obrazok

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

obrazok

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

potreboval by som pomoc ked som douploadoval hru a chcem ju dat na stahovacie fora a chcem tam dat aj nejaky obrazok ako to zrobim dam do prilohy alebo ako?
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa konyk87 »

ale chod niekam :roll: preco sa to pytas tu a nie na tych "stahovacich forach" :?: :evil: aj s tym uploadovanim, aj toto...naco si sa tam hrnul, ked nemas ani najmensie znalosti, ako sa uploaduje a pise prispevok? :roll:

\\odomna mas len jednu K- a aj pod tu som sa podpisal...
btw..na kazdom warfore je sekcia navody, tak sa najprv pozri tam a na 99% tam najdes navod, ako uploadovat a ako napisat prispevok...
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

obrazok

konyk87 napísal:ale chod niekam :roll: preco sa to pytas tu a nie na tych "stahovacich forach" :?: :evil: aj s tym uploadovanim, aj toto...naco si sa tam hrnul, ked nemas ani najmensie znalosti, ako sa uploaduje a pise prispevok? :roll:
niekde sa to musim naucit a hojko je diskusia tak som to napisal tu a nemusis mi davat za vsetko karmu - mam uz tri karmy od teba vsetko- ty chod niekam a ked nevies poradit tak tu nepis ja cakam rady od rozumnych ludi co sa do toho vyznaju. :x
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

uploadnes obrazok na nejaky hosting napr imageshack.us, a link das do img tagov takze

Kód: Vybrať všetko

[img]presnylinknaobrazok[/img]
ale docitas na tom fore zrejme viac v nejakych pravidlach a informaciach, neviem o ake forum sa jedna

//no od toho su pravidla, precitaj si ich na kazdom fore a do basy nepojdes
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

obrazok

blazer napísal:uploadnes obrazok na nejaky hosting napr imageshack.us, a link das to img tagov takze

Kód: Vybrať všetko

[img]presnylinknaobrazok[/img]
ale docitas na tom fore zrejme viac v nejakych pravidlach a informaciach, neviem o ake forum sa jedna
budem to davat na viacere fora no diky pochopil som idem vyskusat.blazer to je dufam vsetko uz nic ine ohladom screenov, nieze ma zase dju do vezenia ze som nieco zabudol s tymi screenmy ?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nechapem na co zakladas dalsiu temu, ked si si to mohol dat aj do tej tvojej uploadovacej temy :roll:
Napísať odpoveď