Co jej kupit?
-
nejakymarko
Addict
-
satelitik11
Medium Professional
ak ta ma rada tak jej to vadit nebude ...Skolacik napísal:ved ja kupujem len take drobnosti. len sa obavam ze od nej to bude dost honosny darcek...
a ked to bude naaaahodou tebe nejako extremne vadit ked ti da darcek a bude omnoho drahsi ako to co si jej dal ty tak sa poriadne plesni po vrecku na jej narodeniny a kup jej nejaky sperk napr biele zlato + nejaky ten diamant (prsten by ta mal vyjst okolo 6-7tis, aspon za tolko mali naposledy v allure)
nebije,pretoze je rozdiel jej podat daky "hrebicek"... a kvety spominane napr.na stole v ramci dekoracie...viesAiden napísal:ano s kvetom ho posle do riti a romanticku veceru oceni- nebije sa ti trosku tato tvoja teoria?
vybrat darcek pre partnera, pokial clovek obcas toho druheho aj pocuva, je velmi jednoduche...
s tym pocuvanim ti davam za pravdu, ano,ked sa dvaja dobre poznaju, tak podla mna nie je problem tomu druhemu nieco kupit.Neznasam frazy typu:ona vsetko ale ma.
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Skôr ako romantická večera v pizzerke by som skor odporúčal niečo piknik štýl. Tj velka deka, nejaké vínko (nie čúčo), najlepšie vlastnoručne urobené jedlo (aj ked neviete variť , aspon sa snazte urobit nieco hanmade na jedenie - nemusi to byt zrovna najchutnejšie, ale snaha sa cení , samo nie ze to bude totalne na grc, ono to možno pride aj srandovné pri rozhovore a uľahčí to atmosferu, nejaky vlastne vymysleny darček namiesto gýčoveho predmetu ktoré je dostať skoro všade... a tak 
a pokial nič nedojebabrete výsledok hádam sa dostaví relatívne čoskoro.

a pokial nič nedojebabrete výsledok hádam sa dostaví relatívne čoskoro.
-
satelitik11
Medium Professional
je blbost sa pretekat v tom kto komu da drahsi darcekob3l1x napísal:ak ta ma rada tak jej to vadit nebude ...
a ked to bude naaaahodou tebe nejako extremne vadit ked ti da darcek a bude omnoho drahsi ako to co si jej dal ty tak sa poriadne plesni po vrecku na jej narodeniny a kup jej nejaky sperk napr biele zlato + nejaky ten diamant (prsten by ta mal vyjst okolo 6-7tis, aspon za tolko mali naposledy v allure)
hmm, možno niekoho z Vás trochu inšpirujem. Ja mám s priateľkou vzťah na diaľku (ona-Spiš, ja-Orava), takže sa nevídame dva krát často, no v rámci možností...napr. cez prázdniny každý víkend, cez školský rok tak raz do mesiaca, občas viac. No a ona mi zvykla dávať darčeky. vždy som sa cítil trochu trápne, že ja som jej nedal nič (od prvého stretnutia, na to som sa dobre pripravil-dal som jej obálku a v nej bolo niekoľko mojich básničiek, iba pre ňu), ale ona vravievala, že aj tak míňam dosť peňazí (lebo som chodieval vždy ja za ňou, teraz už aj naopak) a že mojím darčekom pre ňu som ja sám. No po čase mi aj jemne naznačila, že by som sa mohol aj ja činiť. tak sa odvtedy činím. A páči sa mi to, vždy si niečo vymeníme, a pritom nikdy nejde o žiadne drahé veci (ona mi napríklad dala karty aby mi mala na čom ukázať "kúzla", masážnu emulziu ktorú odvtedy s radosťou používame, keď sme spolu (má liter, takže sa drží
), hubku do sprchy, soľ do kúpeľa-neustále rozmýšľam nad spoločnou návštevou kúpelne no akosi nám to nevychádza, ale aj také úplné somarinky občas-tričko z trhov s nápisom "vyzerám ako anjel, zlobím ako čert", náramok z 15 Sk od číňana, nota bene čo kúpila v košiciach...), ide fakt iba o ten akt obdarúvania. JA som jej dal nejakú bižutériu, čo som jej kúpil keď som bol tento rok na masters of rock (lebo viem, že bižu má rada), v trenčíne som jej cez leto kúpil v dráčikovi plyšový vankúšik s takým velikánskym, k vankúšu prirasteným kvietkom (ja ju volám kvetinka), mám pre ňu schované mimoriadne gýčové pero s plyšovou mačkou (volám ju aj mačička, je "cat person" aj taká prítulná. a na gýčoch sa často spolu zabávame), bublifuk, a jednu hračku-také niečo s guličkou, ako býva na vrchnákoch od bublifuku, iba vo väčšom vyhotovení z dreva a skla (raz keď bola u nás sa s tou blbosťou na bublifuku hrala skoro hodinu). to jej budem dávať priebežne.
najbližšie sa máme stretnúť zajtra, na túto príležitosť práve pečiem koláč, ktorý sa mi mimoriadne nedarí a zrejme to bude od mojich predstáv veľmi vzdialené, ale tiež to nadväzuje na nejaké spoločné zážitky, a aspoň sa zasmejeme. Ide koniec koncov o úmysel, nie?
