PC sa sam vypina (pri hrach)
-
marianna
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
PC sa sam vypina (pri hrach)
Zdravim potreboval by som pomoc. Mam grafiku Geforce FX5900XT 128M, 512MB RAM (ostatne vam asi nebude treba) a mam cudny problem. Ked pracujem na pc alebo som na nete aj cely den vsetko slape ale ked si zapnem hru (FIFA 08, NBA 08) tak po chvili (rozne dlhej) mi vypne komp..rozmyslal som uz co to moze byt ale netusim mohli by ste mi helfnuuut??pllls dik moooc 
-
marianna
Light Expert
to je kamoskin nick uz nepouzivaŠu-Do napísal:co si ty zac ? mas zensky nick, zenske pohlavie a predstavujes sa ako chlap..![]()
grafika ee... to by nevyplo okamzite PC... bud by sa spomalilo, alebo restartlo..
vymena kabla urcite nepomoze... najlepsie by bolo napisat komplet zostavu spolu so zdrojom a aj operacny system.
-
Šu-Do
Redeemer
takto to bude tazko.. -.- ... stiahni si Everest a v nom si das stress testy.. teda hlavne na CPU.. aby ho pekne zatazilo
sleduj teplotu.. ale teda sleduj to, ci sa vypne PC...
dalej mozes testovat v tom evereste ramky.. Stress system memory...
kazdy jeden test nechaj bezat tak 5-10 min... ramky by som odporucil otestovat aj cez memtest
dalsia moznost je otestovat VGA.. (grafiku).. lenze.. na to potrebujes 3D Mark.. najlepsie 05... spustis si tam Benchmark.. aspon budes vediet ze to VGAckou nebude...
takze zdroj... ale kedze ti to zacalo robit nedavno tak to moze byt systemova chyba... cize windows... ale taktiez aj tak HW chyba
nic nevydrzi predsa vecne..

// inak by ma zaujimalo (chvila, rozne dlha.. kolko je to cca ? )...
a taktiez odporucam skusit aj ine hry ako su len hry od EA...
kazdy jeden test nechaj bezat tak 5-10 min... ramky by som odporucil otestovat aj cez memtest
dalsia moznost je otestovat VGA.. (grafiku).. lenze.. na to potrebujes 3D Mark.. najlepsie 05... spustis si tam Benchmark.. aspon budes vediet ze to VGAckou nebude...
takze zdroj... ale kedze ti to zacalo robit nedavno tak to moze byt systemova chyba... cize windows... ale taktiez aj tak HW chyba
-
marianna
Light Expert
chvila no vo fife to je tak najmenej 10 minut aj to len ked hram zapas ked som len v menu nevypne ked hram nba tak uz aj v menu ma vypne nekedy uz po par (45) sekundach maximalne zatial tak 5 minut..mam ece luxor tam ma uz tiez vyplo tak po 15 minutach...skusim ten everest ten poznam no dik moc zatimŠu-Do napísal:takto to bude tazko.. -.- ... stiahni si Everest a v nom si das stress testy.. teda hlavne na CPU.. aby ho pekne zatazilo
takze zdroj... ale kedze ti to zacalo robit nedavno tak to moze byt systemova chyba... cize windows... ale taktiez aj tak HW chybanic nevydrzi predsa vecne..
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2008, 21:47 )
testy som porobil pc nevyplo teraz taham 3dmark uvidzime
-
marianna
Light Expert
chladice mi idu setkz uplne ok obcas sa stane ze elektrika vypadne to je snad normalne ale keby poskodilo zdroj...chapete preco len pri hrach vypne?? nejak mi to na ten zdroj nesedi 
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2008, 22:22 )
no chlapy prebehli setky testy pc mi nevyplo ani pri jednom...zaujimave..hmm
zeby ten windows?! 
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2008, 22:22 )
no chlapy prebehli setky testy pc mi nevyplo ani pri jednom...zaujimave..hmm