Vodné fajky
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tabaky na nete
Skvele!Hoddok napísal:Na nete so nasiel stranku s celkom slusnymi cenami tabakov. Odosielaju na dobierku. Check..
Kód: Vybrať všetko
http://tabakydovodnej.xf.cz
Budem odtiaľ tuším brať 50ky, tých máme na sklade deficit. 250ky mám za lepšiu cenu. Inak pre všetko na svete sa vyhnite značke "Princ Molasses". Ale za ten chockomint máš u mňa k+! Ten som objednával zo zahraničia raz, myslel som, že hentá edícia nakhly sa ku nám ani nedostala
Filipito: Máš divného kamoša. Nakoľko v egypte nie je reálna šanca minúť obchod s VF. Tie si Ťa doslova nájdu. A pokiaľ máš doma 6Kg tabaku (24 x 250g??!
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nech ide na výlet taxíkom do mesta - stojí to približne 5-10 Eur v závislosti od vzdialenosti letoviska / nech si vezme bus z hotela - všetky organizujú výlety do centier, aby si turisti nakúpili. Mimochodom... Pokiaľ to kúpil v hoteli, tak urobil ale fakt že kolosálnu sprostosť. O niečom ako hotelové prirážky zrejme nechýroval...Filipito napísal:neviem on este neni doma a je to presne tak po tych 250g balickoch![]()
on bol niekde v neakom hoteli a tak no ked nekupil nekupil kupi sa odtial no myslim ze 12 kg vydrzi dlho
//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2008, 14:36 )
Ako som povedal, tak som aj urobil!
Včera pred párty sme dali stretko s FT a urobili ovocníčka!!!
Potrebuejme:
- 1m vodovodárskej trubky
10kg melón so stabilnou podstavou
ananás
žltý melón
mango
malú mrkvu
pílku
bežné kuchynské nástroje
- Prílohy
Je to zaujímavé, ale na tých fotkách vyzerá ešte krajšie ako v skutočnosti
Do budúcna treba už len domyslieť ako bojovať proti hnitiu, keďže tá mangová korunka bola po jednom raze už nepoužiteľná 
Už len dodám, že tá mrkva ako ventil bol môj nápad..
A teraz sa hor na výrobu industriálnej vodnej fajky!
Už len dodám, že tá mrkva ako ventil bol môj nápad..
A teraz sa hor na výrobu industriálnej vodnej fajky!
-
Black.Raven
Medium Star
Potrebujem poradiť
Akú vodnu fajku by ste odporučili absolútnemu začiatočníkovi?
ďakujem
ďakujem