kedze ma sem presmerovali z tejto temy http://www.hojko.com/terminator-salvation-t98155.html tak sa vyjadrim tu, teda neviete kedy to ma vyst? aj ked uz arnold bude trochu chybat, uz to nebude ten drsny nicitel z ktoreho padala jedna hlaska za druhou ale to neva, mne sa najviac pacila 3 cast kde TX rozbijala system ako sa len dalo, 1 to bol taky original najdrsnejsia cast a 2 nieco podobne akurat ze nato ze to tocili v 1991 to malo dost premakane efekty, teda hlavne T-1000 bol dost dobry aj ked az prilis futuristicky podla mna takze som zvedavy ze co to bude
Terminator uz nie je to co to byvalo 1&2 uz 3 bolo trapna ked si Arnold dal tie okuliare...a 4 je uz len pre zarobok a tazi z toho co 1 a 2 so Schwarzeneggerom dosiahla.
MP4-23 napísal:Terminator uz nie je to co to byvalo 1&2 uz 3 bolo trapna ked si Arnold dal tie okuliare...a 4 je uz len pre zarobok a tazi z toho co 1 a 2 so Schwarzeneggerom dosiahla.
MP4-23 napísal:Terminator uz nie je to co to byvalo 1&2 uz 3 bolo trapna ked si Arnold dal tie okuliare...a 4 je uz len pre zarobok a tazi z toho co 1 a 2 so Schwarzeneggerom dosiahla.
pre mna je Terminator len tento
to je asi tym ze doba pokrocila a musi byt aj nejaky premakanejsi terminator
Pridam sa do davu Najlepsia bola 2ka, 3ka bola prijemna oddychovka so skvelymi efektami a hlaskami a 1ka takym uvodom, no asi s najtemnejsou atmosferou, co urcite nie je na skodu. Dufal som, ze 3ka bol posledny film zo serie, pretoze ako to pozname, tak v Hollywoode teraz akcne filmy strasne zjednodusuju a bojim sa toho, s cim T4 pride.
No urcite si to pozriem
z doterajsim Terminatorov sa mi najviac pacila 2...v traileri toho vela neni ale co som ci vsimol ze hlavna postava bude hrana Christianom Baleom co sa mi paci
Tak z toho traileru sa vela nedalo vycitat iba, ze to bude sci-fi akcny film.Urcite sa tesim aj na stvorku neviem sa uz dockat.Bude to fakt dobre ale najlepsia cast bola urcite 2.
jednotku a dvojku som kukal s vankúšom v ruke tak som sa bál.. trojka čo ja viem kukol som to .. a jasné že si kuknem aj 4-rku ale nič také od toho nečakám..
na 1-2 nič nemá.. síce aj robocopa som ako malý žral a ted ked som to náhodou videl v telke no .. čo už doba ide dalej
Pre mňa to bude iba ďalšie pokračovanie série, ktoré si pozriem nanajvýš 1x... predpokladám 1., 2. a 3. som pozrel zaradom v jeden večer a musím povedať, že celkom sa mi to rátalo... ale nič prieborné pre mňa