htc touch diamond

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

htc touch diamond

Príspevok od používateľa refr0 »

Mno tak pozeral som niake recenzie a tak a co si myslite o tomto mobile ? mne osobne sa dost paci a vypada to aj ako dobra alternativa pre iphone... nemate niekto skusenosti s tymto zariadenim ? http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... clanku=722
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

No ja mam, kedze som jeho cerstvym majitelom...

Prve dojmy: Praca po dvoch dnoch nerobila problem...
Velka spokojnost s fotakom...
Rychlost netu mam tu v FR, velmi uspokojivu...
Kusa je komplikovany, ale to mozno preto lebo pracujem vo francuzstine, kedze iny jazyk sa neda zvolit :D (toto ma dostalo, ale da sa vyriesit, ja uz na tom pracujem)
Tiez baterka odisla po dni, ale tak vkuse som bol online, fotil cize sa necudujem... a urcite si sa aj docital ze tam nezadrbali bohvie co...

suhrn: po kupe ti za iphonom nebude luto ver mi... pracoval som s obidvoma, no iP nie je nic extra, len marketing z neho urobil to co je...
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Oproti Kaiseru (ktorý mám) tomuto ubrali na tých bočných tlačítkach, ktoré ja osobne hojne využívam, zatváranie otvoreného okna atď. Dokonca pozerám, že zmizlo aj kolečko :roll:. Dosť otázna je teda ovládatelnosť. Má to síce multidotykový display (novinka - viac než jeden touch naraz) ale aj tak je tu nutnost siahať na display, a keď ho držím v jednej ruke tak sa asi ťažko posuniem dolu. Display je taktiež lepší, ale celkovo sa Kaiser meniť nechystám, evolúcia tam nie je až tak prevratná, že by sa to oplatilo.

Inak bude aj HTC Raphael zopár vylepšení a full qwerty inak to isté.
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

vsak koliecko to ma nie ?:P
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Koliečko na scrolovanie/potvrdzovanie na boku, nie to pod displayom. To na fotkách nikde nevidím. Na bokoch nie je nič, ani tlačítko pre foťák.... :smt019

edit:
Indigo napísal:http://www.phonemag.com/blog/wp-content ... g-2-69.jpg Tu to vidis ze ma .)
Indigo, čo tam mám vidieť? Vravel som že diamond nemá koleičko na scrolovanie a tlačítko na zatváranie okien na boku ako má môj Kaiser (defacto predchodca) a tlačítko na vyvolanie fotoaparátu. A ty mi postneš foto spredu?
Prílohy
Kaiser scroll/OK/Connect manager
Kaiser scroll/OK/Connect manager
Kaiser foto
Kaiser foto
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

http://www.phonemag.com/blog/wp-content ... g-2-69.jpg

Tu to vidis ze ma .)

Inac mne sa paci ta featurka, co zaznamenava v akej polohe sa pristroj nachadza. Okrem vtipnych hier to ma aj vtipne features, ako napriklad vypnutie vsetkych zvukov ak je telefon displayom dole ...

Vraj su trochu problemy s gps, inac zatial co pocujem plna spokojnost a lepsi nez iPhone. Pekny a velmi tenky...
olusko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olusko »

Diamond mam asi cca tyzden,je to pekna hracka a sm s nim velmi spoko, obcas mu trocha strihne,ale to bude tym,ze som si ho upravoval v registroch :oops: , a ten "multi dotykovy displey" je fakt pecka,asi 10 kamosov naraz ho zacalo ohmatavat a fon zamrzol a uz sa neprebral, pomohol len hard reset ,ale inak som s nim velmi spoko

najvoac super je to TouchFlo3d,kedze sa to da ovladat jednym prstom
Retne
Darca
Darca

Mateq ma pravdu na scrollovanie stranok nemas nic, plus aj mne chyba bocne tlacidlo na fotak, ale tak da sa prezit....

browsovanie funguje nasledovne: na zoom mozes pouzivat kruzok ktory je okolo main tlacidla a scrollovanie bohuzial rucne na display....

Btw otazka na majitelov, odkial mate svoj Diamond???
olusko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

moj Diamond je z naseho obchodu,kedze som si objednal s WM6.1 cz,tak som cakal 2 mesiace,ale oplatilo sa a 14k neni az tak vela :oops:
Retne
Darca
Darca

olusko napísal:moj Diamond je z naseho obchodu,kedze som si objednal s WM6.1 cz,tak som cakal 2 mesiace,ale oplatilo sa a 14k neni az tak vela :oops:
To vobec nie je vela... inac dobre ze si spomenul ten jazyk, s tym amm ja riadny problem, lebo fakt niekedy ked preberam nastavenia, tak nejako mi v halve franina nezapina...

Potrebujem to zmenit, nasiel som anglinu ale super rad by som bol s cestinou alebo slovencinou... viete o niecom? :?
olusko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

fuu,tak ono sa da tam dat iny WM,asi je tu zakazene davat odkazy na ine fora,tak nejdem pokusat :P,rozyslam ze tan nahram new romku,ze vraj s tym fici lepsie,ale este pockam,kym to bude stabilnjsie,nak sa tomu vyxytaju muche

_QMR_RUU_Diamond_HTC_SVE_1.93.413.3_Radio_Signed_D iamond_52.29.25.12_1.00.25.05_Ship.exe
Retne
Darca
Darca

No ak neide o warez forum a tak by nemal byt problem...

A pravdu povediac nechce sa mi cakat, nema to zmysel lebo do dovtedy vsetko rozbeham vo franine... inac hned po nastartovani mobilu mas vytazenie ramky na kolko percent?
olusko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

tak ja to sem dam,je tam vsetko na vsetky HTC co vysli

http://forum.xda-developers.com/index.php

a toto je na Diamond

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=428

warez to nie je

no po zapnuti je to asi 50%+- nvm presne
Retne
Darca
Darca

Njn tam som uz studoval nieco, ale zatial je to kusa komplikovane s tou franinou na mojom...

a tych 50% mam aj ja... pytal som sa len perto ze sa mi to zdalo byt kusa cudne, ze hned na zaciatku 50% ale zase mam prehliadam, pocuvam hudbu a hram hru no a dava to nieco okolo 70 cize pohodka...
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mno ako som cital tmobile ma zaradit do svojej ponuky MDA vario IV (HTC touch PRO) tak sa uz nemzoem dockat kedy to tam budu mat :P doriti aj s iphonom :D
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa burnmail123 »

presne tak a nevies presne kedy ? by ma zaujimal aspon mesiac aby som vedel , cital som ze nekedy zaciatkom oktobra ale to bolo tusim pre cesko a neviem ci to bude hned aj na slovensku :?
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no napisane tam bolo , onedlho , a ten clanok je stary 3 mesiace , inak Touch Diamond je uz v ceskom T-Mobile takze mozno len Touch Pro pojde naraz do vsetkych predajni
Retne
Darca
Darca

Ej ale tak original sa mi viacej paci, komplet cierny, rhanate tvary .... no nie je o com...
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Originaly su obidva :D ale cital si rozdiely medzi verziami ?
Aj ja by som prijal keby to malo hranatejsie hrany ale to je detail ale oproti Diamondu to ma MicroSD Slot , Viac Ram (2x) , Hardwarovu klavesnicu , lepsiu batterku , no neni o com 8)
Napísať odpoveď