Ahojte, da sa v exceli urobit nejaka funkcia alebo vzorec aby automaticky pisal vedla cien v zatvorke ceny v eurach? alebo ako by ste to vymysleli ked potrebujem urobit dualny cennik a nechcem to cele preratavat. Mam viac stranok nie len jednu
Dakujem
/reuploadol som to bez tych ,- ako pisal brm tak ak by mi to niekto vedel sikovno urobit aby som tam mal aj ceny v eurach a bolo na a4 bol by som velmi vdacny
nie do jednej bunky sa to neda spravit. Pretoze sa neda do jednej bunky nahodit dve ulohy, kt ma prepocitavat...tam si za kazdu cenu musis spravit este jednu bunku a do nej dat cenu v eurach...ak chces aby ti to prepocitavalo samo. Spravil som ti ten jeden cennik...tako sa to jedine da. Okrem tych sum co tam mas ze 600-800 tie sa nedaju bo su to dve cisla oddelene pomlckou. Tie si musis napisat manualne...ale inak ked si chces nastavit aby si mal v bunke cislo v mene..tak si oznacis bunku pojdes do formatu, tam das format bunky a tam si hned v prvom vyberes ze to ma byt mena a tam si urcis aka. Inak vzorce mas nahodene vo vsetkych stlpcoch s eurom. Tak asi nejak takto.