Najdeny HTC P3650 Cruise

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Najdeny HTC P3650 Cruise

Príspevok od používateľa Retne »

Takze dnes sa kamaratovi postastilo, nasiel ten phone...

Ale tu v Francuzsku ho nemozeme zapnut lebo hned potom by sme ho mohli hodit do kosa, cize chcem ho predat niekde v zahranici mozno aj doma na Slovensku.No nechcem nikoho ocubat, ze mu poslem phone, zapneho a sa mu zablokuje, cize je istota, ak by som ho dotiahol na Sk, dal obdlokovat niekde a slapal by potom v pohode?

Btw ak ma niekde zaujem, je na predaj, plus bola v nom 4 GB karta :D
Bobr
Guru
Guru

Re: Najdeny HTC P3650 Cruise

Príspevok od používateľa Bobr »

Retne napísal:Takze dnes sa kamaratovi postastilo, nasiel ten phone...

Ale tu v Francuzsku ho nemozeme zapnut lebo hned potom by sme ho mohli hodit do kosa, cize chcem ho predat niekde v zahranici mozno aj doma na Slovensku.No nechcem nikoho ocubat, ze mu poslem phone, zapneho a sa mu zablokuje, cize je istota, ak by som ho dotiahol na Sk, dal obdlokovat niekde a slapal by potom v pohode?

Btw ak ma niekde zaujem, je na predaj, plus bola v nom 4 GB karta :D
Co tak vratit ho :smt018
Dr.John
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr.John »

A komu ho tak asi vráti vo Francúzsku?..to vidíš, že polícia si dá tú námahu hľadať majiteľa...tak prischne nejakému šefíkovi na polícii a hotovo..Si myslím,že to vyjde na stejno, či si ho nechá on, alebo ho postúpi na políciu. :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Dr.John napísal:A komu ho tak asi vráti vo Francúzsku?..to vidíš, že polícia si dá tú námahu hľadať majiteľa...tak prischne nejakému šefíkovi na polícii a hotovo..Si myslím,že to vyjde na stejno, či si ho nechá on, alebo ho postúpi na políciu. :)
To odkial mas takeho informacie???

Vraciat sa nebude, po prve ho nasiel kamarat, je to jeho rozhodnutie a ja ho prehovarat k tomu nebudem nie som Matka Tereya, predsa kazdy si je strojcom vlasnteho stastia a ked niekto ma Cruise, tak nech si aj nalezite na neho dava pozor...

Ale k kvoli tomu som tu nenapisal, pytam sa este raz je mozne v klude pouzivat tento telefonv po odblokovani na Slovensku...
Napísať odpoveď