Na nejké väčšie príležitosti ako vianoce, narodky, si nechávam zopár nápadov. Napríklad niečo ako čajovú súpravu, nejakú skrinku s priehradkami na sypané čaje. niečo také som videl v TN ale vtedy som to nekúpil, budem ešte zháňať. Totiž mi raz rozprávala o svojom trénerovi z aikida a ako sa jej páčilo, koľko mal kadejakých sypaných, čiže ozajstných, čajov a tak...tiež spoločná zarámovaná fotka by nebola od veci, len treba nejakú peknú vybrať a dopasovať k nej nejaký milo gýčový rám. Tiež rozmýšľam o recesistickom darčeku-ktrabici plnej časopisov ktoré "obľubuje" od bravo girl po milé detské somariny ako barbie, káčer donald...pre prípad, že mi niekedy bude zlyhávať fantázia mám ako poslednú možnosť uchované v pamäti sladkosti, ktoré má rada.
Jej obľúbeným kvietkom je sirôtka, takže živá v peknom, tiež najlepšie milo gýčovom, kvetináči, by nebola zlou voľbou. aj keď už jednu má, ak jej nezvädla alebo nezhnila
Tiež by som jej mohol niečo napísať, moje básne sa jej vždy buď fakt páčili, alebo sa tak aspoň tvárila
no s tým treba očkať, od posledného darčeku tohto druhu ubehol ešte iba polrok.
A na vianoce jej asi kúpim čisto zelené tričko (zelená je jej obľúbená farba a veľkosť trafím, som si istý) a niečo naň sám namaľujem farbami na textil. nemusí ho nosiť normálne, bude mať trebárs na spanie (viem, že spáva v takých veciach, takže si dám záležať pri kúpe, aby bolo pohodlné a príjemné na dotyk. Dopredu namaľujem preškrtnutú rastlinu rasce a nápis NEZNÁŠAM RASCU (fakt ju hrozne neznáša) a dozadu jej nick z portálu, na ktorom sme sa spoznali (doteraz nemôžem uveriť, že som si našiel babu cez net. ešte úred časom by som ľudí, čo si tak hˇôadajú vzťahy, označil za looserov. no ja som nehľadal a našiel)...
ak chcete všeobecne platnú radu: počúvajte ju, pamätajte si spoločné zážitky, aj tie najmenej podstatné, a vytvárajte darček podľa toho. nemáte šancu s nimi neuspieť.
najbližšie sa máme stretnúť zajtra, na túto príležitosť práve pečiem koláč, ktorý sa mi mimoriadne nedarí a zrejme to bude od mojich predstáv veľmi vzdialené, ale tiež to nadväzuje na nejaké spoločné zážitky, a aspoň sa zasmejeme. Ide koniec koncov o úmysel, nie?
Na nejké väčšie príležitosti ako vianoce, narodky, si nechávam zopár nápadov. Napríklad niečo ako čajovú súpravu, nejakú skrinku s priehradkami na sypané čaje. niečo také som videl v TN ale vtedy som to nekúpil, budem ešte zháňať. Totiž mi raz rozprávala o svojom trénerovi z aikida a ako sa jej páčilo, koľko mal kadejakých sypaných, čiže ozajstných, čajov a tak...tiež spoločná zarámovaná fotka by nebola od veci, len treba nejakú peknú vybrať a dopasovať k nej nejaký milo gýčový rám. Tiež rozmýšľam o recesistickom darčeku-ktrabici plnej časopisov ktoré "obľubuje" od bravo girl po milé detské somariny ako barbie, káčer donald...pre prípad, že mi niekedy bude zlyhávať fantázia mám ako poslednú možnosť uchované v pamäti sladkosti, ktoré má rada.
Jej obľúbeným kvietkom je sirôtka, takže živá v peknom, tiež najlepšie milo gýčovom, kvetináči, by nebola zlou voľbou. aj keď už jednu má, ak jej nezvädla alebo nezhnila
Tiež by som jej mohol niečo napísať, moje básne sa jej vždy buď fakt páčili, alebo sa tak aspoň tvárila
A na vianoce jej asi kúpim čisto zelené tričko (zelená je jej obľúbená farba a veľkosť trafím, som si istý) a niečo naň sám namaľujem farbami na textil. nemusí ho nosiť normálne, bude mať trebárs na spanie (viem, že spáva v takých veciach, takže si dám záležať pri kúpe, aby bolo pohodlné a príjemné na dotyk. Dopredu namaľujem preškrtnutú rastlinu rasce a nápis NEZNÁŠAM RASCU (fakt ju hrozne neznáša) a dozadu jej nick z portálu, na ktorom sme sa spoznali (doteraz nemôžem uveriť, že som si našiel babu cez net. ešte úred časom by som ľudí, čo si tak hˇôadajú vzťahy, označil za looserov. no ja som nehľadal a našiel)...
ak chcete všeobecne platnú radu: počúvajte ju, pamätajte si spoločné zážitky, aj tie najmenej podstatné, a vytvárajte darček podľa toho. nemáte šancu s nimi neuspieť.
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
pre tych zamoznejsich: http://dejtonej.cz/darky/romanticke-zazitky