htc touch diamond

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

burnmail123 napísal:Originaly su obidva :D ale cital si rozdiely medzi verziami ?
Aj ja by som prijal keby to malo hranatejsie hrany ale to je detail ale oproti Diamondu to ma MicroSD Slot , Viac Ram (2x) , Hardwarovu klavesnicu , lepsiu batterku , no neni o com 8)
Nie nie nepochopil si ma, ja som mal na mysli Compact ktory bdue predavat Tmobile, je rozdielny toho HTC diamondu co mam ja, ved ma leskle boky a je zaoblenejsi...

No a k tomu ze Vario alebo Compact, ako je jasne ze klavesnica, Ram... slot na kartu....

Ale ha som spokojny, moj je tenky, 4GB mi bohate staci a prave som prepisal zoznam zo stareho telenofu a bola to rychlovka, fakt nie je to az take zle, uplna rychlovka, v ziadnom momente som nemusel cakat za nejakym vykonanim procesu, stale telefon cakal...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

refr0 daj si tie obrazky do prilohy
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa burnmail123 »

Retne napísal:Nie nie nepochopil si ma, ja som mal na mysli Compact ktory bdue predavat Tmobile, je rozdielny toho HTC diamondu co mam ja, ved ma leskle boky a je zaoblenejsi...

No a k tomu ze Vario alebo Compact, ako je jasne ze klavesnica, Ram... slot na kartu....

Ale ha som spokojny, moj je tenky, 4GB mi bohate staci a prave som prepisal zoznam zo stareho telenofu a bola to rychlovka, fakt nie je to az take zle, uplna rychlovka, v ziadnom momente som nemusel cakat za nejakym vykonanim procesu, stale telefon cakal...
Jaj takto si to myslel . No to hej , mne sa tiez viacej paci ORIGINAL od THC ...ci HTC vlastne tak ale co narobim ked ho chcem mat lacnejsi :)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Ešte by som spomenul, že ten telefón bude mať TV out, toto by u mňa osobne zavážilo, ak by som menil svoj aktuálny prístroj....
Prílohy
7.jpg
2.jpg
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

paradicka toto , ten net vyzera fantasticky na tom telkaci , takto sa na domacu wifinu pripojis a mozes bud zo servera alebo z netu rovno filmy kukat na telke 8)

//a chcem sa opytat majitelov tohto telefonu ako im funguje GPS , lebo to ma AGPS a zrejme to potrebuje aj datove prenosy od operatora a ci sa za to plati a kolko , respektive ci je to mozne vypnut a ako ste s navigaciou spokojny
olusko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olusko »

podla mojich ifosiek to ma oba moduly aj GPS a A-GPS,ale v poctate je to jedno,lebo mne na tom ide Igo 8 ani med 8)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

burnmail123 napísal:paradicka toto , ten net vyzera fantasticky na tom telkaci , takto sa na domacu wifinu pripojis a mozes bud zo servera alebo z netu rovno filmy kukat na telke 8)

//a chcem sa opytat majitelov tohto telefonu ako im funguje GPS , lebo to ma AGPS a zrejme to potrebuje aj datove prenosy od operatora a ci sa za to plati a kolko , respektive ci je to mozne vypnut a ako ste s navigaciou spokojny
A-GPS mozes kludne vypnut, sluzi len na blizsie zistienie polohy cez BTSky operatorov. A ano, potrebuje to data od operatora. PReto sa to da aj vypnut ;)
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ok tak to je potom v pohode , len dufam ze tie satelity potom nebude dlho vyhladavat .
Keby to nebralo moc kB tak by sa to dalo .
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

burnmail123 napísal:ok tak to je potom v pohode , len dufam ze tie satelity potom nebude dlho vyhladavat
Na zrýchlenie vyhľadávania mal Kaiser utilitku QuickGPS, ktorá stiahne z netu (aj cez wifi teda zadara) aktuálne polohy satelitov a výrazne to pomôže rýchlosti... Počítam že Diamond má niečo podobné. Čiastočne takto teda bude možno nahradiť A-GPS
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

vcelku by to bolo dobre , lenze ked nemas wifi zase musis pouzit datove prenosy operatora :? Tak ale wi-fi A-GPS pouzit nevie takze je to lepsie

T-Mobile ma teraz dobru ponuku netu v mobile , je tam 1GB predplatenych dat za 99 SK , cize to by sa dalo , lenze to nieje tak ako pri ostatnych datovych sluzbach ze sa to da kedykolvek zrusit ale tu je to na 2 roky aj s novym telefonom a tych 99SK sa stane povinny poplatok .
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

a nezabudaj ze max. rychlost edge a aj to budes rad ak to pojde par kb :D
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no ved hej , nejakych 87kbps / 11kBps cize ako na starom dobrom dialupe tak ale je to dvakrat tak rychlejsie ako GPRS
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

Retne
Darca
Darca

No tak tieto fotky ma uz uplne dorazili, ved oni uplne znicili krasny dizajn Diamondu, z toho zadneho krytu je mi na vracanie...
Prílohy
frontshit.jpg
backshit.jpg
htc-diamond-front-and-back.jpg
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

no vraždil by som za toto:-d...ale aj tak t-mobile dosere všetko čoho sa chytí...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Tak, tak. Prve co ma uputalo, ked som videla prvy krat reklamu, bol ten zadny kryt. Este ze ho chcem kupit navolno.
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no tak ten zadny kryt zhovadili ale v jednej recenzii pisali ze sa to drzi subjektivne lepsie ako ta trojuholnikova ale po tejto prerabke nazov diamond nema vyznam - vlastne t-mobile si tomu dava vlastne nazvy ale aj tak
Retne
Darca
Darca

Mozes mi sem poslat tu recenziu, alebo lepsie popisat preco ho zdrbali...

//tato sprava je pisana z Diamondu :P
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ja som myslel ze zadok od T-Mobile-u je zhovadeny , mne sa viac pacil ten stary

toto je vynatok z jednej recenzie ( na konci dam cely link ) :
Zadní kryt je tvořený několika různě vystouplými trojúhelníky, což sice zvyšuje atraktivitu, nicméně na použitelnosti to příliš nepřidá. Pokud si Diamonda položíte na stůl a budete s ním chtít pracovat, musíte počítat s tím, že se vám bude houpat. Vystouplé hrany trojúhelníků se také velice rychle poškrábají, v tomto směru mi přijde mnohem lepší MDA Compact IV od T-Mobilu, který je brandovanou verzí Diamondu, a který disponuje rovným zadním krytem.
Neviem kde presne som cital o tom subjektivnom drzani ale nevymyslam si to , ved naco aj :D

No a tu je odkaz na povodnu recenziu

Kód: Vybrať všetko

http://www.mobilmania.cz/default.aspx?section=21&server=1&article=1119573
Napísať odpoveď