Čínska farma na kožušiny - Šokujúce video
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som si to video pozrel a nieje to nic prijemne...
pryja: chcel som aby to vyznelo tak ze trapenie zvierat je vysada amaterov... !! ten co zabijal tie zajace bool uplny amater co si mysli ze ovlada vsetko na svete.. takze asi tak.. no a k tej krave na zeriave: takto fotky z tozho boli aj na letakoch slobody zvierat.. ! a ano je to neprakticke ist so zeriavom ale to bolo asi na dunaji...
normalne vlecny cln "platniak" so zeriavom.. neviem preco to tak robili a zdalo sa mi to je*le... a doteraz neviem preco im nedali fazu na zatylok radsej..
pryja: chcel som aby to vyznelo tak ze trapenie zvierat je vysada amaterov... !! ten co zabijal tie zajace bool uplny amater co si mysli ze ovlada vsetko na svete.. takze asi tak.. no a k tej krave na zeriave: takto fotky z tozho boli aj na letakoch slobody zvierat.. ! a ano je to neprakticke ist so zeriavom ale to bolo asi na dunaji...
normalne vlecny cln "platniak" so zeriavom.. neviem preco to tak robili a zdalo sa mi to je*le... a doteraz neviem preco im nedali fazu na zatylok radsej..
-
pryja
Darca
Aha, no tak potom sorry, som myslela, ze to beries ako srandu, ked si tam hodil toho vyskereneho smajlaMasaker napísal:ja som si to video pozrel a nieje to nic prijemne...
-
Edward88
Light Expert
Treba začať od konca. Keby ľudia nenosili zvieracie "trofeje", nedialo by sa to. Ale keď sa toto ukáže ľuďom čo kožuchy nosia a pohne to nimi, už si kožuch viac nekúpia.
Je to strašné, tí ľudia chodia do práce za dve hrste ryže a berú to ako rutinu. Oni nie sú civilizovaní, oni konajú pudovo. Za deň ošklbe niekoľko zvierat podľa šikovnosti a dostane za to plácu. Roboši to berú ako zapálenie si cigarety. To isté z iného súdka. Dnes sa netrestajú ľudia, ktorí niečo ukradli a chcú to predať. Policajti to otočili a idú po ľuďoch ktorí kradnuté veci kupujú. Až presvedčia ľudí, že sa s lopkármi nemajú baviť, lopkári nebudú mať komu kradnúť a predávať. Jasné, že to nevymizne úplne, o to nie je ani snaha, snaha je eliminovať to do maximálnej miery.
Ešte k príspevku, no to zviera sa mohlo aspoň usmrtiť pred tým, ale oni na to nemali ani nástroje, keď odmyslím podlahu a kus dreva.
Že to robia ochranári? Môže byť, ale je to na mieste, nech ľudia vidia čo sa deje.
Mimochodom zverstvá sa páchajú všade, akurát tieto kožušiny sú individuálnejšou záležitosťou. Predstave si čo musí padnúť kureniec na to, aby sa tu uživil nejaký fastfood ponúkajúci grilované kuracie stehienka, krídelká. Hydina má perie, ale tiež ešte sčasti žije keď ide pod paru aby sa odperila. Jatky: bravy dostávajú elektrošoky keď ich usmrcujú, resp. omračujú, žijú v katastrofálnych pomeroch, ale grilované stehienka a rezníky nám chutia. Ľudia nechcú vidieť pôvod, zaujíma ich len výsledok. A tí čo pôvod vedia a nesúhlasia s ním sa stali cez noc vegetariánmi. Jenda kamarátka po zhliadnutí takých inštruktážnych videí prešla na rastlinnú stravu. A roky to dodržiava. Keď sme si boli sadnúť v reštike, spýtal som sa jej či aj ona si dá plnený rezeň a jej vražedný pohľad mi pripomenul že sa nevzdala svojich zásad. Dobre, súhlasím. Aj to je protest voči takémuto jednaniu.
