Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Dr.John
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr.John »

...všetko toto máš v Nokii 5610, ktorú hovoríš že už máš...nič iné, lepšie nenájdeš, lebo z Xpress music Nokií je to to najlepšie, lebo 22 hodinovú výdrž baterky pri počúvaní hudby v iných tel., ako sú tieto nokie nenájdeš. Nokie, ktoré sú už okolo 10 litrov sú viac multimediálne a s výdržou je to asi horšie. Keď trváš na tom všetkom, čo si napísal, tak z toho vychádza jedine ten fon, ktorý už máš. Jedine, že by si šiel do 6500, tá má zhruba to, čo si všetko chcel, len tá výdrž je tam určite menšia.
vivo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa vivo »

NA ROVINU ja som so svojim fonom spokojny ak budu ti parametre niektore mensie akota spotreba atd berem ide skor o symbian a napr ked je mensia vydr zide sa aj to keby sa ten mobil ryxlo nabijal cca 2h ako 5610na
pegasusss
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pegasusss »

prosim vas je lepsi SE W580i alebo K530i ,dakujem
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Dr.John napísal:...všetko toto máš v Nokii 5610, ktorú hovoríš že už máš...nič iné, lepšie nenájdeš, lebo z Xpress music Nokií je to to najlepšie, lebo 22 hodinovú výdrž baterky pri počúvaní hudby v iných tel., ako sú tieto nokie nenájdeš. Nokie, ktoré sú už okolo 10 litrov sú viac multimediálne a s výdržou je to asi horšie. Keď trváš na tom všetkom, čo si napísal, tak z toho vychádza jedine ten fon, ktorý už máš. Jedine, že by si šiel do 6500, tá má zhruba to, čo si všetko chcel, len tá výdrž je tam určite menšia.
Ale to predsa nieje pravda :) Nokia N78 vydrzi 24 hodin nepretrziteho prehravanoia hudby, nie podla propagacnych materialov Nokie, ale podla testov Mobilit. A podla mna je prave N78 na multimedia statna nahrada 5610XM. Jedine, ze by si trval na vysuvacom mobile, ale to v NSeries su len (myslim) N95 (8GB), N80. A ak sa nemylim, najnovsie aj N85, no ta este nieje na trhu a jej vydrz nieje mznost otestovat.

//autoeditácia príspevku ( 26 Aug 2008, 13:54 )
pegasusss napísal:prosim vas je lepsi SE W580i alebo K530i ,dakujem
Ani jeden :) Oba su SE a u tych je uz nejaku dobu jasne, ze su to mobily (takmer) bez inovacie. Ale aby som nebol len zly, W580i ma shake control, lepsi hudobny prehravac. K530i je to iste co K550i (bez nalepky Cyber-Shot), len bolo treba novy design. A pozor, u W580i praskaju tlacitka (najma u skorsich kusoch). Potom uz viac menej zalezi len na tom, co preferujes (konstrukcia, hudba,...). A pre cisto papierove porovnanie je tu katalog mobilov na Mobilmania.cz. Tak si to prelistuj ;)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

D!eSel, napriek tomu je SE druha najpredavanejsia znacka po nokii a ja ked sa pozriem okolo, tak 90% ludi ma SE. A nestazuju sa. Z tych dvoch urcite W580i, kvoli prehravacu. Ja mam S500i a praskla mi po par mesiacoch 5ka, ale je to minimalne vidiet. Zato ho hadzem kade tade bez obalu a display aj cely telefon je bez jedineho skrabanca.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

čo sa tyka praskania klaves na W580i a S500i je to normalne
Sony Ericsson zozačiatku ked vyrabal tieto telefony tak zvolil zleho vyrobcu ,alebo material pri vyrobe tychto klaves. Osobne som riesil asi 20 reklamacii tohto druhu a to asi 80% W580i a 20% S500i
tlačitka vam vymenia na zaruku v kazdom lepsom zarucnom SE servise
na pockanie . popripade do 30dni u predajcu
//
D!eSel_78 K530 je to iste ako K550i ? ti prepina ? zaprve K550i ma o niečo krajši display , ma AF , a prisvietenie . a nema 3G ,
K530 zasa nema AF, ani prisvietenie ma len to 3G takze K530 je obnova K610i s radiom , alebo nastupca K510i s podporou M2,a 2Mpx fotoaparatom a 3G ,tak sa zobud
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

pryja napísal:D!eSel, napriek tomu je SE druha najpredavanejsia znacka po nokii a ja ked sa pozriem okolo, tak 90% ludi ma SE. A nestazuju sa. Z tych dvoch urcite W580i, kvoli prehravacu. Ja mam S500i a praskla mi po par mesiacoch 5ka, ale je to minimalne vidiet. Zato ho hadzem kade tade bez obalu a display aj cely telefon je bez jedineho skrabanca.
Ale ja netvrdim v ziadnom pripade, ze SE su telefony ZLE. Len tvrdim, ze SE uz velmi dlho /az na najnovsie modely/ neprinasal ziadne inovacie. Mozno raz zmenil design Walkman prehravaca a s tym mali byt vsetci spokojny. Ved sa pozri na ich top modely. Xperia pride, ked uz jej vybavu bude mat snad skoro kazdy lepsi mobil, no bude stat nekrestanske peniaze. P990i bol zase najvacsi skandal SE. Opat rocne meskanie a firmware padal neuveritelne casto. A tak by sa dalo pokracovat. Ale znovu tvrdim, ze niesu zle. Su dobre pre svojich ludi, pre ktorych su urcene.

