 3 to su podvody alebo naozaj bude vyzerat tak ako je na obrazkoch?

http://img.k.od.ua/upl/halflife3.jpg atd
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Su to asi len artworky, EP3 bude na source engine, takze bude vyzerat len o nieco lepsie ako EP2. Datum vydania nie je znamy, ale bude to az v roku 2009, udajne koncom roka, ja uprimne verim v zaciatok :)
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Su to asi len artworky, EP3 bude na source engine, takze bude vyzerat len o nieco lepsie ako EP2. Datum vydania nie je znamy, ale bude to az v roku 2009, udajne koncom roka, ja uprimne verim v zaciatok :)
aj ja ale zase nech to neurichlia ako EA needforspeedy lebo ich teda riadne fusuju. :? vid prostreet
Gothar
Moderátor
Moderátor

TUCERO_SVK napísal:aj ja ale zase nech to neurichlia ako EA needforspeedy lebo ich teda riadne fusuju. :? vid prostreet
U Valve sa takeho niecoho nemusime bat. :wink:
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

no som teda zvedavy ako bude EP3 pokracovat a hlavne ako to vsetko skonci. :D

ak ste si vsimli tak na konci EP1 bolo vela moznosti a hypotez ako bude pokracovat EP2.. to iste na konci EP2, ale myslim ze EP3 bude zacinat v helikoptere alebo v aperture science... alebo pridu vortiganti/Gman a spravia to iste ako na zaciatku EP2 [tentoraz nie s alyx ale s ... viete kym], ale to si nemyslim :)

btw nebolo by zle keby do hry zamontovali viac zbrani... hlavne dalsi samopal alebo (prenosny) gulomet :)

dpc nech to uz vyjde... valve si da na tychto veciach zalezat, to musim dat za pravdu, len im to troska trva :D ale asi to bude tym lebo valve teraz robi Left 4 Dead

btw ZIADNE HALF LIFE 3 NEBUDE, JE TO OFICIALNE POTVRDENE. "Half life 3" sa oznacuju podla VALVe epizody 1, 2 a nasledujuca 3jka, ale nie je vylucene ze bude HL 4 s osobitnym pribehom... :)
ten screen je cisto fake. :!:
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja bysom chel aby sa zase islo na inu planetu zem je uz nudna sak koho byvy sa stale plizit po baniach a kanaloch a mohli by zrusit g-mana leze mi na city. :D ale to je asi jeho ucel.
inflater
Medium Star
Medium Star

podla hypotez sa asi pojde do aperture science, rival Black Mesa (tej laboratorie kde to sposobilo tu kaskadu cez ktoru sa dostali ti headcrabi, pluvaci a kadejake prisery a Combine) a asi sa to bude odohravat na Zemi, len tam v tom Borealis asi bude snezit... na youtube bolo video z EP2, kde rozpravala Mossman a zrazu ju tam prepadlo vojsko atd - a hrac pouzil NOCLIP a uvidel tam sneh :) ->
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

inflater napísal:podla hypotez sa asi pojde do aperture science, rival Black Mesa (tej laboratorie kde to sposobilo tu kaskadu cez ktoru sa dostali ti headcrabi, pluvaci a kadejake prisery a Combine) a asi sa to bude odohravat na Zemi, len tam v tom Borealis asi bude snezit... na youtube bolo video z EP2, kde rozpravala Mossman a zrazu ju tam prepadlo vojsko atd - a hrac pouzil NOCLIP a uvidel tam sneh :)
jupiii som strasne zvedavy chce to fakt nejake novinky. a hlavne nech nezdvyhnu moc naroky
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak to video vyzera nadejne, nieco take by som uvital. Mne sa najviac pacilo v meste a potom este aj v lesoch, tie jaskyne som si odtrpel :)
K G-Manovi - az v EP2 som pochopil, ze ma vlastne dost velky vplyv na viacero osob a nie iba na Gordona.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

skutocne nam chybala dalsia tema na HL?

//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2008, 18:25 )
inflater napísal:ZIADNE HALF LIFE 3 NEBUDE, JE TO OFICIALNE POTVRDENE. "Half life 3" sa oznacuju podla VALVe epizody 1, 2 a nasledujuca 3jka, ale nie je vylucene ze bude HL 4 s osobitnym pribehom... :)
Zabudol si uviest zdroj, prvy krat pocujem zeby epizody povazovali za HL3, ked su epizody jasne oznacovane ako Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two, Half-Life 2: Episode Three.