Je to strašné, tí ľudia chodia do práce za dve hrste ryže a berú to ako rutinu. Oni nie sú civilizovaní, oni konajú pudovo. Za deň ošklbe niekoľko zvierat podľa šikovnosti a dostane za to plácu. Roboši to berú ako zapálenie si cigarety. To isté z iného súdka. Dnes sa netrestajú ľudia, ktorí niečo ukradli a chcú to predať. Policajti to otočili a idú po ľuďoch ktorí kradnuté veci kupujú. Až presvedčia ľudí, že sa s lopkármi nemajú baviť, lopkári nebudú mať komu kradnúť a predávať. Jasné, že to nevymizne úplne, o to nie je ani snaha, snaha je eliminovať to do maximálnej miery.
Ešte k príspevku, no to zviera sa mohlo aspoň usmrtiť pred tým, ale oni na to nemali ani nástroje, keď odmyslím podlahu a kus dreva.
Že to robia ochranári? Môže byť, ale je to na mieste, nech ľudia vidia čo sa deje.
Mimochodom zverstvá sa páchajú všade, akurát tieto kožušiny sú individuálnejšou záležitosťou. Predstave si čo musí padnúť kureniec na to, aby sa tu uživil nejaký fastfood ponúkajúci grilované kuracie stehienka, krídelká. Hydina má perie, ale tiež ešte sčasti žije keď ide pod paru aby sa odperila. Jatky: bravy dostávajú elektrošoky keď ich usmrcujú, resp. omračujú, žijú v katastrofálnych pomeroch, ale grilované stehienka a rezníky nám chutia. Ľudia nechcú vidieť pôvod, zaujíma ich len výsledok. A tí čo pôvod vedia a nesúhlasia s ním sa stali cez noc vegetariánmi. Jenda kamarátka po zhliadnutí takých inštruktážnych videí prešla na rastlinnú stravu. A roky to dodržiava. Keď sme si boli sadnúť v reštike, spýtal som sa jej či aj ona si dá plnený rezeň a jej vražedný pohľad mi pripomenul že sa nevzdala svojich zásad. Dobre, súhlasím. Aj to je protest voči takémuto jednaniu.
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
pryja
Darca
Ale boli, boli. Naposledy ked som mala 6 rokov u babky na dedine. Potom ma to akosi prestalo 'bavit'. A co som tych par zabijaciek videla, tak prasa sa najprv jednou ranou zastreli a ked je mrtve, az potom sa pokracuje dalej. To je trosku rozdielLyson2580q napísal:Boze co tu placete pre zvieratka, asi ked dostali za ulohu, ze ich maju zabit napr. 300 na den tak ich nezaujima ako len nech ich zabiju a je pokoj.A toto nie je vobec brutal to ste este neboli na poriadnej zabijacke na vidieku![]()
![]()
-
Lyson2580q
Zablokovaný
No tak my sme ho zabijali takto:pryja napísal:Ale boli, boli. Naposledy ked som mala 6 rokov u babky na dedine. Potom ma to akosi prestalo 'bavit'. A co som tych par zabijaciek videla, tak prasa sa najprv jednou ranou zastreli a ked je mrtve, az potom sa pokracuje dalej. To je trosku rozdiel
1>Najprv sme mu pysk chytili do "lapacky" neviem ako sa to spravne vola.
2>Potom, ako vzdy ja som zapichol noz do krku
3>A nakoniec oco este strela do hlavy s pistole.
A niekedy sa aj po tomto este hybal takze este jedna strela
Brutal to sice az taky nie je, ale bolo to dost dobre.
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Lyson2580q
Zablokovaný
takze dedkopradedko si asi nema nakom vyburit zlost, zijem na dzedzine a tu se zabija (prepacte za vychodnarcinu)Lyson2580q napísal:Ake normy prosim ta.Zivot je riadna ku**a
1.strela do hlavy
2. nenasleduje
akoze ty si jak uplne maly fasa pocit ked zapichnes noz prasatu do krku otrasne
(su-do mal pravdu ze si series do pisku)
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Ja ziadnu zlost nemam.Ja som iba povedal ako sa u nas zabija prasa opytaj sa tretieho a ten zabija inakFilipito napísal:takze dedkopradedko si asi nema nakom vyburit zlost, zijem na dzedzine a tu se zabija (prepacte za vychodnarcinu)
1.strela do hlavy
2. nenasleduje![]()
akoze ty si jak uplne maly fasa pocit ked zapichnes noz prasatu do krku otrasne
(su-do mal pravdu ze si series do pisku)