licencia NOD
licencia NOD
Uvazujem o zakupeni licencie na NOD SMART SECURITY. Mam dva PC za rouer-om, cize verejnu IP maju oba rovnaku. Chcm vediet, ci staci kupit licenciu na jeden PC a antivirus mozem nainstalovat na oba bez toho, aby to spolocnosti ESET prekazalo resp. ci by to zistili a pristupili k obmedzeniu alebo ukonceniu poskytovania sluzieb
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Stenky
Professional
vies, podaktori ludia uz dospeli a rozumeju tomu ze spravit taku kvalitnu vec ako je NOD32 alebo ESS stoji zopar ludi daku tu namahu, a preto sa rozhodnu ze tychto ludi podporia vsojimi zarobenymi peniazmi. o to radsej si to zaplatim ze ESET je slovenska firma.frajo102 napísal:naco kupovat nod ked si to mozem stiahnut????![]()
a ano mozes mat na 1 licenciu aj viac pocitacov. kolega vravel ze sa s tym moc nezaoberaju. len to netreba prehnat. ale neviem ako je to potom s aktualizaciami. fakt neviem. len mi bolo povedane ze na jednu licku das viac PC bez problemov
zober to ako stunedt na ISIC a mas 50% off. tj. namiesto 2200/rok das 1100/rok, co nieje az taka premrstena cena ked si vezmes kolko trablov ti to usetri a co vsetko ti to chrani.
-
Hellboy248
Guru wannabe
neblokli...ak sa moc bojis im napis a dohodni sa s nimi...Holubar napísal:Ja potrebujem spravit na notebooku dualboot XP+Vista, tiez chcem kupit licenciu na Eset Smart Security a otazka je,ci to mozem pouzivat s jednou licenciou na oboch systemoch. Legalnost ma az tak netrapi, len nechcem aby mi kvoli tomu blokli licenciu
-
hojko
Site Admin
Holubar: Predovsetkym si treba pozriet ako funguje licencia, zrejme to bude urcene na 1 PC, pripadne jedneho uzivatela. Ale myslim, ze to bude asi 1 PC. Druha vec je, ze nevies co posiela aktualizacia na stranu serverov Esetu, takze nevies zistit co vsetko sa prenasa. Mohla by to byt IP adresa, ale to by v pripade dynamickych IP nebolo ziadne riesenie, takze by to skor mohla byt MAC adresa aktivneho zariadenia (sietova karta), pripadne nejake ine veci. Nemyslim si, ze by bol problem pouzit jednu licenciu pre dual boot, ale ako uz je spomenute, skus tam napisat, za opytanie nic nedas.