Nemyslim si, zeby VALVe malo potrebu robit bordel v oznacovani, ako svojho casu Winamp..
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ozaj dokoncim temu aj to ze bude half life film je blbost??? ze
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

o nicom takom ako o Half-Life filme som nepocul ani nikde nic nenasiel
teda co sa tyka Half-Life HRY.. pretoze je par filmov s tymto nazvom, ale absolutne nemaju nic spolocne s hrou
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

aj podľa mňa bude pokračovať..inač neviete čo je to za screen?na tiscali sa dávnejšie písalo, že je z hl3...
Prílohy
hl3.jpg
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

M142 napísal:aj podľa mňa bude pokračovať..inač neviete čo je to za screen?na tiscali sa dávnejšie písalo, že je z hl3...
ja som nasiel v googli tento obrazok pod nazvom fake-1 :lol: sak si precitaj adresu fake 1. jpg
http://www.thatvideogameblog.com/wp-con ... FAKE_1.jpg :lol:
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Half life

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

vyzera to dobre ale ci to take bude po vydani hry ja som hral len dvojku a episode one. two som nehral a na trojku som zvedavy :D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

lol gordon by nikdy nemal modre pacidlo :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nielen ze nemal modre pacidlo, to by sa skusnut dalo, vsak zmena je zivot - ale valve by sa nikdy neznizilo k tak biednemu HUD a navyse - zvacsa sa ako prve zverejnuju rendery, kde este nie je HUD dorieseny, takze ani nie je zobrazeny (len by zavadzal)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ale grafika by to bola slusna dpc :D
inflater
Medium Star
Medium Star

len tak zo srandy som si spravil configy ze napr. po stlaceni insert sa spawnuje cloviecik so samopalom, Gregoriho puskou alebo RPG :)
alebo podpalovanie NPC je tez sranda :-D

v prvych dvoch misiach HL2 to nefunguje (point insertion a red letter day), tam ti "City 17 partizani" len tak stoja a strielaju na blizke enemy NPC. v ostatnych misiach chodia za hracom alebo ich hrac moze prikazat kam ist
poskusam este ci to fakci v EP1 a EP2 :)

predpokladam ze klavesy od Insert az po Page down mate volne.

na nainstalovanie configov: v pripade non steamovej verzie odpakujte vsetky CFG subory z archivu do adresara HL2CFG. potom spustite HL2 s parametrom -console a do konzoly napiste "exec set_posily".
na odinstalovanie configov napiste do konzoly "exec unset_posily".

Insert - spawnuje partizana s overwatch samopalom
Home - spawnuje s Gregoriho gulovnicou
Page Up - spawnuje s RPG

Delete - podpali NPC pod kurzorom.. vacsina skape po chvili :)
End - de-animátor :D zabije NPC pod kurzorom... je uplne jedno ci je to alyx, zombie alebo aj Gman. v epizodach to dokaze jednou ranou poslat celu helikopteru k zemi :)
Page Down - samovrazda, toto sa mi zislo ked som sa zakliesnil kdesi medzi trubkami v misii route kanal a nemal som zbran ktorou by som sa odstrelil (ina moznost nebola.. len load game a to ma dalo o dost skorej)

dalej tieto bindy nefunguju v HL2 poslednej kapitole Dark Energy ked ste uvazneni v tom sarkofagu. ale mozte sa zabit (Page Down) a hned zabit Breena (ten podpalovanie prezije) alebo Mossman a potom tam budu stat jak take truby :D

upozornujem ze ak si zabijete spojenca (napr. Alyx) tak sa vam na 100% stane ze sa v hre zaseknete (napr. vam neotvori nejake dvere atd)

tie configy bohviejake vyuzitie nemaju, mne nikdy nerobilo velky problem zabit vojakov alebo cosi znicit, su len tak pre srandu :) napr. spustite si HL2, nacitajte prvu kapitolu a len co zacne GMAN vraviet "So wake up Mr. Freeman, wake up and smell the ashes", hned stlacte delete a po chvili padne ako keby ho slak trafil :)

//EDIT:
malo by to fungovat aj v EP1 a EP2. ale aj tak - ja som presiel HL2 aj epizody bez kodov a radim vam to hrat tak, lebo potom pouzivat kody neni az taka sranda ako hrat tu hru bez nich...

//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2008, 21:31 )
lol nikto nic? :D
Prílohy
posily.zip
(1.18 KiB) 32 stiahnutí
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja neco absolutne nechapem o com si tocil :D :D :D
Napísať odpoveď