Nokia 6500 slide

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Nokia 6500 slide

Príspevok od používateľa ReACTiVe »

Zdrafim,
mam moznost kupit si novu nokiu 6500 slide za 6.990 a chcem sa spytat co na nu vravite? recenzie co som cital boli celkom pozitivne. tiez by som chcel vediet ci nemate dake nove info o noki 6220classic. tu by som chcel, len mi pride dost draha na to ze nebude ziadny pausal k nej a akosi stale neni na trhu (slovenskom) alebo sa mylim?
dopredu vdaka za akekolvek ohlasy :)
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

Ta nokia 6500 slide je dobra ale podla toho naco to chces hlavne viuzivat ak na telefonovanie a take ucely tak je to dobry mobil a cena je pekna ja by som ho zobral. A myslim ze ten mobyl este nieje na trhu .
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

tak pochopitelne ho chcem vyuzivat najma na telefonovanie nie? od toho telefon je. ale zase som rad ze to ma stale good fotak 3,2 mpix, vga video a xenonovy blesk, autofocus....cize s tym aj odfotim ked daco budem potrebovat...len neviem ze ci to ma aj makro fotenie (neviete?)

Existuje nieco v podobnej cene (max 7500 bez dane) co je lepsie? hlavne poziadavky su: lepsi fotak (autofocus, blesk, 3+mpix.), pamatove karty, NIE JOYSTICK!!!!! najlepsie nokia/SE (iny som nemal tak neviem)

Ja viem...som celkom narocny :D
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

no som myslel to lebo daktory ludia vizaduju od mobylu hlavne nech ma dobri fotak alebo velku pamet a taketo veci preto som sa to pital
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

RainbowSix napísal:no som myslel to lebo daktory ludia vizaduju od mobylu hlavne nech ma dobri fotak alebo velku pamet a taketo veci preto som sa to pital
Sorry za spam, ale ČLOVEČE nauč sa písať! Daj si to niekomu vždy radšej skontrolovať predtým, ako niečo odošleš :!:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Myslím, že 6500 slide nemá xenon ale dve diody. Čo sa týka 6220 Classic, je to rozvrzganý črep !!! Držal som ho v ruke, úplne nový, okrem toho to píšu v každej recenzii, ten mobil je na rozpadnutie.
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

hezo napísal:Myslím, že 6500 slide nemá xenon ale dve diody. Čo sa týka 6220 Classic, je to rozvrzganý črep !!! Držal som ho v ruke, úplne nový, okrem toho to píšu v každej recenzii, ten mobil je na rozpadnutie.
Dve diody nevadia a dakde som cital ze to vrzganie na 6220 opravili, neviem co je pravda...aj tak neni na trhu a ak nedostanem SUPER cenu na n95 tak vezmem tu 6500
lol4 napísal:Sorry za spam, ale ČLOVEČE nauč sa písať! Daj si to niekomu vždy radšej skontrolovať predtým, ako niečo odošleš :!:
Hehe, existuje taka vec na to, ja to mam, do firefoxu slovnik (slovensky s diakritikou, slovensky bez diakritiky, anglicky) :P
Napísať odpoveď