A ku slavovi sa radsej nejdem vyjadrovat, zase potvrdil svoje vsadebolstvo.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

ked sme pri SE stale maju nejake novinky
a tento rok uz pride asi len ta Xperia , ale v Roku 2009 bude uvedenych vela noviniek a budu mat urcite nove funkcie . SE ide stale dopredu . a je to vidiet a Xperia bude len dalsi start k vytaztvu .

D!eSel_78 ty sa nerob moc mudry lebo nedopadnes dobre to mi ver , si tam do tej nitri preteba dojdem a som zvedavy co mi potom povies do oci . :roll:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

D!eSel_78 napísal:Ale ja netvrdim v ziadnom pripade, ze SE su telefony ZLE. Len tvrdim, ze SE uz velmi dlho /az na najnovsie modely/ neprinasal ziadne inovacie. Mozno raz zmenil design Walkman prehravaca a s tym mali byt vsetci spokojny. Ved sa pozri na ich top modely. Xperia pride, ked uz jej vybavu bude mat snad skoro kazdy lepsi mobil, no bude stat nekrestanske peniaze. P990i bol zase najvacsi skandal SE. Opat rocne meskanie a firmware padal neuveritelne casto. A tak by sa dalo pokracovat. Ale znovu tvrdim, ze niesu zle. Su dobre pre svojich ludi, pre ktorych su urcene.

A ku slavovi sa radsej nejdem vyjadrovat, zase potvrdil svoje vsadebolstvo.
Nie si ty nahodou z tych, co hustia kazdemu do havy, ze Nokia is the best? :P
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

SE ide dopredu, ale velmi velmi pomaly. Zober si taky model K750i, predstaveny bol pred viac ako 3 rokmi. Ked mu odpustis dnesne rozlisenie displaya 240x320 a nepodporu edge, resp. 3G siete, tak sa smelo vyrovna vacsine trhu - predsalen 2mpx fotak s autofocusom a prisvetlenim, radio s rds, pamatovka, 3D java hry, prehravac s ekvalizerom co ma mega bass, obstojna rychlost su aj teraz po 3 ! rokoch zboznym prianim mnohych majitelov novsich SE
ked budem povazovat funkcie ako gps, wifi za uplny high-end tak v strednej triede maju takmer vsetky modely rovnake funkcie ako tento "stary" SE, za 2 roky co ho mam neprisiel ziaden model, ktory by za podobnu cenu ponukol slusny upgrade tohto modelu
momentalne pokukujem po nokii n82 resp jej najnovsie predstavenemu nastupcovi n79 ale tieto telefonu su uz uplnie niekde inde a aj cenovo
vivo
Novice
Novice

to D!eSel_78::: dik za radu ohladom tej nokie ale asi ak sa mi podari predat tu 5610XM tak si kupim N95 8GB,lebo ta N78+80 obidve maju len slot na max 2GB a navyse xcem racej vysuvac ako monoblock a n80zas nema symbian cize dumb fon,,,ata N 85 cakat sa mi nece ale vyzera dobre celkom
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:SE ide dopredu, ale velmi velmi pomaly. Zober si taky model K750i, predstaveny bol pred viac ako 3 rokmi. Ked mu odpustis dnesne rozlisenie displaya 240x320 a nepodporu edge, resp. 3G siete, tak sa smelo vyrovna vacsine trhu - predsalen 2mpx fotak s autofocusom a prisvetlenim, radio s rds, pamatovka, 3D java hry, prehravac s ekvalizerom co ma mega bass, obstojna rychlost su aj teraz po 3 ! rokoch zboznym prianim mnohych majitelov novsich SE
ked budem povazovat funkcie ako gps, wifi za uplny high-end tak v strednej triede maju takmer vsetky modely rovnake funkcie ako tento "stary" SE, za 2 roky co ho mam neprisiel ziaden model, ktory by za podobnu cenu ponukol slusny upgrade tohto modelu
momentalne pokukujem po nokii n82 resp jej najnovsie predstavenemu nastupcovi n79 ale tieto telefonu su uz uplnie niekde inde a aj cenovo
Podla mna im to tak vyhovuje. Pochybujem, ze nemaju dost kvalifikovanych inzinierov vo vyrobe, alebo zeby bol problem vo financiach. Asi sa viac zameriavaju na beznych zakaznikov. A napriek tomu maju na trhu celkom slusne postavenie.
A ked uz sme pri tom, mne sa celkom paci SE c905, N85, alebo diamant.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

