mam taky maly navrh.... dat freezatime na malych fy mapach na 1sekundu.... velakrat sa mi stalo ze kym som sa ja zorientoval, alebo na miniduste nakupil tak super uz bol v polke mapy a ked je clovek v prehravajucom time tak je to potom dost nefer... ta sekunda by fakt bodla
Par prispevkov vyssie sa prave toto riesilo, a zasa napr na takom aim_map ta to respawnne tak ze hned vidis supera tak vtedy sa ma super cas zorientovat a zamierit na teba to je prave zle to radsej tych 0sec nech hned zdrhnes za krabicu a hotovo.
dodo.gold napísal:Par prispevkov vyssie sa prave toto riesilo, a zasa napr na takom aim_map ta to respawnne tak ze hned vidis supera tak vtedy sa ma super cas zorientovat a zamierit na teba to je prave zle to radsej tych 0sec nech hned zdrhnes za krabicu a hotovo.
Tak to je pekná blbosť. Start Kill jednoducho netreba tolerovať. Proste treba kickovať a basta. Nikde som nevidel že by SK platil. A ak nebude vždy prístupný admin, tak tam treba hodiť ten plug in ktorý nás robí imúnnymi voči SK.
ano, za SK davam kick, vzdy pri malej mape na to upozornim. Ked si niekto neda povedat, davam BAN na par minut, nech ma cas na porozmyslanie...takze tak...
Ten plugin je blbost, da sa ho strane zneuzit, nerobme z toho matrix server. Spravne sa hra bez freezetime na aim mapach a tak by to malo zostat aj tu. Jedina zla mapa v tomto je minidust, pretoze tam sa nakupuju zbrane a je rovno zo spawnu priamy vyhlad na protivnika, ale ked tu mapu nebudete votavat, nic sa nedeje
blazer napísal:Ten plugin je plugin je blbost, da sa ho strane zneuzit, nerobme z toho matrix server. Spravne sa hra bez freezetime na aim mapach a tak by to malo zostat aj tu. Jedina zla mapa v tomto je minidust, pretoze tam sa nakupuju zbrane a je rovno zo spawnu priamy vyhlad na protivnika, ale ked tu mapu nebudete votavat, nic sa nedeje