SÚRNE ---- NEC 223WM

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Deryl
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

SÚRNE ---- NEC 223WM

Príspevok od používateľa Deryl »

Súrne si potrebujem kúpiť LCD monitor a neviem sa presne rozhodnúť že aký mám zobrať :?
Rozmýšlam že zoberiem tento http://www.alza.sk/SK/22-palcove-lcd-ne ... 0.htm[code]
Chcem sa poradiť či je to dobrý monitor alebo by som mal zobrať nejaký iný ? Sú vôbec monitory značky NEC dobré ???
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

NEC robia hlavne profi modely pre grafickle studia, zobrazovacie panely,... nic by si jeho kupou nemal pokazit :)
Deryl
Medium Expert
Medium Expert

Kibo napísal:NEC robia hlavne profi modely pre grafickle studia, zobrazovacie panely,... nic by si jeho kupou nemal pokazit :)
Ja ho potrebujem iba na bežné používanie t.j. net, občas nejaká tá hra

Pôvodne som chcel kupovať monitor aj s DVI ale ako som tu vo viacerých diskusiách čítal tak to DVI ani potrebné nie je, mýlim sa ??

Musím kúpiť monitor najneskôr ZAJTRA a tak budem vďačný za čo najviac príspevkov k tejto téme, THANKS

Moja alternatívna voľba bol monitor LG W2242T-PF http://www.alza.sk/SK/22-lcd-lg-flatron ... 56.htm[url]
Čo sa týchto dvoch týka , tak ktorý by ste brali radšej ??? Alebo ktorý z nich má krajší obraz ??
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

zas si nemysli, ze hento je profi model, ten by stalo trosku viac schechtakov :wink: cenovo je vyhodnejsi NEC, spotreba energie vychadza lepsie pre LG, otazne je vsak co je na papieria co v reale. Brachov monitor LG zerie viac ako moj NTB :lol: NEC je tazsi o skoro 2 kg, ale ma zasa aj repraciky (naco to tam davaju :roll: ?) ale kontrast je strasne slaby podla mna, az sa mi nezda
Deryl
Medium Expert
Medium Expert

Kibo napísal:zas si nemysli, ze hento je profi model, ten by stalo trosku viac schechtakov :wink: cenovo je vyhodnejsi NEC, spotreba energie vychadza lepsie pre LG, otazne je vsak co je na papieria co v reale. Brachov monitor LG zerie viac ako moj NTB :lol: NEC je tazsi o skoro 2 kg, ale ma zasa aj repraciky (naco to tam davaju :roll: ?) ale kontrast je strasne slaby podla mna, az sa mi nezda
Tak to si ma fajne zmietol akurát tak teraz :?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

asi by som volil LG keby som bol na tvojom mieste ak by som mal verit tomu co vidim v parametroch :) ale nic tym NECom nepokazis na bezne pouzitie
Deryl
Medium Expert
Medium Expert

Kibo napísal:asi by som volil LG keby som bol na tvojom mieste ak by som mal verit tomu co vidim v parametroch :) ale nic tym NECom nepokazis na bezne pouzitie
Ten NEC mám možnosť kúpiť výhodnejšie, ten LG za normálnu cenu, tak preto som sa na začiatku pýtal na ten NEC :roll:
Napísať odpoveď