vivo napísal:to D!eSel_78::: dik za radu ohladom tej nokie ale asi ak sa mi podari predat tu 5610XM tak si kupim N95 8GB,lebo ta N78+80 obidve maju len slot na max 2GB a navyse xcem racej vysuvac ako monoblock a n80zas nema symbian cize dumb fon,,,ata N 85 cakat sa mi nece ale vyzera dobre celkom
N78 nema slot len pre 2GB, 2GB mas v zakladnom baleni. Inak podporuje aj SDHC :) a N80 ma symbian... Nejak si to pleties pocuvaj :) :P

//autoeditácia príspevku ( 26 Aug 2008, 21:08 )
->slavo<- napísal:ked sme pri SE stale maju nejake novinky
a tento rok uz pride asi len ta Xperia , ale v Roku 2009 bude uvedenych vela noviniek a budu mat urcite nove funkcie . SE ide stale dopredu . a je to vidiet a Xperia bude len dalsi start k vytaztvu .

D!eSel_78 ty sa nerob moc mudry lebo nedopadnes dobre to mi ver , si tam do tej nitri preteba dojdem a som zvedavy co mi potom povies do oci . :roll:
Tento rok este pride C905 (u ktorej je pokrok-nepokrok 8MPx fotak - moze to byt inovacia, no este nepredbiehajme kym niesu finalne fotky vonku), myslim. Ake ma Xperia nove funkcie, ktore konkurencia uz nema? Nadstavbu grafiky? To mali aj stare HTC radu Touch a vsetci vieme ako to dopadlo. A dopredu ide SE pomaly az teraz, od modelu C702 by som povedal. Dali tam niekolko uzitocnosti ako GPS, konecne velky displej aj fyzicky, vyssia odolnost atd. Ten telefon je naozaj dobry.

Inak, uz sa znizujeme od argumentov k trapnym vyhrazkam? Ja som myslel, ze to je zvyk na Pokeci ;) :roll:

//autoeditácia príspevku ( 26 Aug 2008, 21:11 )
pryja napísal:Nie si ty nahodou z tych, co hustia kazdemu do havy, ze Nokia is the best? :P
Vobec to netvrdim a ani si to nemyslim ;) Totizto kazdy triezvo uvazujuci vie, ze kazdy vyrobca ma aj svoje silne modely, ci uz Nokia, SE, Motka, Samsung, LG,... ale aj tie slabsie, ktore su len prekrytovane. Robi to aj Nokia (aj ini), no zvacsa u low endov. Preto sa mi nepaci, ze SE to robi aj u hi-endov, ktore maju byt vykladna skrina inovacii a technologickych pokrokov vyrobcu. Ja na SE nekydam, len to vidi kazdy. Ja si tiez mozem o tebe mysliet, ze si len za SE, lebo namiesto argumentu pouzijes podpichovacnu otazku :) Ale si to nemyslim...
vivo
Novice
Novice

mno ja osm to vsetko naraz porovnaval na nokia.sk
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

samsung f480 lg ku 990 ktory je lepši podla vas ?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

za tu cenu by som radsej nieco inteligentne, respektive nieco s lepsou konektivitou (wifi)... ale z tychto dvoch asi samsung, minimalne preto, ze je novsi
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

mno ja kcem niečo z orange ponuky a n95 je podla mna blbost a nepači sa mi moj nazor a htc kaiser je vpohode ale je to už stare ........a ostava iba iphone a myslim ze za tu cenu teda na moj paušal by stal 16gb 14000sk a za tu cenu aj bez paušalu zohnam lepši mob sice dizajnovo a ovladatelnost dotyk. displeja je super kedže som ho mal vruke ale nejak sa mi nepači čo sa tyka fukcii
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Zaxman napísal:samsung f480 lg ku 990 ktory je lepši podla vas ?
F480 :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ešte sa kcem spitat ten samsung čo sa tyka hudby hra to dobre hlasno ? teda no ja kcem aj nejaku tu hudbu počuvat myslim reprak nie sluchatka a čo som čital recenzie tak že vraj to je vpoho narozdiel od toho lg čo je dost tiche aspon čo bolo na inych forach a strankach
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Zaxman napísal:ešte sa kcem spitat ten samsung čo sa tyka hudby hra to dobre hlasno ? teda no ja kcem aj nejaku tu hudbu počuvat myslim reprak nie sluchatka a čo som čital recenzie tak že vraj to je vpoho narozdiel od toho lg čo je dost tiche aspon čo bolo na inych forach a strankach
Tiez som sa docital, ze F480 hra dobre. Len musis kupit redukciu na 3.5 jack, ktora sa zhana tazsie pre slabo rozsireny konektor. No na nete ho najdes urcite ;)
Napísať odpoveď