Co vidite, ked sa pozrete do zrkadla...???

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa k6 »

Vidim choreho jedinca.
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Veľmi pekna tema, bolo by treba oživiť...
Čo vidím ja ? :arrow:
Sklamanie ukryté za sebavedomým úsmevom...
Zničené detstvo poznačené uchýlnou tužbou rýchlo dospieť...
Pesimistického namyslenca ,ktorý sa v hlbke duše snaží skutočne pomocť ľudom okolo seba no nedajú mu šancu...
Chalana, ktorý sa skrýva za chlapa , ktorým nie je ...
Muža, ktorý je stále vo vnutri decko, ale bojí sa to svetu priznať, hoci by sa mu uľavilo...
Odvrhnutého bastarda, ktorý sa snaží len mať pár priateľov na každý deň...
Pokryteckého sviniara, ktorým ho vidia iný, ktorý proste len nevie, čo od života vlastne chce...
Lenivého a egocentrického flákača, ktorý mal pred časom ohromnú vyhliadku na uspešnú budúcnosť ale sklamanie v pohľade na život, v spoznaní krutosti sveta okolo, v priateľoch a v neposlednom rade v láske ho zmenili na trosku bez cielov , snažaciu sa o záchranu, ktorá neprichádza...

Napriek tomu je môj život fajn a spokojne ním zatial plávam, ale keby som mal možnosť zmeniť svoj život, zmením ho celý !
( Hoci na ulici by som to nepovedal ani najlepšiemu priatelovi :( )
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ja tam vidim zamilovaneho cloveka, ktory nechce zazit sklamanie a veri ze ho nikdy nezazije. vidim chlapca/muza (18r) ktory chce v zivote dosiahnut vela, ale nerobi pre to maximum, ktore by robit mohol. vidim cloveka, ktoremu Pan Boh nadelil logiku, inteligenciu, rozumoe danosti, no nenadelil mu dostatol vôle. vidim cloveka, ktory vie o tomto vsetkom vie, no nechce si to priznat. Na druhej strane vsak vidim cloveka, ktory sa vie zazrat do veci, ktora ho nadchne, ktory viem zamakt, ked mu hori pod noham. vidim cloveka, ktoreho maju ludia okolo seba radi, pre jeho povahu (snad). vidim cloveka, ktory si obhryza nechty aj ked chce prestat no nemoze sa toho zbavit :D .

Toto vsetko vidim v nevelkej telesnej schranke, ktora sa vsak paci mojej laske a to mi staci. Za tvarou na ktorej sa objavi nejaky ten je*ak, ale je to lepsie ako "za mlada". Za sikmejsimi ocami, ktore vsak nemaju nic spolocne s tym ze by som mal azijske korene.

,,Keď sa vidím v zrkadle, som so sebou spokojný...!" - aj ked by som par veci na sebe chcel zmenit a dufam ze sa mi to este podari
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

-ze je cas zase farbit vlasy
-ze je leto, ktore milujem
-ze treba viac jest, aj ked je menej casu
-ze sa so sestrou vobec nepodobame
-ze fakt na svoj vek nevyzeram :P
-ze ked sa clovek usmeje, hned ta tvar inac vyzera
-po dlhsej dobe taky vnutorny pokoj, lebo konecne viem, co chcem
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Vcera vecer som nakukol do zrkadla a tak mu hovorim: "Mal by si sa oholit, chlapce."
A tak... :)
Swayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Swayne »

Vidím niekoho kto sa nedokáže dostatočne opísať ani na ten jeden blbý odstavec...
Napísať odpoveď