Skus obe po poradi.. ked ta jedna necha zacnes s druhou 2nd chance
Sorry za ftakovinu, ale vies ked niekto da temu koho si vybrat, neda sa odpovedat inak ako toho kto je pre teba lepsi, s kym sa citis lepsie.. no a kto by to mal vediet lepsie ako ty, hmh?
To je to najlahsie, co ta mohlo postretnut, pretoze ak niektori maju na vyber tak neide o holky ktore su rovnake=dvojicky... cize ty sa uz o to nemusis starat, ber lepsiu povahu a ides
mi-chau napísal:Skus obe po poradi.. ked ta jedna necha zacnes s druhou 2nd chance
Sorry za ftakovinu, ale vies ked niekto da temu koho si vybrat, neda sa odpovedat inak ako toho kto je pre teba lepsi, s kym sa citis lepsie.. no a kto by to mal vediet lepsie ako ty, hmh?
Ja viem, že sa v podstate nedá inak odpovedať, ale proste ja sa citim veľmi dobre s oboma a to, že ktora je pre mna lepšia ... na to sa neda jednoznačne odpovedať
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2008, 9:26 )
Gigabyt napísal:pacia sa ti obydve alebo uz mas jednu vybratu
boze to neznamena ze ked su vzhladom rovnake tak su rovnake aj vo vnutri k jednej predsa musis citit nieco viac
ja by som sa aj tak nezaoberal tym ze ktoru si vybrat ale ze ci si niektora vyberie teba... ocividne sa ti obidve pacia, ale pokial neprejavia zaujem tak si mozes vyberat aj neprestat.... takze ak sa janka zbada ze ta chce tak kasli na zuzku... predpokladam,ze by ti to nevadilo, inak by si nezakladal tuto temu
Maki napísal:ja som mal vztah s dvojickou, boli dvojvajecne ale dost sa na seba podobali, nosili rovnake oblecenie, mali takmer rovnake zaujmy atd atd... a aj napriek tomu ze sa mi jedna z nich pacila viac a bola milsia tak na mna viac zaposobila ta druha, proste ten feeling co som mal vo vnutri ked som bol s nou tak to bolo uplne ine ako ked som bol s jej sestrou... proste vyjdi si raz s jankou, raz so zuzkou a potom si dajte dake stretko spolu a uvidis co ti povie srdce ze pri ktorej sa lepsie citis...
hej 2 otazky
1.) odkial vies ze obi dve chcu s tebou chodit?:D a ked obi dve ...tak ked budes chodit z jednou ta druha bude ziarlit a budu hadky ne ?:D
2.) to je lol tema ... sak ked su rovnake tak uz zalezi len na tom ktoru mas viac rad ne ? nie tu sa pytat ...
Pok3R napísal:hej 2 otazky
1.) odkial vies ze obi dve chcu s tebou chodit?:D a ked obi dve ...tak ked budes chodit z jednou ta druha bude ziarlit a budu hadky ne ?:D
2.) to je lol tema ... sak ked su rovnake tak uz zalezi len na tom ktoru mas viac rad ne ? nie tu sa pytat ...
odpovedám na tú prvú otázku: ano maš pravdu...ale myslím, že by chceli so mnou chodiť
druhá: mám rád obidve rovnako
takže asi tak